לחזור לשגרת אימונים חרי חודש וחצי....... זה לא קל. המשחק מול פומפי מחכה עם הסגל הנרחב שלנו שבתוכו חלקם פצועים וחלקם בספק. פורטסמות' הראתה עונה סבירה במיוחד, בכך שזכתה בגביע האנגלי והעפילה לגביע אירופה עם חיזוקים כמו שני החלוצים פיטר קראוץ' מליברפול ובן סהר, בהשאלה מצ'לסי. ובנוסף הרכש החדש הקיצוני גלן ליטל מרדינג. אמנם פומפי התחזקה בשחקנים וחלקם עזבו וביניהם הקשר המעולה סאלי מונטארי שעזב לאינטר המאמן רנדאפ, נחוש למצוא לו מחליף עד סוף החודש. יונייטד באה למשחק עם סגל סביר רונאלדו בחלמה מהניתוח הארגריבס יחזור בסוף החודש,פארק יעדר לעוד חודש לפחות ורונאלדו יעדר לפחות לעוד חודשיים. פצועים או בהחלמה. פרגוסון הביא הקיץ שני כישרונות ברזיליאים שהם תאומים המגינים ר. דה סילבה ופ. סילבה שצריכים להוכיח את עצמם. יש לנו 22 שחקנים בסגל המלא שארבעה מהם ינופו וישארו 18 נשאיר את ההחלטות האלה לפרגוסון. ההרכב הצפוי למשחק: קושצ'אק,נוויל (בספק למשחק),ר. דה סילבה,אושה, אוונס,סילבסטרה,פ. סילבה,קאריק(בספק למשחק),גיבסון,פוסיבון ומרטין. glory glory manchester united
איזה הגזמות, אתה באמת חושב שמחר לא נעלה עם הרכב הכי חזק שכשיר, אלא עם המילואים? אני לא מסכים עם אלה שכתבו בדיון שהמשחק מחר המשחק לא חשוב ושהוא שווה ערך למשחק ידידות. מישהו פה רואה מצב שמנצ'סטר יונטייד לא פותחת עם הרכב הכי חזק האפשרי? שהשחקנים לא ייתנו מאה אחוז כדי לזכות בתואר? אני לא רואה מצב כזה ואני בטוח שגם אתם לא.
ואם עולים עם ההרכב הכי חזק זה אומר שהמשחק חשוב? כי אם מפסידים את המשחק מה קורה, יורדים ליגה? אם יש שחקן חשוב בסגל שכשיר רק ב-80%, כזה שבחיים לא היה מוותר בעצמו ושלא היו חולמים לוותר עליו במשחק חשוב באמת - אתה מעלה אותו מחר בהרכב או נותן לו עוד שבוע מנוחה? משחק ידידות עם תואר.
לא ייקרה כלום אם מנצ'סטר יונטייד לא תזכה בתואר ואני מסכים איתך ששחקן שלא כשיר במאה אחוז לא צריך לשחק במשחק הזה, אבל להגיד שזה משחק ידידות עם תואר אני ממש לא מסכים. משחק ידידות זה משחק שמשחקים בו הרבה עם הנוער ועושים ניסויים. במשחק מגן הקהילה אני בטוח שכל קבוצה תעלה עם הרכב הכי חזק שכשיר והשחקנים יילחמו 90 דקות כדי לזכות בתואר. אני גם בכלל לא חושב שזה משחק חשוב כמו משחק בליגת האלופות או כמו במשחק בליגה. אבל לעשות ממנו משחק "ידידות עם תואר" זה הגזמה לשמה.
קמפבל כבר היה בוומבלי במשחק חשוב פי 100 וגם בישל גול.בכל מקרה אחרי 3 חודשים בלי כדורגל תמיד בא לי טוב המשחק הזה שרק מגביר את התאבון לקראת הדבר האמיתי.
מקווה שאני לא מנחס אבל יהיה לפומפי קשה לעקוץ כשהם משחקים בכזו איטיות. דפו הוא האיום היחיד שם. משחק הכנפיים פשוט לא קיים. מבחינתנו גיגס ונאני נראו טוב, אבל אנחנו צריכים עוד חלוץ. טבז לא מספיק ברחבה וגיגס לא ממש עושה עבודה של חלוץ. מחכה לראות את קמבל במחצית השנייה.
איזה ניהול גרוע של משחק של רדנאפ חילופים שלא עזרו, סהר היה צריך להיכנס ראיתי רק פעם פעמיים שקראוץ או דפו נוגעים בכדור, הבועטים שהוא בחר כל כך שקוף שיחטאו כולם חסרי ניסיון ולפני שהם בעטו ידעתי שהם יחטיאו איפשר להגיד שפרגי ניצח בקרב הזה לגבי יונייטד חסר חלוץ זה ברור קמפבל בהחמצה שלו הרבה שיש לו פוטנציאל אבל לא נראה לי שפרגי בונה עליו הרבה נאני נתן משחק לא רע גיגס היה בחוסר ריכוז לפעמים וזהו.
עכשיו אפשר לפתוח את עונת 08/09 כמו שצריך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שיגיע כבר ..
תגיד לי היה לו מי שאחר היה יכל להכניס בעמדת החלוץ ? או שאתה רוצה להמשיך לשחק עם שחקנים כמו לאורן ודיארה ומבואה
אני חושב שלפומפי יש בעיה די רצינית כרגע בסגל, חסר קשר ימני טבעי(אולי אוטקה?), עם כל הכבוד לדיופ, הוא כבד כמו טנק ושחקן עם מבנה גוף כמו שלו חייב לשחק במרכז. גם ככה קרנצ'אר לא תורם יותר מדי בשמאל. אני יודע שזה משחק רשמי ראשון בקבוצה והכל, אבל פיטר קראוץ' לטעמי יהיה הרכש הגרוע ביותר בליגה. עם כל הגובה שלו הוא לקח כדור גובה אחד(מאברה). ריו ווידיץ' פשוט עשו ממנו צחוק. קראוץ' אומנם גבוה, אבל הניתור שלו מעאפן. יכלו להביא מישהו יותר טוב ממנו. אגב, דיוויד ג'יימס ענק בשער, לסאנה דיארה נפלא לא פחות במרכז הקישור.