Carling Cup 2009/10: מנצ'סטר יונייטד זכתה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י cityblues, ‏16/6/09.

1. Robin_Van_Persi Member

חחחח,מה שמצחיק אותי מאיפה הבאת תמילה פרסנל חח,שמעתי מאנשים ערסנל אבל פרסנל?.....................

רק אושר עם קבוצה שלך וכמה שפחות מרמור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. קינג לדלי Member

פראנס יעני צרפת ?

אני מדבר עם אח של חודדה ?

3. Robin_Van_Persi Member

אני לא מאמין שתרנגול כמוך הביך* אותי עכשיו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/09
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נמאס לכם? חלאס. אם אתם רוצים לדבר על המשחק אתם מוזמנים, כל העקיצות האלה שנמאסו עוד משתי ההודעות הראשונות... מצידי בפרטי תעקצו כמה שאתם רוצים, לא כאן.

5. Bill Shankly Member

סיטי - יונייטד בחצי גמר ... רק טוב יכול לצאת מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    פרוגוסון ויוז בטוח יעלו עם הרכבים חזקים.

6. קינג לדלי Member

עופר מול סטרטפורד בשני משחקי החצי.

רק צחוק יכול לצאת מזה !

7. George Best Member

אגב, בלקבורן בדרך לחצי הגמר השני מול וילה.
    אנצ'לוטי ערך שלושה חילופים במחצית, ואומנם דרוגבה (אחד מהמחליפים) וקאלו דאגו למהפך תוך 5 דק' מפתיחת המחצית, אבל האחרון נפצע כמה דקות לסוף וצ'לסי משחקת בעשרה שחקנים.

8. קינג לדלי Member

4 בינואר באיסטלנדס
    18 בינואר אולד טראפורד.

9. eastlands Member

איזה ערב גדול ! 28 שנה עברו ,הייתי אז בן 14 ורקדתי כמו היום בדיוק רק עם האוזניות .

איצטדיון מלא בגביע הליגה ! תשוקה רעב כמו שרק מועדון כמו סיטי יכול לייצר , פאניקה כמו תמיד בדקות ארוכות ,אבל הגולים אוי הגולים ! טבז לחיבור ןאז שער השערים של שוני טיל קרקע חיבור ! ולקינוח וייס הילד עם פריצה מטורפת של בלאמי
    ישששששששששששששששששש! חצי גמר סוף סוף ,ועכשיו דרבי כשהגומלין שם במקום הארור שבו נשדדנו העונה ,קדימה סיטי !
    ובינתיים ערב היסטורי שהתחיל עם אלכוהול כבר בארבע ,שברנו מנחוס סוף סוף , אין קהל כל כך רעב כמו הסיטי ,איזה תפאורה היום באיסטלאנדס צמרמורת .

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק באיסטלנדס יוצא 3 ימים לפני היומולדת שלי, נקווה למתנה מתאימה מהשחקנים בתכול.
    אבל זה שהמשחק המכריע ברפש מדאיג אותי מאוד, שוב נראה תוספת של 3 דקות שתהפוך ל-9 במקרה שאחת הקבוצות(לא חשוב שמות) תצטרך שער.
    מי שלא יוכלו לשחק בצמד המשחקים הם טורה ואדבאיור(?) שיהיו באליפות אפריקה, לפחות הראשון במאה אחוז.

11. Bill Shankly Member

12. ארסנל ונגר Member

כמה אופי יש לצ'לסי. שער שיוויון בדקה ה120.
    למי ששכח בתחילת העונה הנוכחית צ'לסי ניצחה 4 משחקים פחות או יותר בדקות האחרונות של המשחק, ואני חושב שהיא עשתה זאת הכי הרבה מבין כל קבוצות הפרמיירליג.
    לפחות משהו טוב נותן המפעל הנידח הזה והוא מפגש הדרבי של מנצ'סטר, מקווה ששני הצדדים יעלו עם הרכבים חזקים ויציגו דרבי אמיתי.
    עוד סיבה לחוסר האכפתיות שלי להדחה היום מול הסיטי, למי לעזעאל היה מתאים עוד צמד מפגשים מול היונייטד?

13. Bill Shankly Member

הרבה אופי יש לצ'לסי אבל זה לא הספיק להם.

בלקבורן עולה לחצי גמר נגד וילה.

4-3 בפנדלים.

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שזה משנה יותר מדי, אבל מי נותן לילד בן 18 ששיחק בסה"כ 2 מחציות בקריירה שלו לבעוט את הפנדל המכריע? חבל שזו היתה הגישה של אנצ'לוטי הערב.

15. eastlands Member

אין כמו משחקי גביע כדי להיזכר ולטעום עוד פעם את הטעם של פעם , ממש מנהרת הזמן בהזמנה , דרבי בחצי גמר זה חזרה לשנות ה70 ,קודם כל והכי חשוב קהל החוץ מקבל כ8 אלף וזה חתיכת כיבוש מושבים מאחורי השער שהיו פעם של קבוצת החוץ ,זה אוירה שבחיים לא יכולה להתפתח בפרמייר .
    מפגש כפול ,פעמיים דרבי ! ועכשיו הדילמה הגומלין כמובן הכי מפתה אותי ,כי אני רוצה לעלות ברפש לכבוש ולשבור כיסא ביציע המחורבן , ומה עם וומבלי ? כסאמאק הגמר כשנגיע נחשוב , נוסע לגומלין זה הכי נראה לי כרגע ,איזה ריגוש !