Carling Cup 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏25/8/10.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

התחת בדרך לסגנות נוספת?

2. alexshw Member

אולי סוף סוף תואר לארסנל.

3. ARSI Member

מחצית שנייה מהסרטים בסיינט אנדרוז. דרבי,קצב מסחרר, עצבים ושער בפוקס חמש דקות לסיום שהכריע את המשחק. בסוף הקהל אפילו פרץ למגרש לחבק ולהתעלק על השחקנים.
    מילה על מאט דרבישר. שכחתי שהוא עוד חי. כ"כ חסר ביטחון, רואים שהוא בקושי משחק.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן פוסטר עולה לברמינגהאם ב2 שערים עם 2 שטויות שלו, ווסטהאם 2-1 בחצי גמר הראשון.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה לחלוטין של ווסטהאם (הגביעים עושים להם את זה, הה?), ברמינגהאם השתלטה בשנייה, היתה עדיפה משמעותית עוד לפני ההרחקה... ואז בא בן פוסטר, איזה גול אומלל. טוב, לא נורא. אם המשחק הזה אמור לשחק תפקיד במה שאומרים שאמור להיות דיון רציני בווסטהאם בימים הקרובים עם פוטנציאל לפיטורים, זה לא מה שישאיר את גרנט.

6. eastlands Member

כשמישהו יסביר לי בבקשה מה הקטע של אברם עם קול ? או בכללי מה הקטע שלו עמ אנגליה , למה ?למה ? למה ? מה רע בבלגיה למשל. למה אנגליה ועוד ווסטהאם קבוצה שאני אחזור לסמפט בקרוב , די די. זה בלתי אפשרי כל פעם מחדש לרצות בכישלון של קבוצה שאני מחבב. עד מתי הבלוף ?

7. קינג לדלי Member

איך הוא ניצח היום ?

ומה הוא רוצה מקול למען השם ?

משונה,משונה לאללה משונה.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

חצי גמר, ארסנל ועוד שלוש קבוצות שהן פשוט בדיחה. אוי ואבוי לנו אם אנחנו לא זוכים.

9. eastlands Member

באמת שלא חשוב לי בכלל מי יזכה בגביע הזה אבל גם אחרי ערב כזה זה בעלתי נתפס שהם חצי רגל בוומבלי , הסיפור של קול. עוד יתפרסם אבל כנראה רק שהוא יפוטר כבר. ויקבל שוב תפקיד מיוחד בצלסי. משהו בסגנון. שעזר כל כך לרדנאפ להניף גביע בוומבלי עמ פומפי

10. FaN_MU Member

פשוט לא להאמין ששוער כמו פוסטר היה פעם ביונייטד, וגרם גם ללא מעט התקפי לב. פוסטר כשוער בפרמייר ליג יותר בלוף מגרנט כמאמן.

11. Jack Wilshere Member

ווסט האם הבקיעה העונה כמה מהגולים הביזארים ביותר שראיתי בשנים האחרונות. תחת כבר אמרנו?!

אני חייב לציין שלזכות פוסטר עומדות נסיבות מקלות בגול של נובל אתמול. הבעיטה של נובל הייתה חזקה מאוד; מאוד סמוכה לקורה; ושחקן של ווסט האם עמד ממש ליד פוסטר והקורה - כל אלו הקשו על פוסטר להדוף את הכדור כמו שצריך. לגבי הגול השני, מביך ביותר.

12. THE STRETFORD END Member

בגול הראשון באמת הסתירו לו אבל הגול השני...פאדיחה גדולה.
    לזכותו של בן פוסטר,במחצית הראשונה הוא די השאיר את ברמינגהאם בחיים.

גול חוץ,משחק בית בגומלין,אני אופטימי לגביהם.

13. eastlands Member

מקליש זה חתיכת דביל , ביתרון מספרי במקום להכות בברזל עם עוד חלוץ ולפרק את הפטישים , ואז אחרי השער הוא מכניס את המגדלור ,אבל מה הוא מוציא את הקרוסר הכי טוב בסגל שלו לארסון ,שאבלונה הלארסון הזה חילוף קבוע שלו , איך הוא שרד את אתמול זה כבר היסטוריה , תבוסה לארסנל בשבת והוא יכול לארוז ,עם הפרצוף העצוב שלו ,שלדעתי נבע אתמול מכעס כלפי כל המערכת על חרושת השמועות (לא שביום רגיל רואים ממנו חיוך ,אבל היועץ שלו כבר מזמן אמר לו לקפוץ בגולים , טוב לפחות הוא היה עם הצעיף ) הכל תלוי בארסנל עכשיו

14. THE STRETFORD END Member

מקליש באמת מקרה עצוב,שום ניסיון של תחכום בקבוצה שלו,הכל שבלוני,הכל מקרי,
    הרבה לוחמים,פחות כדורגל ועם אחד השקרנים הכי גדולים בשנים האחרונות,בארי פרגוסון,אסור לו לשחק מחוץ לסקוטלנד.
    מסכן חלב,מארסנל וברצלונה לרוגבי.

15. FaN_MU Member

מגיע לחלב אחרי שהלך אחרי הכסף של ברצלונה. יכול היה להישאר הכוכב של הליגה האנגלית.