יש אומרים שזאת חוויה לצפות בי תוך כדי משחק אבל רק במשחק שאתה נטרלי. אני לא יודע אם אני כזה חוויה מול אוהדים שמעצבנים אותי. בגדול אני בחור טוב שממש סולד מאלימות (בניגוד לעופר וטל שמגיבים עם קצף בפה לכל אוהד יריב)ומשתדל לא להיגרר אבל לפעמים עם האלכוהול וחוסר ההבנה של אוהדים יריבים לרגישויות של אוהדים שנמצאים במצוקה גוררת תגובה גם ממני. חוץ מזה מתי צפית איתי שאתה יודע שזאת חווייה ? שוב,באהבה רבה אני ממליץ על המאש.
23 בספטמבר 2008 .. פעם ראשונה ב"אולד טראפורד" .. יונייטד נגד בורו בCarling .. לא יהיה יותר מאושר ממני במקרה של זכייה .. זו תיהיה הדרך הכי יפה לזכור את הפעם הראשונה .
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44066000/Xxx/_44066027_manu_tott_0506.Xxx גמר גביע הליגה 2008/2009: מנצ'סטר יונייטד-טוטנהאם ראשון, 17:00, וומבלי שופט: כריס פוי מנצ'סטר יונייטד לא מפחדת להצהיר שהיא הולכת העונה על ארבעה תארים, במטרה לשבור שיא ו"לשפר" את הטרבל המפורסם של עונת 99. מחר היא תנסה לזכות בתואר שהיה חסר לה בעונה ההיא-גביע הליגה. יונייטד מגיעה לגמר ממרומי המקום הראשון בפרמיירליג ואחרי 0-0 מול אינטר בסאן סירו במשחק הראשון בשמינית גמר ליגת האלופות. אלכס פרגוסון אמר כי ייתן קרדיט לשני השחקנים הצעירים הבולטים בקמפיין הקארלינג קאפ של יונייטד-דארון גיבסון ודני וולבק, וכן הצהיר כי ייתן מנוחה לאדווין ואן דר סאר ודימיטאר ברבאטוב, כך שבן פוסטר או תומאס קוזצ'אק יפתחו בשער יונייטד. רפאל דה סילבה פצוע ולא ישחק, ויין רוני שלא פתח בסאן סירו, יפתח במידה ויהיה בכושר מספיק טוב. אלכס פרגוסון: "כמובן שאנחנו רוצים לזכות בתואר כי המנטליות הווינרית היא מה שהופכת את המועדון למצליח, אבל אנחנו יודעים את סדרי החשיבות וזה ישפיע על בחירת ההרכב. יש לנו משחק גדול בניוקאסל ביום רביעי והמפעלים החשובים הם תמיד הפרמיירליג וליגת האלופות. הפרמיירליג היא המקום היחיד להיות בו וגם הארי רדנאפ יודע את זה לפי ההרכב שהוא העלה מול שחטאר בגביע אופ"א". http://img.skysports.com/08/02/218x298/DannyWelbeckManchesterUn_638811.Xxx הגמר הראשון בקריירה של דני וולבק בעוד עבור יונייטד הגמר הוא פסיק קטן במירוץ לארבעה תארים, עבור טוטנהאם מדובר בעולם ומלואו. בליגה התרנגולים מאכזבים, מהגביע הם הודחו נגד יונייטד בסיבוב הרביעי, והשבוע הם סיימו את דרכם בגביע אופ"א כשסיימו ב1-1 עם שחטאר דונייצק בוייט הארט ליין, אחרי הפסד 2-0 באוקראינה. כמו בעונה שעברה, אז טוטנהאם זכתה בגביע לאחר ניצחון 2-1 על צ'לסי בגמר, זכייה בגביע הליגה יכולה להפוך את העונה של טוטנהאם מכישלון מוחלט לעונה לא רעה. לטוטנהאם יהיו לא מעט חיסורים בראשון-רובי קין, פסקאל צ'ימבונדה וקרלו קודיצ'יני כבר שיחקו בגביע הליגה במדי קבוצות אחרות ולא יוכלו לשחק, פרייזר קמפבל מושאל לטוטנהאם מיונייטד ולא יכול לשחק מול הקבוצה אליה הוא שייך, ולדלי קינג יצטרך לעבור מבחן כשירות לפני המשחק. מנגד, ג'יימי אוהרה שהיה פצוע כשיר למשחק. הארי רדנאפ: "אתה צריך לצפות למשחק מול מנצ'סטר יונייטד. כשדרבי ניצחה אותם במשחק הראשון בחצי הגמר שאלו אותי אם אשמח לפגוש אותם בגמר, ואמרתי שלא. משחק מולם הוא הדרך לבחון את עצמך ולתת את המיטב. הם הקבוצה הכי טובה באירופה והם היו נהדרים נגד אינטר. העונה שיחקנו היטב מול קבוצות גדולות, ואני מקווה שנמשיך כך. אני מקווה שהבמה הגדולה תגרום לשחקנים לשחק היטב". http://www.4thegame.com/media/00/03/45/ledley_king.Xxx לדלי קינג-המלך של טוטנהאם כרגיל בספק הדרך אל הגמר סיבוב שלישי: טוטנהאם מנצחת 2-1 בניוקאסל, יונייטד גוברת 3-1 על מידלסברו בבית. שמינית גמר: טוטנהאם דורסת את ליברפול 4-2 בוייט הארט ליין, יונייטד מתקשה ומנצחת את ק.פ.ר רק 1-0 באולד טראפורד. רבע גמר: טוטנהאם מנצחת 2-1 את ווטפורד בויקארג' רואד, קרלוס טבז כובש רביעייה ויונייטד מנצחת 5-3 את בלקבורן בבית. חצי גמר משחק 1: טוטנהאם יורדת למחצית בפיגור מול ברנלי, אך מביסה אותה 4-1 בבית. יונייטד מפסידה 1-0 לדרבי קאונטי בפרייד פארק. חצי גמר משחק 2: ברנלי מובילה 3-0 בסיום 90 הדקות וקרובה לקאמבק סנסציוני, אבל טוטנהאם כובשת פעמיים בהארכה בטרף מור ועולה לגנר. יונייטד עושה מהפך מול דרבי עם 4-2 ביתי. הסטוריה טוטנהאם זכתה ארבע פעמים בגביע הליגה: *ב-1971, לאחר ניצחון 2-0 על אסטון וילה בגמר. *ב-1973, אחרי ניצחון 1-0 על נוריץ' בגמר. *ב-1999, לאחר ניצחון 1-0 על לסטר בגמר. *ב-2008, לאחר ניצחון 2-1 בהארכה על צ'לסי וישבנו של אברם גרנט בגמר. מנצ'סטר יונייטד זכתה בגביע רק פעמיים: *ב-1992, לאחר ניצחון 1-0 על נוטינגהאם פורסט בגמר. *ב-2006, לאחר ניצחון 4-0 על וויגאן בגמר.
