30' בעליון, 29' בתחתון: הטוענות לכתר ממשיכות במרוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏10/4/21.

1. DRORIKO Member

ביזיון

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ביזיון מה שעושים עטר ואוחנה (יורדים דקה 35 לחדר הלבשה על דעת עצמם ולא חוזרים).

3. DRORIKO Member

"כשמיכאל אוחנה יחזור מהפציעה אנחנו נראה בית"ר אחרת"

4. DRORIKO Member

כמה כדורגל ישראלי זה דבר הזוי? שאלישע לוי שהוריד 2 קבוצות ליגה הצליח במשחק אחד להשאיר קבוצה אחרת. אני צריך לקרוא את זה כדי להבין מה כתבתי פה בכלל.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מחזיק מאלישע לוי, אבל קשה לי קצת עם הגניבות דעת לגביו העונה. ההתדרדרות בבני יהודה החלה אחרי שהוא עזב. לכפס הסגל החלש בליגה והוא קיבל אותו מינוס השחקן המרכזי שלהם.

Maccabi Diamond ו-Roma אוהבים את זה.
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב של מכבי נתניה. כמובן שהיו דקות מתות ומהלכים שבהם חשבתי לעצמי שחבל יהיה לאבד את הנקודות במשחק שכזה, אבל הרוב היה בסדר גמור. הלחץ היה יעיל, המערך היה התקפי ולא רק על הנייר ולא היה משבר מקצועי תוך כדי המשחק שבו הקבוצה מאבדת לגמרי קשר עם המשחק.

קיליאן ון דר קפ הוא בפער הבלם הטוב ביותר שיש למכבי נתניה וכל פעם שאלמוג כהן או שיר צדק משחקים לפניו זה פשע ספורטיבי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

כמדומני הם היו במקום יותר גבוה עם תורג׳מן לא?

8. Butragueño מנהלים

איכשהו אוחנה השיג יח"ן הזוי, מספיק שייתן משחק אחד לא רע וזה כבר יהפוך ל-"כשהוא בריא הוא משנה משחק". לדעתי, נכון להיום, מהשחקנים הפחות מועילים שיש בליגה.

לגבי ב"ש, יש לקבוצה הזו מזל אדיר שהיא בפליאוף העליון. אחרת אין לי מושג איך היא הייתה מסתדרת מול קבוצות הפליאוף התחתון, רוני לוי מאמן שפשוט לא מסוגל לנהל קבוצה במהלך משחק רץ.

ולגבי מאבק האליפות, במחזור הזה מכבי ת"א הולכת לעלות את הפער לדעתי ל-4 נק' מה שהולך לסיים כבר מחר בערב את השקר הזה שנקרא 'מכבי חיפה רצה לאליפות'.

9. Raulito Madridista

אלישע היה עושה טוב לעצמו בפן התקשורתי אולי אם היה ממתין לקיץ למשל בתקווה לקבל אז את הפועל חיפה שהיא קבוצה שכן אפשר לעשות איתה דברים טובים - הסגל עצמו די טוב ומאוזן והזיה שהם סופגים כל כך הרבה, הקהל בסדר, יואב כץ פותח את הכיס הרבה יותר מבעבר ולא עושה נזק. צריך רק להיות איש מקצוע נורמלי, ישר והגון, וזו מתחרה ברורה על פלייאוף עליון ולמה שלא תהיה שם בעונה הבאה במקום ק"ש אחרי מכירת החיסול? מצד שני גם ככה אנשים ידברו וטוב שלא מזיז לו. בני יהודה שלו הייתה קבוצה סבירה, את כפר סבא הוא אולי היה משאיר, הם לא ציפו לעשות את זה במחזור ה-29 וללכת לים, ההתחלה הייתה באמת לא רעה.

אני חושב שהפועל תל אביב היא ביזיון גדול כרגע, קראתי על 11 משחקי בית רצופים ללא ניצחון ולדעתי אלה שיאים שליליים שלא היו לנו לעולם, אני מקווה שהמקום של אף אחד בעונה הבאה לא מובטח, אם דן ובן חלשים זהו, אין מה למכור, אין מי שיקח פיקוד? דווקא אתמול לגבי אלטמן אין תלונות. צריך להישאר בליגה כמה שיותר מהר ולסיים עם החרא הזה.
    מי כאן מאמין בקלישאה של "העונה הבאה מתחילה כמו שהעונה הזו נגמרת"? והנה גם רוני לוי מאבד את הפאסון ושואל את הכתבת אם היא סופרת לו משחקים ועושים סיכומים אחרי שמונה משחקים או משהו כזה. אין כלום בהפועל ב"ש, צר לי, עם או בלי קשר לאבוקסיס. הכדורגל שמח? יוסי לדעתי היה עוזב בקיץ, עם רוני אתם תקועים לעונה הבאה ואילך. עם יוסי הייתם לוקחים יותר נקודות אחרי שנגמרה אירופה.
    מילא עטר עושה פרצופים שהוא לא פותח במכוון פה ושם בגלל הסעיף המוזר בחוזה - היה ברור שיגרום לבעיות, הוא גם בעונה טובה. על שועה שמו הרבה כסף ואוחנה בקושי שיחק מאז הגיע למועדון. בית"ר היא כמו מתנ"ס.

