Carling Cup 2009/10: מנצ'סטר יונייטד זכתה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י cityblues, ‏16/6/09.

1. Dimitar Berbatov Member

בדיוק מה שבאתי לכתוב. איזו חוצפה חיובית יש לילד. ניסה חמש דקות לפני השער בעיטה מחוץ לרחבה ממצב נוח שהתפקששה לגמרי והלכה לכיוון דגל הקרן. לא הזיז לו וחמש דקות לאחר מכן טיל מדויק. כיף לראות. אגב, לבחור יש סטטיסטיקה נהדרת בשביל קשר - 5 שערים בכ-15 הופעות.

לגבי רובי קין, אין מילים. חבל לי על האירי החביב הזה, אחד השחקנים האהובים עלי בפרמיירליג, סקורר בחסד, חייכן, אחד הסימפטים. לא ברור מה עובר עליו, הלוא רק בקיץ הקודם דיברו בדיון של הספרס על אבידה גדולה כשזה עבר לליברפול. אגב, לקראת סוף המחצית דפו שכבר התייאש לחלוטין מההחמצות של האירי, הלך עם הראש בקיר כשזה היה חופשי מול קוז'אק.

2. קינג לדלי Member

הרבה שמועות יש על זה אגב.

3. wieitan Member

מאנ. יונייטד כל הכבוד !! שני שערים יפים של כשרון צעיר, בהרכב מלא כשרונות צעירים.
    אנחנו סיימנו את התחמושת מול וויגאן. גם מול וילה היה שער של דאוסון שזה לא בדיוק הטריטוריה שלו. גם אם היינו משחקים עוד שעתיים לא היינו מבקיעים.

מי שהרג לספרס את המשחק היו שנים: בנטלי וקין, עם החמצות של מצבים בטוחים.
    מה שהרגיז אותי אצלנו הייתה הרמת ידים שלנו החל מדקה 65 לערך. נקודת האור בספרס: גארת בייל שהראה היום כמה פוטנציאל יש לו.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובי קין בן זונה.
    החזרה שלו הייתה כל כך הרבה מהירה והגיעה בימים שבהם הייתי כל היום שיכור או מסטול ולא ידעתי איך לקחת את זה, כל כך כעסתי עליו כשהוא הלך ולא ידעתי אם אוכל לסלוח לו והתשובה היא כנראה לא.
    כשהוא עזב, שברתי תמונה ממוסגרת שלי איתו על השולחן ושמתי את התמונה מתחת לנעליים בארון, אולי הגיע הזמן להעביר אותה אבל לשולחן הוא לא חוזר, בטח לא במסגרת.

אני מאוד מחבב את דארון גיבסון, אני חושב שהוא היה השחקן הטוב ביותר שלכם בגמר אשתקד מולנו (מספר אחת על המגרש היה לוקה לדעתי), יש לו פוטנציאל עצום ויפה שכבר מוצאים זמן לטפטף לו דקות, רק למה אירי כוס אוחתק לא יכולת להיות אנגלי??

5. קינג לדלי Member

פרנסנל מגעילים.
    תראו את יונייטד וצ'לסי שמביאות לגביע הליגה שחקנים מנוסים וראויים ורק הצפרדעים מביאים ילדים ומזלזלים במפעל הזה (חוץ מב 5-1 מולנו שם לא ראינו אף ילד)

אגב ראיתם את הקטע הקלאסי לסוקר AM ?
    פיטר ריד מגהק ביציע כמו חמור שלא שתה מים שבוע והאיש שלצידו נקרע מצחוק.
    השדר לא שם לב ואני בטוח שבתכנית הזאת יקלטו את זה...

6. The_Arsenal Member

לדלי,
    סלח לי שאני אומר לך, אבל זאת הייתה ההודעה הכי מטומטמת שקראתי אי פעם בפורום.

ארסנל מגעילים עלק. תבדוק את ההישגים המצטברים של קבוצות בחמש שנים האחרונות ותראה שארסנל מקום ראשון.
    ונגדכם היה האמא של הרכב מילואים כמה שתנסה להגיד אחרת.

תמשיך לחיות בסרט.

7. קינג לדלי Member

הרכב מילואים זה סרט שאתה חי בו כדי ליפות את התבוסה אבל מילא הרכב מילואים אבל לא ראינו שם שום ילדים כמו שרואים תמיד.
    לא סנצ'ס וואט ולא סנצ'ס טוואט.

הארון ישאר ריק גם העונה בעזרת השם.
    המעבר לאמירויות עושה לי רק טוב.

8. The_Arsenal Member

סנצ'ז וואט של היום זה ניקלאס בנדטנר של אז. אין שום הבדל.

