Campeones, campeones!!!

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Raulito, ‏25/5/10.

1. Raulito Madridista

http://www.as.com/prom/201006/pro_photo1275491015.Xxx

מחר(19:00, שידור ישיר בצ'רלטון) תערוך ספרד משחק ידידות נוסף לקראת המונדיאל, הפעם נגד צפון קוריאה. האיש שבתמונה צפוי להיכננס במחצית ולערוך את הופעת הבכורה שלו בסלקסיון כשהוא קרוב לגיל 28 וחצי. בנבחרת הופתעו מהצהרתו של וואלדז שיצא להגנתו של קסיאס לאחר המשחק הבינוני שלו נגד ערב הסעודית, והוסיף כי איקר צריך להיות השוער הראשון של הנבחרת, והמאמן אמר בעניין - "וואלדז עשה עבורינו את הכל הרבה יותר קל כשהבין את המצב. יש לנו חומר אנושי מצויין". על המשחק עצמו אמר המאמן:"ניתן הזדמנות לשחקנים אחרים להראות את עצמם. אנחנו מקווים לשחק הרבה יותר טוב בהשוואה למשחק הקודם". כאמור, ויסנטה דל-בוסקה מחליט להציב הרכב אחר לגמריי בהשוואה לזה שניצח את ערב הסעודית ברגע האחרון. סרחיו בוסקטס, דויד ויאה ואנדרס אינייסטה שהצטיין, הם השרידים היחידים מאותו הרכב. נאבאס, מאטה וחאבי מארטינז הם בין השמות הבולטים, שייפתחו בהרכב הנבחרת לראשונה. בספרד מקווים כי פרננדו טורס וססק פברגאס יוכלו להשתלב גם הם במהלך המחצית השנייה. סיכויו של הראשון לשחק גבוהים יותר כי טורס עדיין לא כשיר במאה אחוז. מחר יעבור עשור שלם מאז איקר קסיאס, קפטן הנבחרת, ערך את הופעת הבכורה שלו במדי ספרד במשחק ידידות נגד שבדיה, אולם הוא לא ישחק מחר.
    ההרכב: ריינה; ארבלואה, מרצ'אנה, אלביול, קאפדוויליה; בוסקטס, חאבי מארטינז, אינייסטה, נאבאס, מאטה; ויאה

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/10
  2. gonzo18 Member

הרכב מעניין מאוד. אינייסטה צפוי לשחק מאחורי שני החלוצים,מקום שבו הוא ממצה את היכולות האדירות שלו בצורה הכי טובה. הדבר המעניין זה שבכנפיים בניגוד למה שצפוי לנו מספרד במודניאל,ישחקו שני שחקנים שנוהגים לחרוש את הקו-נאבס ומאתה. חאבי מרטינז ובוסקטס ידאגו שהקוראנים לא יתקדמו ממש לכיוון השער.

מסכים איתך לחלוטין,אבל אי אפשר לשחק במערך כזה כי תהיה אינפלציה כבדה מאוד באמצע. איניסטה משחק באגף שמאל אבל הוא מלא פעמים מצטרף לצאבי באמצע,וסילבה בדרך כלל חותך לאמצע בשביל לתת לראמוס יותר מרווח באגף ימין. אני אשמח לראות את אותו מערך שארגונס עלה איתו ביורו,ושדל בוסקה ישבור את הראש עם מי לעלות בקישור האחורי. סילבה ואיניסטה מחליפים בינהם אגפים במהלך המשחק,זה דבר חיובי.

3. xavi6 Member

אני לא חושב שזה ישתלב טוב, כי אז ספרד מאבדת את משחק האגפים שלה. סילבה ואיניסטה בצדדים, ככה זה צריך להיות. אני גם לא מאמין שסילבה שחקן שמתאים לשחק מאחורי שתי החלוצים.

4. gonzo18 Member

בסופו של דבר שינוי בהרכב המסתמן מחר: ססק ואיניסטה כנראה יפתחו בהרכב לצד הכוכב הצעיר של אתלטיק בילבאו,חאבי מרטינז, בהתקפה ישחקו חסוס נאבאס בימין,חואן מאתה בשמאל ובשפיץ יורנטה.
    יש רמזים שדל בוסקה מאד מתרשם ממרטינז באימונים של הנבחרת, כזכור מרטינז שחקנה של בילבאו סוחב על הגב בגיל 22 תג מחיר של 30 מיליון אירו,ריאל מדריד והסיטי הן שתי הקבוצות שהביעו התעניינות רצינית בשחקן הזה. יש מצב שהוא יעלה בטורניר על חשבון בוסקטס?

5. xavi6 Member

מי ישמע, סוחב על הגב. גם ג'ונתן דוס סנטוס סוחב את אותו תג מחיר והוא בן 18.

ירדן, אימא גאה.

6. riquelme1 Member

לא. הוא שחקן מוכשר, אבל לא כזה טוב, והוא גם לא שווה את 30 מיליון יורו, הרבה פחות. ראיתי אותו שנה שעברה באליפות אירופה עד גיל 21, והוא היה בינוני להחריד, גם בבילבאו העונה הוא לא היה כזה להיט.

7. xavi6 Member

אתה לא מבין שכל הנבחרת עד 21 הייתה בנונית עד להחריד אבל זאת לא באמת היכולת שלהם? דיי לבנות עליה כנקודת מבט על כל השחקנים בעולם!!!

8. riquelme1 Member

זה לק בנבחרת עד גיל 21, זה גם מימה שראיתי העונה(וראיתי הרבה), אין ספק שהוא שחקן מוכשר מאוד, אבל הוא לדעתי רך מידי ונעלם בשלבים גדולים במשחק, התפקיד שלו הוא קריטי.

הלוואי שאני טועה.