10. קשר שמאלי Member

אלישע היה משאיר את בני יהודה, את כפר סבא הוא היה מוריד.. מבחינתי אלישע הוריד העונה קבוצה, אבוקסיס יוריד קבוצה. 2 מאמנים בכירים יחסית ירדו ליגה העונה. עונה נוראית של אבוקסיס

11. Melikson24 Member

אוחנה התחיל את העונה מצוין. תאשימו את חוגג שהעמיס את הקבוצה בשחקנים שלא משלימים אחד את השני.
    הוא עדיין שחקן טוב למרות שהוא באמת מוגבל בתנועה שלו והרבה פחות עוצמתי בדריבל שלו. הבעיה הגדולה שלא נראה שיש לו את הראש כדי לשנות את סגנון המשחק שלו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. South Boy Member

רוני לוי הוא מאמן פח אשפה שלעולם לא יצמח דשא איפה שהוא דורך ומי שהביא אותו כדי לראות כדורגל שמח יכול להאשים רק את עצמו.
    ועדיין רוני לוי הוא לא הבעיה העיקרית, אימנו את באר שבע העונה שלושה מאמנים שונים (ארבעה אם נתעקש) ותחת כולם הם נראו כמו ערימה של אשפה עם נעלי כדורגל.
    זה פשוט סגל של חדלי אישים וחסרי יכולת ברמה מוגזמת שבא כבר לבכות, יש בסגל הזה שחקנים שאני לא מבין איך הם מצליחים לעלות במדרגות עם רגליים כאלה. רוני לוי אולי יכול להחמיר את הבעיה הזאת בהיותו מאמן פח אבל זה סגל שאף מאמן לא יכול לעבוד איתו, פשוט אף מאמן לא מסוגל להוציא משהו מערימת הכלומניקים הזאת. לא משנה שרוני לוי יכול לחרב קבוצות עם סגלים הרבה יותר טובים, פשוט במקרה הספציפי הזה גם אלוהים לא יהיה מסוגל לנהל קבוצה במהלך משחק רץ עם שחקנים כאלה.
    מה שהיה הוא שיהיה, עוד "ניקוי אורוות", עוד העמסה של זבל בקיץ, עוד עונה של הצהרות לפני העונה במסיבות עיתונאים ולאחר מכן באמצע העונה כותרות באתרים "זה לא סגל לצמרת, אנחנו סחוטים מאירופה, אין ביטחון, יש המון שחקנים צעירים" ובלה בלה בלה, ובסוף עוד עונה של חגיגות אם נגיע לפלייאוף העליון.
    רוני לוי הוא רק ניצב בקומדיה הזאת. ניצב חסר מושג כמו השחקנים שלו, אבל בסופו של דבר רק ניצב.
    מלך השערים של הקבוצה זה שחקן שהפסיד חצי עונה בהרחקות ובלעדיו אני באמת חושב שאנחנו יורדים ליגה או לפחות במאבקים עם הפועל בני יהודה וכפר סבא, זה רק הולך ומתדרדר מעונה לעונה וזה התחיל עוד כשהיה את הכסף הגדול למי שחושב שאם אלונה חזרה לשפוך כסף אז הכול טוב.

13. קשר שמאלי Member

ועדיין זה הסגל השלישי בטיבו בליגה.

מה יש בסגלים של קריית שמונה ומכבי פ''ת? בליגה נורמלית 2 הקבוצות האלה בפלייאוף התחתון

14. South Boy Member

לא קרוב אפילו.
    הסגל של אשדוד כל כך הרבה יותר טוב משלנו בכל עמדה אפשרית, על חיפה ומכבי אני אפילו לא מדבר, אפילו למכבי פתח תקווה יש סגל יותר מעניין עם פוטנציאל יותר גדול משלנו וכמה צעירים שכבר עכשיו לא רואים ממטר את מה שיש בבאר שבע.
    אין בהפועל באר שבע כלום חוץ משחקן אחד שהוא גאון כדורגל עם כמה ברגים רופפים בראש, פשוט ליטרלי כלום חוץ מזה. אני לא יכול לחשוב אפילו על שחקן אחד חוץ ממנו בסגל הזה ששווה יותר מתחתית ליגת העל. חוץ ממנו אפשר לשים במיחזורית את כל הקבוצה הזאת.
    וזה עוד רק על הנייר, עם היכולת בפועל יש אפילו כמה קבוצות בפלייאוף התחתון שהייתי מתחלף איתן בסגלים.

15. hbs7 Member

ויטור, אלחמיד, ז'סוואה, יחזקאל.
    כנראה גם בריירו שהוא שחקן סבבה. וגם אלחמיד לא כזה טוב כמו שעושים ממנו אוהדים מסוימים שלנו.

כל שאר השחקנים יכולים לפתוח מחר בבוקר בבני יהודה/כפ"ס והם לא יבלטו בכלום. עוד שחקנים גנריים בקבוצת תחתית.
    עם מאמן טוב בהחלט אפשר להוציא מסגל כזה מקום 4. רוני לוי לצערנו לא כזה.

יש לנו את המגנים הכי חלשים בליגה, בעיקר שטוויטו משחק.