Carling Cup 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י George Best, ‏25/10/06.

1. THE STRETFORD END Member

ארסנל קבוצה מצויינת,הצעירים שלהם מדהימים,יש עתיד,לא נפלו היום מצ'לסי אבל מתי,מתי,מתי לעזעזל הם ילמדו להפסיד בכבוד???
    אדביור צריך להיות מורחק לכמה משחקים טובים,יותר מכולם,בושה.

2. The-Gunner Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

מאכזב, מאוד מאכזב. בהחלט הייתי מצפה מצ'לסי להתעלות על עצמה ולשלוט במשחק כאשר היא בהרכב כמעט מלא, עם כל הכוכבים, בעוד ארסנל עם ילדים וכמה גלגלים להחלפה. אבל זה לא מה שהיה, משחק מאוד סולידי מצד צ'לסי, נתנה לארסנל להחזיק בכדור, אבל ידעה להשתמש בחוכמה. 2 של דרוגבה, ופיליפ. אוי פיליפ. חשבתי שהוא התגבר עליו, שכח, הבליג, אבל עדיין רואים שיש לו סיוטים ממנו. דווקא לשוויצרי יש ראש טוב, אבל בדקות הסיום? מול צ'לסי? בגמר (לא משנה איזה)? ככה הוא נוגח? מאוד מאכזב, אבל לפחות הצעירים נתנו תצוגה נפלאה לאורך כל המפעל, ואפילו היום, רק היה חסר להם גרוש ללירה. לא אסון נורא, "כולה" גביע הליגה, אבל זה עדיין הפסד צורם ליריבה המרה. וולקוט נפרד מאיתנו בשער נהדר, שיחזור במהרה. ומה נאמר על טרי? מסכן הבחור, חבטה רצינית הוא חטף, לא נראה לי שנראה אותו משחק בזמן הקרוב.
    לא ממש הבנתי מה קרה שם בסוף המשחק, מי התחיל ולמה, וקצת מפתיע שססק ולאמפרד לא הורחקו, הם היו הכי פעילים שם. תצוגה מביישת לסיום המשחק, לא ככה מתנהגים בגמר גביע.

יאללה, נתגבר.

3. AW forever Member

איזה שטויות סטראטפורד, לאמפרד כמעט הרג שם את ססק, עם כל הכבוד, אני גאה באדביור שרץ לעזור לחבר מהקבוצה שלו, במיוחד שזה לא בדיוק כוחות לאמפרד מול פאברגס. ממש אין קשר ללהפסיד בכבוד.

4. קינג לדלי Member

לכו תפתחו קיוסק בכיכר לונדון.

יש !

5. Bill Shankly Member

מתבכיין ? על מה ?

מה שקרה זה פשוט גועל נפש ... אתה לא יכול להודות בזה ?

6. THE STRETFORD END Member

אדיביור הגיע משום מקום והחל לתת אגרופים בתוך העירבוביה,
    מה הקשר לכבוד?אתה רוצה שאני אספור לך כמה פעמים במשחקים חשובים שבהם ארסנל מפסידה או לא מנצחת יש מהומות!!!

סנדרוס,רק בלם כזה יקפוץ במקום לכדור גובה בתוך הרחבה במקום לעשות תנועה לעבר הכדור.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/07
  7. קינג לדלי Member

8. KirkH Member

אתה גם כן.

אם היית היום בעד השופט - ניצחתם...

9. orend84 Member

מה מצבו של טרי ? יש ידיעות באתרים באנגליה ?

10. AW forever Member

לא, אדבאיור רץ לזנק על לאמפרד. בוא נחכה ללינק מיוטיוב כדי לשפוט, בסדר?
    סנדרוס נתן משחק לא רע, אבל הטעות בגול היא כולה שלו. קצת קרדיט לדרוגבה, חלוץ ענק, פיזי, משחק ראש מדהים, ראיית משחק טובה, לא כל בלם היה מצליח להסתדר איתו.

11. THE STRETFORD END Member

נחכה,אין לי בעיה,סתם הקוון לא סימן לשופט להוציא לו אדום מכל המוערבים שהיו שם.

דרוגבה תותח אבל כשבלם לא עושה תנועה לעבר הכדור אלא קופץ כמו חמור במקום אז גם שחקן נמוך יותר,חזק פחות מדרוגבה שיעשה את התנועה הנכונה ינצח אותו במאבק.

12. KirkH Member

דיברתי על בושה עוד לפניך - אבל היית חייב לדחוף את זה ש"מתאים לצ'לסי כזה גמר"...

בקשר למהומות - תראו סקאיי. מיקל וטורה הולכים מכות (מי ייתן וזו הפעם האחרונה שאובי מיקל פושט את החולצה הכחולה...), מטר מהשופט אגב, למפארד ופאבריגאס מגיעים ומי שמרביץ הרבה יותר חזק ונראה כיוזם של כל העניין הוא הספרדי האפס ולא למפארד. זה שקאנו שתיים הגיע והפציץ את כולם זה האבא והאמא של האדומים ואין שום תירוץ יותר מטומטם מהתירוץ לגבי זה שהוא רצה לעזור לפאבריגאס.

13. AW forever Member

שורה תחתונה, אני שמח שהמפעל המטריד הזה כבר מאחורינו, הכאב ראש של לוח המשחקים הצפוף, העייפות לשחקנים כמו טורה וססק ששיחקו בו לא מעט, ועכשיו ההרחקות של שחקני מפתח- מיותר.
    אני גם שמח לראות את הכישרון שפשוט זורם בקבוצה-
    דיאבי הוא שחקן שאני מפצה ממנו לרבות, המסירה שלו בגול הייתה מאסטרפיס, הוא חזק, והוא יפוצץ לשחקן את הפנים כדי שלא יגיע לכדור (סתם, בצחוק!)
    גם דנילסון נראה כמו ילד עם ראיית משחק טובה וטאץ' טוב לכדור- הוא קצת ציפלון מידיי כדי לשחק במרכז השדה כקשר אחורי, אבל אולי הוא עוד יגדל.
    טראורה גם מבטיח, איך שהוא פירפר שם את ההגנה של צ'לסי בחצי הראשון וגם הסתדר עם רוב השחקנים (חוץ מרובן)- ילד טוב.

יאללה, עכשיו לדברים החשובים באמת- ליגה, צ'מפיונס וגביע.

עריכה: אוי נו קירק, תשחרר תשחרר. אני לא אמרתי שזה מצדיק את מה שהוא עשה, ואולי גם הגיע לו אדום, אבל מכאן ועד "אדביור צריך להיות מורחק לכמה משחקים טובים,יותר מכולם,בושה." של סטראטפורד יש מרחק גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/07
  14. Hammer Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

איזה רע אתה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיקל לא אשם בכלום. עשה עבירה לגיטימית על שחקן ארסנל שהתפרץ עליו כמו קוף לאחר שנלקחה ממנו בננה, פברגאס האפס איבד את הראש ועל הזין של לאמפרד שהוא יותר חזק ממנו פיסית. אח"כ הגיעו שחקנים משתי הקבוצה להפריד/להעיף כמה כאפות חשאיות ואז הגיע אדאביור והוריד כמה אגרופים.