9. gonzo18 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

אני לא יודע על מי לסמוך,על המון אנשים בספרד שמחזיקים ממנו שחקן גדול,למנהלים המקצועים של קבוצות גדולות בעולם שרוצים לקנות אותו, לעצמי שיצא לי לראות אותו לא מעט פעמים ובכולם התרשמתי שהוא כישרון גדול מאוד, או לך?

החלטה קשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/6/10
  10. xavi6 Member

גם בנזמה היה כישרון עצום וענק וכולן רדפו אחריו ועדיין עמי אמר שהוא כלום ושום דבר, ונחש מה-עמי צדק. תתבגר.

11. gonzo18 Member

אז הוא אמר.

ההרכב של ספרד באופן סופי:ריינה\ארבלואה,אלביול,מרצנה,קאפדויאה\ססק,איניסטה,חאבי מרטינה\נאבאס,מאתה יורנטה. 4-3-3 המסורתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/10
  12. riquelme1 Member

ספרד ממשיכה לא להרשים, 0-0 במחצית נגד קוריאה. היה כמה מצבים טובים לספרד, בעיקר של פברגאס שבעט למשקוף, גם לקוריאנים היה כמה התקפות מסוכנות, ספרד מניעה כדור אבל יש מין חוסר מחץ בהתקפה.

חאבי מארטינז דווקא בסדר גמור, די מפתיע אותי, חואן מאטה כרגיל השחקן הכי חלש במגרש וחבל שפדרו לא במקומו. נאבאס סביר ומנסה קצת יותר מדי, יורנטה נסגר טוב, ופברגאס השחקן שהכי כיף לרואת במגרש- ביחד עם איינסטה.

13. riquelme1 Member

איזה גול של נאבאס. מלך!!

14. Raulito Madridista

חסוס נאבאס כובש שער בכורה נהדר עבור ספרד. הנבחרת הצליחה לגבור על הקוריאנים הארורים(התמונה הזאת של הלגרה זועם על השופט המכור ברבע גמר מונדיאל 2002 - תמיד תישאר זיכרון חמוץ מנבחרת ספרד) על אף עוד משחק לא מרשים שלה, אבל אני ממשיך להיות אופטימי. אולי עדיף ניצחונות דחוקים לפני הדבר האמיתי. כמובן שהייתי מעדיף שהשחקנים ישנו גישה ולא יחשבו 'אנחנו ספרד והגול יבוא גם בלי להתאמץ', אבל אני רגוע גם בשל הבית הקל שיש לנו במונדיאל וגם שם אפשר לנמנמם. לא היו לי ציפיות בנוגע למחצית הראשונה כי השחקנים האלו לא שיחקו ביחד כמעט יורנטה לא חלוץ שמתאים בסגנון המשחק שלו לנבחרת. הוא איטי וגמלוני והוא צריך שירימו לו את הכדורים וזה לא הסגנון של הנבחרת, שצריכה לשחק על הקרקע(לתשומת לבך נאבאס) בעזרת מסירות מהירות וכדורי עומק טובים(צ'אבי נכנס והספיק תוך כמה דקות לתת כדור פשוט דליקטס לויאה, אבל החלוץ הירבה להחמיץ היום). לגבי המחצית השנייה - חשבתי שהגול יגיע יותר מהר אבל לא נורא. וואלדז ערך הופעת בכורה וכמעט הספיק לספוג שער מפוקפק ופדרו לא תרם דבר כשנכנס כמחליף. השחקן המצטיין היום בנבחרת היה ססק שניסה לדחוף את הנבחרת קדימה בחצי הראשון. אין לי ספק שהוא היה מועדף על סילבה במידה והוא היה יכול לתת משהו גם בכנף.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/10
  15. gonzo18 Member

ידידות או לא ידידות,ככה נבחרת של כוכבים לא אמורה להיראות. גם ברצלונה יוצאת למשחקי הכנה חסרי חשיבות בקיץ ונותנת הצגות. אני לא בדעת יחיד בנושא הזה,להרבה מאד אנשים בספרד נמאס מהמאמן הזה והמסגנון שלו (מי שקורא ספרדית שייכנס ויקרא טוקבקים באתרי הספורט הגדולים ויראה מה חושבים על נהג האוטובוס). מה שדל בוסקה עושה בנבחרת הזאת זה פשוט שערורייה. מעניין לי את התחת משחק ידידות, ההתעקשות שלו לשחק 75 דקות עם חלוץ אחד ואין ספור קשרי אמצע זה פשוט בושה וחרפה. רוב האנשים בספרד מבקרים עכשיו את הסגנון של דל בוסקה. אין ספק שעם כול כך הרבה כוכבים על המגרש האשמה היא אך ורק של המאמן,ורואים את הטעויות שלו כשהוא עולה עם 5 קשרים וחלוץ אחד בודד. המערך הזה מזכיר לי את המערך של מוריניו באינטר,ויחי ההבדל הקטן בין איכות השחקנים. מעניין שכשהוא עבר למערך של ארגונס ביורו עם שני קשרים באמצע אז פתאום הנבחרת התחילה להגיע למצבים. בחיים שלי לא ראיתי מאמן כול כך טיפש, מיושן, אנטיפט ועלוב עם סגל כול כך חזק.
    עדיין יש לי טיפה תקווה שהוא יתעשת בזמן,ביחוד אחרי הבומבה שהוא קיבל לפנים בעקבות המשחק השערורייתי של ספרד היום וביום שבת, אבל קשה קשה לי להאמין שהדביל הזה יעלה עם 2 חלוצים במונדיאל.
    יש מצב גדול שנזכה לראות את בוסקטס ואלונסו באמצע ונבחרת שלא מסוגלת להגיע לשער.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/10