בא לי לשחק בלהיות דל בוסקה,ואם אני מחליט לתת לטורס ואינייסטה מנוחה במשחק הראשון אז אני עולה עם צ'אבי,בוסקטס (אלונסו)וססק בקישור מאחורה ומקדימה סילבה,וייה ופדרו. בתור הרכב שחסר שני שחקני הרכב חשובים כמו אינייסטה וטורס, זה יכול מפחיד לגמרי. פדרו ווייה כמובן אמורים להיות האנשים שיחוררו את הרשת השוייצרית אבל סילבה ובעיקר ססק אלה שני קשרים שיודעים להצטרף להתקפה ולבשל\לכבוש מול כול הגנה בעולם. שוויץ לא נבחרת קיקונית, הם יותר טובים מנבחרות מוגבלות כמו אוסטרליה או יוון למשל. יש להם שחקנים מצויינים כמו אינלר מאודינזה,ריטו זיגלר מסמפדוריה, ברנטה מלברקוזן או ברהמי מווסטהאם,ועוד כמה שחקנים טובים שמשחקים באיטליה ובקבוצות צמרת בבונדסליגה. כמובן שמאמן אותם אחד המאמנים היותר טובים בהיסטוריה. אבל ספרד פוטנציאלית יכולה להפציץ אותם. נחכה ונראה מה דל בוסקה יתן לנו.
דל בוסקה הב& ש$%^&* השתגע!!! זה ההרכב שהוא צפוי לעלות איתו מחר במידה ואינייסטה לא יפתח ב-11 הראשונים: La Seleccion formaria contra Suiza con Casillas; Ramos, Puyol, Pique, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Mata (Iniesta) yVilla http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
gonzo 18, אתה לא חושב שאתה מגזים בתגובות שלך. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה על דל בוסקה, אבל בגבול הטעם הטוב. לא בכל הודעה שלך את חייב לצחוק עליו או לתת לו שמות גנאי, זה כבר עבר את הגבול. אני בטוח שהמנהלים השקיעו מעל ומעבר בדיון הזה ובדיונים אחרים לא כדי לשמוע ירידות על דל בוסקה. אני רוצה להנות מהדיון לתשומת לבך. תודה.
חואן מאטה? השם ישמור, עבר עונה זוועתית בולנסיה, השחקן הכי אוברייטד בכדורגל העולמי, מה הוא ועשה בהרכב? כמו שירדן אמר אפילו בסגל אין לו מקום, והיה עדיף לזמן את גוייזה או אפילו אלברטו ריירה או רייס. אני מקווה מאוד שההרכב הזה לא נכון.
אתה קולט ששוויץ עולה מחר כנראה עם חלוץ אחד (פריי פצוע ולא ישחק בוודאות) והפחדן הזה עולה לי עם שני גרזנים בוסקטס ואלונסו בקישור במקום לוותר על אחד ולתת לססק לשחק דווקא כשיש הזדמנות פז לתת לו הרכב ראשון? מאטה? דל בוסקה מעדיף אותו על פני פדרו כנראה כי מאטה יותר הגנתי ועושה עבודה הגנתית באגף,לעומת פדרו שמשחק המון פעמים כחלוץ שני. פשוט אני לא יודע איך לאכול את המאמן הזה,הוא מסוגל להרוס לנו את הכול.
גונזו אתה חוצפן. מי אתה בכלל שתגיד לבנאדם אחר שהוא לא השקיע כמוך? השקעת? מישהו מכריח אותך להשקיע? הבנאדם נכנס לפה בשביל לקרוא דברים שיוסיפו לו משהו, חדשניים. אתה רוצה שיקראו, שיהנו ממה שאתה כותב. הקטע הוא שאתה הורס את הדיון עם אותם הודעות ולא סתם הערתי לך. דיי לחפור. אני אשכרה מתחיל להעריך את עמי יותר...
gonzo18, למה אתה קטנוני? אני לא מתעניין בנבחרת ספרד אז מן הסתם אני לא אגיב. בהודעה האחרונה שלך לא קללת אותו, אז... לספור לך בכמה כן? אני לא בא לזלזל בהודעות שלך, אני רק מציע לך שלא תקניט את המאמן כי זה לא מתאים לפורום. אם זה עושה לך טוב אז תהנה. יאללה סגרנו את הויכוח, חבל להוריד את רמת הדיון.