רק אוסיף ואומר שהקבוצה שהדיחה את יונייטד בגביע הליגה ב-99 ומנעה ארבעה תארים היתה טוטנהאם ברבע גמר שניצחה 3-1 וטיילה כל הדרך אל הגביע (שרינגהאם כבש לנו אם אני לא טועה)
נכון מאוד (חוץ מזה שהמשחק ההוא עוד היה בשנת 98). זה פתח רצף של שלוש עונות שבכל אחת מהן הפסדנו בליין פעם אחת במסגרת כלשהי.
אין ספק שעד כה טוטנאהם עומדים יפה מאוד מול היונייטד וכל שחסר הוא קצת חדות ואמונה מול השער. במצב כזה צריך להתבהר לשחקנים שמה שעומד מולם אפשרי לפיצוח. זה לא בשמיים. הסגירה של מרכז המגרש שטוטנאהם מבצעים היום מאוד מרשים. בהחלט ברמות הגבוהות.
אם לסכם את מהלך הסיום: #@!#@!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx כמה תסכול במשחק אחד, אפשר לראות את זה במיוחד על המשחק של טבז היום. ממש על הפנים, נקווה לפתיחה מעודדת בהארכה.
מי לעזאזאל עדיין נותן לשחקנים אנגלים לבעוט פנדלים במעמדים מכריעים? ההיסטוריה לא לימדה אותם כלום? טרי בקיץ לא לימד אותם כלום? גביע הליגה שלנו, We Shall Not Be Moved http://www.youtube.com/watch?v=9dc6Kk9sKIg
בא לי להקיא מיונייטד, שמאמללת אותי כל כך הרבה שנים והיום גרמה לי לסבול עוד 120 דקות, אבל בסופו של דבר הזכיה שלה היא הרע במיעוטו. אמנם נצטרך לראות את החיוכים על הפרצופים המכוערים של פרגוסקאם, רונאלדו, גיגס ושות', אבל הם לוקחים את הגביע הזה בפרופורציה, בניגוד לספרס שאם היו זוכים היו עושים כאילו זכו בליגת האלופות ומוציאים עשרות דיסקים של DVD. אז לפחות זה. דמעות על הפנים של אוהרה, החמצת פנדל של דיוויד "כל הגבהה חצי גול" בנטלי... באמת שהמשפט בתמונה המפורסמת : Tottenham - can't smile without you הוא כל כך נכון. בעונה כל כך רעה של ארסנל, טוב שיש את ספרס שיעלו איזה חיוך. מצפה בקוצר רוח לעוד ראיון מבריק של רדנאפ.
חה חה, טוטנהאם בפנדלים, באמת בדיחה מצחיקה. רק בטוטנהאם יכולים להבין את ההגיון: להילחם על גביע הליגה כדי להשתתף באירופה ואז לזרוק את אירופה כדי לנסות ולהבטיח את ההשתתפות באירופה שוב בשנה הבאה. מגיע למי שיש לו היגיון עקום כזה להישאר עם הכרבולת ביד.
השחקנים של טוטנהאם שיגעו אותי במהלך המשחק, כל שבריר של הזדמנות שעוד היה לתרנגולים בוזבז ע"י אגואיזם של שחקן כזה או אחר. פעמיים בייל פרץ איכשהו דרך הקישור של היונייטד ולא מסר לבנט, שבעצמו בבעיטה המסוכנת שלו יכל להשאיר את מודריץ' מול שער כמעט ריק, אוהרה עם בעיטה טיפשית רחוק במקום לחפש את המסירה... למה כולם מנסים להיות גיבורים גדולים? חבל, היום היה אחד הימים האלה בהם אפשר לנצח את מנצ'סטר יונייטד. ואגב, הקטע הכי מצחיק במשחק: פבליוצ'נקו מבקש ממודריץ' לקחת את הכדור החופשי וכמעט מוריד נשר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx