31' בעליון, 30' בתחתון: הטוענות לכתר במשחקי חוץ

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, May 1, 2021.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני יהודה עם יצר הרס עצמי שאני לא זוכר כמותו. להפסיד למכבי נתניה הזו, במשחק כל כך עצל וחסר השראה, זה באמת חותמת לכך שהקבוצה הזו צריכה לרדת ליגה.
    עבור הכדורגל הישראלי זה יהיה חבל מאוד שמועדון כמו בני יהודה לא יהיה חלק מליגת העל בעונה הבאה, אבל אני חייב להגיד שכאוהד של מכבי נתניה, זה קצת מרגיע אותי. עונה אחת של הפסקה מהמנחוס בכתום, עונה אחת של הפסקה מהמנחוס עם הקרחת.

Ajax Amsterdam likes this.
  2. Ajax Amsterdam Member

אני זוכר שנסעתי למשחק פלייאוף במושבה וסיימנו בתיקו נגדם עם בונקר נוראי, למזלי דיי הבטחנו את האליפות אחר כך אחרי ניצחון על ביתר. חבל על בני יהודה שתפס אותם אלי טביב חדש

3. zivmay Member

חייב לבקר כשצריך, אבל אני רואה פה רק ביקורות. לא ראיתי ניתוח אחד על מהלכים חיוביים שהוא עשה. חוץ ממשתמש אחד או שניים.

Ajax Amsterdam likes this.
  4. abcd Member

קצת מחמירים עם האשמה על פלאניץ' בפנדל אתמול.
    דווקא ההסתבכות של עבדה ברגליים היא זו שדי "אנסה" את פלאניץ' לעבירה.

5. קשר שמאלי Member

זה לא פעם ראשונה שהוא מכשיל ברחבה שחקן שתוקף אותו במהירות, יש לו בעיה עם זרירות, והוא פזיז מדי.

בלם טוב, מנהיג, מגדיל ראש, והכל, ועדיין אף אחד לא יופתע אם במשחק הקרוב מול מכבי תא הוא שוב יגרום לפנדל בתוספת הזמן או יהיה אשם ישיר בשער שנספוג. הוא לא מספיק אמין, זו האמת. מי שרוצה לשקר את עצמו תפאדל

Last edited: May 2, 2021
    de Middenweg likes this.
  6. Raulito Madridista

* הבנתי ששיא העצירות פנדלים בעונה שייך דווקא לדלה איינוגבה (שישה), בכל מקרה ג'וש כהן בעונה מרשימה ונדמה לי שכל הפנדלים היו במשחקים צמודים ולא במצב שמכבי חיפה מובילה 0:3 והוא רק שומר על תוצאה יפה, שאפו ענק.
    * בשביל מכבי פ"ת זה לוקסוס גדול מדי להחמיץ פנדל אבל בלי קשר היא הייתה צריכה לספוג חמישייה. מכבי חיפה מייצרת המון מצבים, הרבה יותר ממכבי תל אביב לצורך העניין. באמת מצבים של גול. אהבתי את המשחק של לביא עוד לפני השער, הוא נראה מסורבל עם הכדור אבל מאוד חכם, הבעיטה ברגל שמאל שכמעט הכניעה את ינקו. אצילי שחקן של מספרים, כבר אמרנו, הוא לא צריך להלהיב. זו לא הפתעה מה שקורה.
    * צריך להעריך את הניצחון הזה כי לקבוצה כמו פ"ת אין מה להפסיד בכלל. חיפה כבר רגילה לשחק בלי הגולים של רוקאביצה וגם שרי וחזיזה מאוד-מאוד חשובים. וילדסחוט? בכר איש עם עיניים בריאות, ייפרדו ממנו, אני משוכנע.

זה יישמע קלישאה אבל העונה הבאה כן יכולה להתחיל לפי המשחקים בפלייאוף, אני מדבר לגבי אשדוד שלא ניצחה את ק"ש בארבעה משחקים העונה וזה המון ובכלל נראה שכל קבוצות הפלייאוף האלה - ב"ש-פ"ת-אשדוד - בחופשה. ק"ש עוד עשתה משהו כשניצחה את מכבי ת"א.

de Middenweg likes this.
  7. Butragueño מנהלים

העצירות של ג'וש כהן:
    1-0 על מכבי פתח תקווה.
    2-1 על מכבי פתח תקווה (דקה 93)
    1-0 על אשדוד
    2-0 על בני יהודה.

Last edited: May 2, 2021
    Sturridge, שי and de Middenweg like this.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשברק עזב, כתבתי בזמנו שגם העזיבה של גיא ויזינגר תפגעו בנו, כי הוא גם שיפר את השוערים שלנו מצד אחד, וגם היה אחראי להמון תרגילים, במיוחד בנייחים אצלנו, מהצד השני, לא מופתע שזה בא לידי ביטוי גם במכבי חיפה -

Maccabi Diamond and hbs7 like this.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

Clock End Stand
    ההודעה שכתבתי על מרמנטיני באמצע חודש דצמבר, כשהיה לו רק שער אחד (והרבה חוסר מזל).
    מאז ב-4 חודשים - 6 שערים :) למועדון כמו חדרה הוא בינגו לטעמי.

yakov_y likes this.
  10. abcd Member

יש תקדים ל-2 הורדות בשבוע?

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה מאוגוסט אחרי שראיתי בערך 70 דקות ממנו בטוטו.
    הבחור שחקן, אחראי על 12 שערים בחדרה ועוד הרבה אחרים היו צריכים להיכנס. נראה גם שהתחבר לקהל ולקבוצה, עושה חגים אצל אוהדים, בחור טוב.

12. Raulito Madridista

אני גם חושב שמרמנטיני השחקן הכי חשוב בחדרה, מרשל אודה נתן שלושער בתחילת העונה או משהו כזה ואז עשה קצת 'פוזות', בניגוד אליו מרמנטיני יציב, משקיען. הבעיטה שלו מרחוק נהדרת, הטכניקה שלו, שחקן של מספרים. יש לשחקנים זרים נטייה להיות פחות טובים בעונה השנייה, בשלוף אני יכול לדבר על טלקיסקי וטופוזאקוב לדוגמא, הוא גם בן 27 ואולי זה יגרום לכך שקבוצות גדולות פחות יעופו עליו. לא חושב שהוא פחות טוב מהשחקנים בעמדות האלה בבית"ר ירושלים או הפועל באר שבע. בכל מקרה החומר הטוב בחדרה היה כבר בתחילת העונה, מגיעות מחמאות לקורצקי, על קבוצות כאלה הוא תפור בול (לא בקטע של להעליב כמובן. הפועל ת"א במצבה הנוכחי ב-2017 הייתה גדולה עליו בכמה רמות). גם בית"ר ירושלים בזמנו.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתם את הסללום שלו מאתמול?

14. oranfu Member

מי שעוקב מאוד מקרוב אחרי חדרה הבין\שמע שמרמנטיני זאת החתמה משמעותית מאוד לקבוצה ברגע שהוא הגיע.
    אבא שלי ראה אותם במשחק אימון נגד הפועל חיפה לפני שהתחילה העונה והדיבור שם (אצל הבודדים שראו את המשחק בקריית חיים) היה שמדובר בהחתמה שהיא שיחוק.

15. yedidel Member

לא צריך ללכת עד השוואות לויטור לפני הפציעות. לא זוכר כל כך הרבה שערים "על הראש" גם של קרלוס גרסיה או אמאדור למשל

Sir Alex Ferguson likes this.