שוב פעם,נבחרת ספרד כול כך לא מתוקשרת בארץ הזאת וזה לא מפתיע אותי שאני אחד הבודדים פה שמתלונן ויורד עליו. אבל בוא נגיד שאם קאפלו למשל היה משאיר על הספסל את למפרד ו-וויין רוני ועולה במערך הגנתי עם חלוץ בודד בלי שלא תהיה לנבחרת שלו הזדמנות אמיתית לשחק כדורגל,אז היתה רואה את הדיון האנגלי עומד עכשיו על 50 עמודים של קללות וגידופים. אבל,וואלה,אתה צודק. מעכשיו אני שותק,נחכה ונראה מה הוא יעשה עם הנבחרת הזאת. אני נותן לו הזדמנות,רק אחרי המונדיאל הזה כול מי שבעד ספרד או כול מי שרצה לראות כדורגל גדול מספרד - אל תגידו שלא הזהירו אותכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את צ'אבי אלונסו, אבל גרזן הוא לא. לא יודע מה אתם רוצים ממנו. אם ספרד תציג יכולת חלשה, אז תבקרו אותו...
אז איך אתה מסביר את המשחק נגד פולין? נס חד פעמי? הנבחרת של דל בוסקה הבינוני והטיפש ששיחק גם עם בוסקטס וגם עם ה-"גרזן", צ'אבי אלונסו, עם הברקה של פעם בדור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ספרד הגיעה ל-2 הזדמניות במחצית הראשונה מול פולין וכבשה בשתיהן,בזכות שתי נגיעות גאוניות של אנדרס איניסטה. במחצית השניה ספרד שיחקה עם פדרו ווייה ביחד ולאחר מכן עם פדרו וטורס ואז התחילה להתפוצץ. במערך ההגנתי של דל בוסקה קשה מאוד לספרד להגיע להזדמניות לכיבוש שערים.
בסקר במארקה שאומר מי יפתח בהרכב מרח במקום איינסטה, רוב הקולות זוכה פדרו עם 34 אחוזים, 32 חסוס נאבאס, 26 ססק, ורק 5 אחוז מאטה. ודווקא על האופציה הכי גרועה הולך דל-בוסקה, פשוט לא מבין. עם איינסטה לא כשיר, או פדרו או נאבאס הם האופציות הטובות ביותר, אפשר גם לשנות שיטה ל4-3-3 ולשחק עם ססק וצ'אבי ומאחורה בוסקטס, ולשחק עם יורנטה, אפשרי גם לשחק ב4-4-2 עם יורנטה או טורס שכשיר לחלוטין. יש כל כך הרבה אופציות, ודל-בוסקה הולך על הגרועה ביותר, מאטה הוא שחקן בינוני להחריד שעבר עונה זוועתית בולנסיה העונה(נבחר ע''י האוהדים כשחקן הכי מאכזב העונה), הוא לוקה בטכניקה ומאבד אין ספור כדורים, לא החלטי בהתקפה, יש לו רק סיומת נחמדה וזהו, בינוני להחריד.
להיות המאמן של ספרד הנוכחית זאת העבודה הכי כפויית טובה בעולם. אם הוא יקח את הטורניר, הוא בסה"כ לא הרס לשחקנים, ואם הוא יגיע אפילו לגמר ויפסיד, זה הכל באשמתו.
גונזו, במילים עדינות-להבא, סתום ת'פה. תפסיק להביע זלזול ביריבה, במיוחד שיש שם מאמן כמו היצפלד. דל בוסקה הורס את הנבחרת שהוא משחק עם יותר מידי קשרים, פשוט הורג אותה לאט לאט.