ראיתי את ההפרעויות, אדום בהחלט מוצדק לאדבאיור, והוא הראשון שהיה מגיע לו את האדום הזה. איזה ריצה הוא שם לשם, איזה כניסה ואיזה אגרופים ללמפארד (אני כמעט בטוח, בכל זאת כל העירבוביה שם הסתירה לי את זה). ללמפארד גם היה מגיע אדום, פאברגאס רצה להפריד, למפארד הגיע והפריע לו לעשות זאת כאשר יחד עם אובי מיקל נאבק נגד טורה, אחר-כך פאברגאס המסכן רצה להוציא את למפארד, ובסופו של דבר הוציא אותו בדרך שמצדיקה את הצהוב ששלפו לו, ואז למפארד נגד פאברגאס, אדבאיור מצטרף, מוריד איזה 2-3 אגרופים ללמפארד. בקיצור, רויאל ראמבל במיטבו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
יש יש ניצחון! פעם ניה שאנחנו זוכים! למרות הפציעה של JT החזקנו מעמד,ואני חושב שונגר חייב להרחיב את ההרכב שלו משחקנים צעירים,השחקנים הצעירים של ונגר הרשימו אותי מאוד,לא נתנו לנו לפרוץ למיתקפות,כול הכבוד למחקלת הנוער של ארסנל. המחצית הראשונה הייתה דיי שווה ביכולת של שני הקבוצת,אחרי שוולקוט קבע 1-0 לארסנל,צ'לסי לאט לאט עוררה את יכולת המישחק שלה,ודרוגבה השווה מהרמה מצוינת של באלאק,אבל אני חייב להגיד תודה שוב לונגר,שהשקיע כך במחלקת הנוער,פשוט שחקנים פנטסייטים שנתנו פייט עם צ'לסי הגדולה. ההתחלה של המחצית השניה הייתה לטובת הנוער של ונגר,ארסנל הניעו המון את הכדור. אבל רציתי להגיד משהו ששמתי לב,שצ'לסי יוצרת מיתפרצות זה ישר נקטע לה,הם רצים לאט , ועד שהם מניעים את הכדור השחקנים של ארסנל כבר חוזרים לעמדות שלהם,וישר הם מאבדים את כדור. ובדקה ה-63 הגיעה הקרן שלמפס הרים טרי בא לנגוח והראש שלו ננעץ בשפיץ של הרגל של דיאבי,עד שפינו את טרי זה לקח איזה 10 דקות,שירגיש טוב הבן אדם,נקווה שהפציעה לא תזיק לנו לליגה,למרות שזאת כבר הפעם השלישית שהוא חוזר מפציעה ושוב נפצע. החזקנו מעמד על לדקה ה-84 שרובן הרים כדור מצוין לדרוגבה,ודרוגבה נגח את זה פנימה,2-1 לנו! ובדה ה-93 אדביור,טורה ומיקל אדום. המישחק נמשך עד לדקה ה-102. ואז למפס הניף את הגביע! זה התואר הראשון שזכינו העונה,והפעם השניה שזכינו בתואר הזה! Stand Up For The Champions... Ole! Ole! Ole! http://sync.co.il/files/628-didierdrogba_jb_e.Xxx Chelsea:Carling Cup Winners 2007!
אני גאה היום בארסנל , הצעירים שלנו עשו בית ספר לשכירי החרב של אברמוביץ'. כדורגל הוא משחק של טעויות, גם טעויות שיפוט הן חלק מהטעויות, והגול הראשון של דרוגבה שהיה בנבדל ברור, פשוט שבר לארסנל את המומנטום במשחק ונתן לצ'לסי גול שלא הגיע לה - צ'לסי במחצית הראשונה בעטה 3 פעמים לשער, הבעיטה היחידה למסגרת הייתה הגול, והגול כאמור מנבדל ברור. דיאבי היה פנטסטי ונתן כדור גדול לוולקוט שהוכיח את הרגל המסיימת שלו עם טאץ' ותנועה בדיוק כמו של מייקל אואן (לפני חודשיים אמרתי אותו הדבר כשוולקוט הבקיע צמד נגד נבחרת גרמניה עד גיל 21). פבריגאס היה טוב אבל אחראי גדול לשער הנצחון של צ'לסי, איבוד כדור שערורייתי באזור בו אסור לאבד כדורים. על ההרחקות אני מעדיף שלא לדבר, כי זה פשוט בזיון אחד גדול מה שהלך שם מבחינת שתי הקבוצות. מה שכן, הווארד ווב היה צריך להוציא כרטיס אדום לאסיין אחרי עבירה מאחור ,כשלאסיין היה כבר צהוב - אבל אף אחד לא ידבר על זה אחרי המהומה בתוספת הזמן. בפטיסטה היה סביר עם הזדמנות אדירה לשער שצ'ך לקח, חוץ מזה הוא האט כרגיל את המשחק שלנו. אליאדייר נתן כמה פריצות טובות אבל חסר את הרגל המסיימת היום. דנילסון נלחם כמו אריה. טראורה היה קצת הססן אבל בסדר גמור סך הכל. טורה שוב הוכיח בפעם המיליון כמה לב גדול יש לו, והויט היה יחסית בסדר גמור. לסנדרוס אין שום אשמה בשער הראשון, שער מנבדל ברור, שרק קוון עיוור לא מסוגל לראות, בשער השני הוא לא יכול היה מול הניתור האדיר של