30' בעליון, 29' בתחתון: הטוענות לכתר ממשיכות במרוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏10/4/21.

1. oranfu Member

לא מתרגש, רק מציין את הצביעות של אנשים\גופים מסוימים.

זה בעיקר שיעשע אותי.
    הדברים לא נכתבו בעצבים (בניגוד לתלונות שלי על השיפוט המכור).

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי לא מפסידה, חיפה הפסידה פעמיים ברצף ההוא, כולל למכבי תל אביב, ללא שני השחקנים הטובים ביותר שלה והבלם הפותח, במהפך בדקה ה-95.
    זה משמעותי.
    וגם לא משנה איך תהפוך את זה, איבוד של 8 נקודות בחמישה משחקים הוא גדול בהרבה משל 6 בחמישה משחקים. 14% הבדל, על פני עונה שלמה מדובר ב-15 נקודות.

אבל כן, צריך להתייחס גם לאשדוד. יופי של קבוצה, רב"ש עושה עבודה פנטסטית. אחרי כל הבזבוזים (שאני לא מבין איך מקשרים פה למכבי וגם לא כזה מעניין אותי), הרשימו מאוד והתיקו מוצדק למדי.

3. Ori8 Member

אתה עוקב באדיקות אחרי דבריו של ואן לוואן. אלוהים את מי זה מעניין אני לא יודע.
    משלשלים במכסניים הם אוהדים שכותבים באייסוקר ב-12 בלילה, לא ספורטאים שמנסים לנצח משחקים ולקחת תארים.

מה הוא אמר? פתחנו לא טוב, נראינו לא מספיק טוב. איפה הוא בכה אלוהים יודע, אבל שוב - כל מה שרע ביקום זה מכבי, זה בסדר. זו העמדה שאתה רוצה שהמועדון שאתה אוהד יהיה בה. כשכולם שונאים אותך אתה יודע שמצבך לא רע.

כשתפסיקו לבכות ותפסיקו להיות תמיד הקורבן המסכן, מצבכם יהיה טוב יותר.

4. oranfu Member

אמרו שמכבי חיפה משלשלת אחרי תיקו עם מכבי פ"ת.
    לא הפסדים ולא כלום.
    דומה מאוד לתוצאה של ת"א היום וזה עוד כשחיפה הציגו משחק מצוין.

לא היום, לא ראיתי מה אמר היום מיסטר קואוץ'.
    כן ראיתי אותו בוכה על שיפוט כמה וכמה פעמים בשבועות האחרונים (שזה חתיכת בדיחה, אבל שיהיה).

אין ספק שמצבכם מצוין אבל אל תשלה את עצמך, שנאו אתכם גם כשהייתם הבדיחה של הליגה במשך שנים (נו אתה זוכר, לפני שהגיע הארנק הקנדי).

5. Ori8 Member

כסף תמיד היה לנו, ברוך השם.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם ספורטאים משלשלים במכנסיים.
    אפשר להעריך את המקצוע, ואני מעריך מאוד, ולצד זה להודות שחלק גדול מהספורטאים לוקה בדרישה מאוד חשובה בספורט, ועל כן משלשל, גם אם רוב האוכלוסיה לוקה בזה. זה חלק מהמקצוע, לכן הוא מוערך.
    גם לא הוגן להגיד על סוקרים סטטיסטיים שהם בדיחה, זה מקצוע קשה מאוד שמעטים מסוגלים לבצע, עם שימוש נרחב במתמטיקה מתקדמת והגדרת משתנים ספציפיים לבחירה מדוקדקת של חלק קטן באוכלוסיה. אבל עושים את זה, ובצדק.

7. oranfu Member

לא ראיתי את המשחק היום, אבל אשדוד באופן כללי תמיד נתפסים בעיניי בדיוק באותה צורה:
    קבוצה לא מספיק רצינית עם כמה שחקנים מאוד נחמדים מבחינה טכנית והרבה מהירות ומגרש חרא.

זה מאוד פשטני, אבל בחיי שרוב העונות זה כאילו מתאר אותם במשפט אחד.

