איזה משחק ענק בין פולהאם לווסט-ברומיץ'. בדקה ה-88 קאנו העלה את ברומיץ' ליתרון 2-1, בדקה ה-90 הלגוסון השווה ל-2-2.
ועכשיו 3-2 לברומיץ'. וויגאן גם היא לקחה את ההובלה בהארכה מול ווטפורד. עוד תוצאות של משחקים שנגמרו: רידינג-שפילד יונייטד 0-2. בלקבורן-לידס 0-3.
זהו זה, נסתיימו להם גם המשחקים שהלכו להארכה. ברומיץ' יצאה מהלופטוס רואד עם נצחון 3-2 דרמטי אחרי 120 דקות, כשאת שאר הנצחון לזכות הבאגיז כבש ג'וניצ'י אינמוטו שחזר מהכפור בדקה ה-99. במשחק נוסף שהלך להארכה הצליחה ווטפורד לכפות 0-0 על וויגאן ב-JJB אחרי 90 דקות משחק, אך בהארכה הלאטיקס התפוצצו על הצרעות וניצחו בסיום 3-0. פנדל מדויק של ריאן טיילור בדקה ה-98 פרץ את הסכר, ואנדיאס יוהאנסון השבדי הוסיף צמד ב-3 הדקות האחרונות של ההארכה. צעירי ארסנל (בשילוב עם מספר ותיקים) הוכיחו כרגיל את יכולתם מול הרכב די חזק של סנדרלנד, וניצחו באיצטדיון האור בצורה משכנעת. הרכב ארסנל שניצח את המשחק: אלמוניה, אבואה, סנדרוס, קמבל, סיגאן, לארסון (קרג 89), מואמבה (בהופעת בכורה במדי הבוגרים), סונג, קווינסי (בנדטנר 90), ואן-פרסי, לופולי (סטוקס 89). הלאה ילדים לסיבוב הרביעי :aaa021:
חזרתי עכשיו רק מערב רוק מתקדם בתל אביב, ואני שמח לראות שארסנל ניצחה. מעניין אותי איך שיחק אבואה, אולי זה ההזדמנות לתת לו לפתוח בהרכב בקרוב במקום לאורן.
אני בטוח שמייקל ג'ורדן האמיתי לא שוער פחות טוב ממארט פום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx הם בערך באותו גיל גם :aaarofl:
אה, למייקל ג'ורדן יש 6 עונות בפריימרשיפ, מעל 100 הופעות במדי נבחרתו וזכיה במקום השני בתואר שחקן העונה בפריימרשיפ?
לא יאומן איך שליברפול הפסידו.. הם כבר בכלל לא מה שהם היו פעם.. הפסד לקיסטפאל וגם ווסטהאם יכולים לנצח את ליברפול..
היום יושלם הסיבוב השלישי בקארלינג קאפ עם המשחקים הבאים: בירמינגהאם - נוריץ' (20:45) קרדיף - לסטר (20:45) גרימסבי - ניוקאסל (20:45) צ'לסי - צ'רלטון (20:45) מנצ'סטר יונייטד - בארנט (21:00) אברטון - מידלסברו (21:00) בולטון - ווסטהאם (21:00) המשחק היחיד שאני צופה בו הפתעה אמיתית הוא בגרימסבי-ניוקאסל, שם המרינרס הצנועים, שכבר הדיחו את טוטנהאם מהמפעל ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ), ינסו ובהחלט מסוגלים לחולל סנסציה מול ניוקאסל מוכת המשברים והפציעות, שבטח תופיע למשחק בהרכב משני. גם הרכב משני של צ'לסי אמור לגבור על צ'רלטון בסטמפורד ברידג', וכמובן שגם צעירי היונייטד אמורים לגבור היום על בארנט, שמתקשה להסתגל לחיים בליג 2.
בינתיים הם במצב קטסטרופלי. השוער רוס פליטני (לשעבר בפולהאם, זוכרים אותו?) הציל כדור בידו מחוץ לרחבה, והורחק כבר בדקה השלישית. ליאם מלר העלה את יונייטד ל1-0 מהבעיטה החופשית. קיירון ריצ'ארדסון העלה ל2-0, בארנט יוצאת די בזול עד עכשיו...