דרוגבה, שכידוע הוא אחד הנוגחיםוהאתלטים הטובים בעולם. נצחון לא מוצדק לצ'לסי ואני מאחל להם שזה יהיה התואר האחרון שלהם העונה. אנחנו לעומת זאת עם שבוע וחצי קריטי, משחק חוזר בבלקבורן ואחרי זה רדינג ואיינדהובן בבית. מילה קטנה לגבי הפציעה של טרי, כמו לכל אוהד כדורגל כאב לי לראות את הפציעה ואיבוד ההכרה שלו, ושימו לב מי רץ ראשון להציל את חייו של טרי - גארי לוין הרופא של ארסנל ונבחרת אנגליה, ביצע בטרי החייאה והציל את חייו, כמובן רק באנגליה, כל הקהל עומד על הרגליים ומריע לשחקן שנפצע קשה. לסיכום, אני גאה מאד בארסנל ובשחקנים הצעירים, אין לי ספק שבתוך שנתיים אנחנו נהיה הקבוצה הטובה ביותר באירופה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx כמובן, כמובן, באדיבותו של הבחור הזה: http://www.arsenal.com/Images/s/senderos_0506redcurrant.Xxx
רודס, מה יקרה עוד שנתיים? קבוצה שעונה שלמה מאבדת אין ספור נקודות במשחקים שהיא טובה יותר או במגרשים קלים - מצטער, אבל היא חסרת אופי.ואל תגיד לי שאתם יוצאים מפיגור ביתי מולנו ומול וויגאן ומול ניוקאסל ועוד כל מיני חארטות כאלו לתיקו ביתי - אחרי הכל למטבע יש שני צדדים, ואתה גם צריך לחשוב איך הקבוצה שלך כל פעם נקלעת לפיגור. לא יודע מה צפוי לקרות בשנתיים הקרובות שיוביל אותכם להיות הקבוצה הטובה ביבשת, מלבד העובדה שכל מה שקשור לקבוצה שלך, אתה לא בדיוק ריאלי או נגדיר זאת כיותר מדי אופטימי. עד מתי נצטרך לקרוא בכל תגובה שלך במשחק שבו אתם לא מנצחים שהייתם הרבה יותר טובים, שסנדרוס לא אשם, השופט דופק אותכם, שהצעירים שלך זהב ושיהיה בסדר?
רודס נו בחייך למה להתייחס? לעובדה שאח של ג'ימי פחד לגעת היום בכדור? לעובדה שתסובב את זה 720 מעלות ועדיין לא תמצא זווית שבה סנדרוס היה טוב היום? תקשיב, הבלם הזה הוא אפס מאופס, הוא מגושם, לא יודע להרחיק כדור כמו בן אדם וחסר כל אינדיקציה או התמצאות ברחבה. אני יודע לראות בלם אפס כשאני רואה אחד, אני כבר חמש עונות סובל את אנתוני גארדנר. לעובדה שפרבגאס מתחיל לתפוס תחת ובעיקר להביא יותר ויותר נפילות תיאטרליות, אבל לא מפעיל ולו טיפת אגרסיביות באמצע? לעובדה שדנילסון ואליארדייר הגיעו למשחק על תקן צופים? די, עזוב, אף פעם לא הגיע לכם להפסיד, דנילסון הזה יהיה כוכב (עד כה ראיתי ממנו רק יכולת אחת, להטיס כדורים ליציע), סנדרוס הבלם הכי טוב בליגה..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
עדיין לא התאוששתי מהפציעה של טרי , אני מתפלל שהכל בסדר ,ממש בכיתי כשזה קרה , מעבר לפציעה אני מקוה שמוריניו ישאר בתפקיד בצ'לסי לעוד הרבה שנים ,ענק ,כמו גם דרוגבה . לגבי ארסנל ,ארסן וונגר גאון! הקבוצה הכי אטרקטיבית בעולם , כדורגל מבריק, תענוג לראות את משחק המסירות של ארסנל , המהירות והכישרון של הילדים -מדהים ! עכשיו אני מפחד שביום רביעי הם ירסקו את בלאקבורן , העתיד הוא ארסנל.
צודק הוא לא שווה תגובה, חבל שבזבזתי עליו תגובה מקודם איסטלנדס, אני שמח שיש צדיק אחד בסדום ,שמבין שהעתיד של הכדורגל האירופי הוא ארסנל.
בחייכם... אין לכם איך להתמודד אז אתם אומרים "הוא לא שווה תגובה"? עזוב רודס, תעיף עוד מבט על הגול של דרוגבה. הפעם על תסתכל על הכדור, תסתכל על סנדרוס. נראה כמו תרנגול ללא ראש, מבט נעוץ ברצפה, ככה מתנהג בלם? לא פלא שהוא פספס את הנגיחה, חבל שבניגוד לדרוגבה הוא לא רץ, המבט שלו אפילו לא על הכדור בהתחלה, ריצה גמלונית לאחור - זאת טעות של שחקן!!!!
רודס- לא צדיק ולא נעליים . כל מי שמבין בכדורגל לא יכול להתעלם מהאכויות של ארסנל ,ראיתי את המשחק עם מלר ידידי והוא חושב בדיוק כמוני , גם רובי ידידי מהפורום מודאג מהנעשה בגרוב ,ואפילו סטרטפורד ביום בהיר יודה שארסנל משחקים כדורגל מצויין .