אגב, אין לי ספק שאם היה לכם במילואים שחקן ברמה של סנצ'ז וואט אתה היית כל היום מאונן עליו ומביא ציטוטים של 'ארי שרמז שהוא עשוי להתלבש במשחק ליגה הקרוב אם תהיה לדפו מתיחה בביצים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/09
  9. קינג לדלי Member

אה אוקיי הבנתי....
    בדקה ה 16 נכנס פברגאס איפה הוא היה היום ? טורה וגאלאס שיחקו בלמים מי שיחק היום ?
    סנייה היה בהרכב,חלב שיחק בהרכב,וגם דנילסון סילבה (איסטמונד של היום ?)וולקוט.

אז של מי ההודעה המטומטמת ?
    שן קשת ענן !

10. The_Arsenal Member

שיחקו הילדים של אז. דנילסון, וולקוט. בדיוק כמו איסטמונד ו-ווילשייר.

בוא נעשה עסק, אתה תמשיך להתעסק בריבועים של גארת' בייל ואני אמשיך להתעסק בשאיפות צמרת וצ'מפיונס ליג של הקבוצה שלי.. הולך?

ותפסיק כבר להיות פאתטי ולהתענג על ניצחון אחד אומלל בעשר שנים. זה מעורר רחמים. אם אני הייתי ממשיך להזכיר לך כל ניצחון שלנו עליכם לא היית יוצא מזה. פאקינג עשור שלם בלי ניצחון ליגה. אתם פאתטיים כ"כ.

11. ארסנל ונגר Member

לדלי, (ערן נכון?)
    תאמין לי שכאוהד טוטנאהם אתה צריך להיות מבואס מזה שארסנל ככל הנראה תפסיד לסיטי.
    כי אני אוהד ארסנל, ושמח סוף סוף שנפטרנו מהמפעל הזה, פחות פציעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

לגבי העקיצה לעבר ארון התארים, רואים שזה משנאה שבוערת לך מתחת לוורידים, הייתי שמח להחזיר לך עקיצות כאלה, אבל אני פשוט לא יכול,
    מה לעשות שבמשך 12 שנות אהדה לארסנל אתם הייתם הצל שלנו, ולא נולדתי במאה הקודמת?

12. קינג לדלי Member

יש ניצחון ויש 5 לכל החיים.

ואתה תשאיר לי עם מה להתעסק ותחזור בשקט בשקט לקונכייה שלך.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Justin Hoyte, Gallas, Traore (Eduardo 65), Hleb, Denilson (Fabregas 18), Silva, Diaby, Walcott (Adebayor 65), Bendtner.
    Subs Not Used: Mannone, Flamini.

הנה זה היה ההרכב והמחליפים שניסו לעזור.
    אתה באמת רוצה לצאת ליצן ולהשוות להרכבים הרגילים שלכם במפעל הזה ?
    יש לי שני רעיונות בשבילך : או שתלך לישון או שתלך לישון.

13. Robin_Van_Persi Member

^שתהיה בריא כמה אתה מקנא בארסנל..(שמת לב פעם כמה אתה מדבר עליהם?,יותר מעל הספרס)

בכל מקרה 3 הפסדים של רצופים של 3-0 בסיטי אוף מנצ'סטר,2 העונה ואחד עונה שעברה.
    אני דווקא שמח על ההפסד הזה,שונגר ידע משבוע לשבוע שאין לו קבוצה מושלמת ושבאמת נהיה זקוקים לחיזוק(וגם שהשחקנים יבואו מול סטוק עם רעל בעיניים להחזיר תכבוד).

מה גם עדיף להפסיד בשלב הזה מאשר להפסיד בשלב מאוחר יותר ליונייטד או צ'לסי שזאת כבר תהיה פדיחה יותר גדולה.

14. The_Arsenal Member

אתה מבלבל את המוח. ההרכב שהראית הוא הרכב מילואים. חוץ מסאנייה גאלאס וחלב כולם שחקנים מחליפים וילדים + סבא חסר יכולת אחד (ג'ילברטו). אתם קבוצה אומללה ואוהדים אומללים. רק עכשיו סגרתם עשור בלי לנצח אותנו בליגה. מעולם לא הייתה כזאת שליטה שלנו בצפון לונדון ואתה מספר פה מעשיות על ניצחון בגביע הליגה. אל תגרום לי לספור את כל ההשפלות שחטפתם בשנים האחרונות.

נ.ב
    בהצלחה לסיטי במאבק נגד יונייטד וצ'לסי על זכייה.

15. קינג לדלי Member

על מה אתה מדבר ? אני נותן הודעה על פרנסל פעם בחודשיים וכמעט תמיד זה מחמאות.