רב"ש מאמן טוב אבל אני לא חושב שבאמת אפשר לבנות שם קבוצה שאשכרה תתחרה על תואר.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הם בעונה הרבה יותר טובה מהממוצע שלהם. קבוצה באמת טובה.
    אי אפשר לצפות מהם לאליפות לאור הפערים בינם לבין מכבי תל אביב ומכבי חיפה, הם גג יכולים לקחת גביע, וזה לא מופרך כל כך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. HHFC1924 Member

אלישע קיבל היום סגל פצוע וקצר מאוד. ללא ספק ההפסד היום הוא בעיקר בגלל הסגל החסר והפצוע שסילבס השאיר לאלישע שתהיה לו עבודה קשה מאוד בקיץ (בעיקר בהגנה) והמזל שלנו היום שסילבס לא אימן אותנו אחרת היה נגמר 5-0

10. abcd Member

קרב אליפות שלא נופל מזה של 15/16, אולי ברמה של המובילות אבל לא במתח.
    לחץ ענק עכשיו על מכבי ת״א, איבוד נקודות נוסף וזה כבר פער שגם משחק העונה לא יסגור.

11. הרצליה Member

שמע, ברצינות, אתה אגדה.

12. קשר שמאלי Member

איך סילבס לא לקח דאבל עם הסגל האימתני שכץ החובבן בנה לו. כישלון מהדהד. יש לכם זר אחד בסגל, והוא שחקן צעיר שהגיע מהלאומית. מה אתה מצפה מסגל כזה. זה מה שהסגל שלכם בידיוק שווה.

13. Telkiyski Member

אין קבוצה שעושה להפועל ת"א יותר נזק מהפועל חיפה.
    מפסידים פעמיים לחדרה ומבטיחים להם הישארות, מפסידים לבני יהודה בבית, אפילו הפסידו לסכנין בבית במהלך העונה הסדירה.
    אבל נגד הפועל ת"א? שאלה רק של כמה.
    העונה פעמיים 2-0 ועוד 2-2 שהם חוזרים מפיגור 2-0, אשתקד 4-0, 3-0,3-0, 1-0.
    7 משחקים אחרונים שלנו איתם זה 6 הפסדים של 15-0 כללי ועוד 2-2 אחד.
    אבל כשהם יפגשו קבוצה שנאבקת נגד ירידה? יקבלו שלישייה כמובן. חדרה, בני יהודה, מה זה משנה. העיקר להפסיד כל קבוצת תחתית שאינה הפועל ת"א.

אפילו מאשקלון הם קיבלו בפליאוף תחתון 4-1 בבית בעונת הירידה שלנו. ומולינו? כמובן 3-3.

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

נו אבל צריך להאשים רק את עצמנו שהצלחנו בכישרון רב להפסיד כל הזמן לחדלי האישים האלה כולל 4:0 עלוב בעונה שעברה - רגע השפל שלנו בפלייאוף כנראה, בעוד הפסדים אחרים כן היו מתקבלים על הדעת. לא יכול להיות שקבוצה חוטפת גול ונשברת, גם בקבוצות התחתית כמעט ואין את זה. אני סתם תוהה מתי האשמה נופלת על השחקנים - בהפועל חיפה למשל, הרי אלישע לוי מאמן טוב יותר מחיים סילבס. אפילו את כץ "הקמצן" אי אפשר להאשים. רק אגיד מילת גנאי דווקא לבעלים שלנו שכל השחקנים שצורפו בינואר היו על המדף כבר בקיץ. אולי את דן היה מסובך לצרף אבל בן ביטון, לידור כהן, גיל יצחק ועוד ועוד.

לגבי אשדוד אני חושב שזה לא לגיטימי שהבעלים ג'קי בא ומוותר פתאום על שגיב, הרי ספורי לא נראה בכל משחק כפי שהוא שיחק אתמול. התבוסה 3:0 למכבי חיפה קצת קלקלה את הרושם המעולה שאשדוד הותירה, העונה הכי טובה שלהם מאז 2004/05 ובפער עצום ובאמת קשה לנצח אותם. כמה הם היו כבר רחוקים מלנצח את מכבי ת"א שוב.

מכבי ת"א ניצחה מספיק משחקים העונה בדקות האחרונות, למכבי חיפה חסרים כמה ניצחונות בשיניים ועל אחת כמה וכמה במשחקים הישירים, רוב הניתוח התקשורתי לא רחוק מן האמת וזה הזמן של מכבי חיפה לשנות.

15. zivmay Member

אל תשמח, אלישע יוריד אתכם עונה הבאה.

alexshw אוהב/ת את זה.