היום יצא לי לראות משחק צדקה בין ורדר ברמן לבאיירן מינכן. התוצאה 0-4 לבאיירן. המטרה כמשחק צדקה הושגה, והיה מרגש לראות שמשחק כזה יכול למשוך אליו 73,000 צופים, שלצד הצפיה בכוכבים הנערצים הם תרמו לנפגעי הר הגעש האיסלנדי. כמובן שאין מקום להתייחס לכדורגל במשחק מסוג זה, חוץ מהעובדה שהמשחק היה מעין חזרה גנרלית לגמר הגביע הגרמני DFB-POKAL שייערך בשבת ה..... הא?! רגע אחד, זה יוצא היום!!! יא אללה! מישהו הצליח להערים גם על ברמן ולשכנע אותם שזה משחק צדקה, ושיש לשמור את הרגליים לגמר.אחרת, איך אפשר להסביר את ההופעה (בעצם, אי הופעה) של ברמן במשחק? אם תמצאו מישהו מאוהדי ברמן שיעז להגיד "אני מודה למאמן ולשחקנים שנתנו את כל כולם היום ובמשך העונה כולה", אז תבקשו ממנו לבקר דחוף אצל שרינק, או שיחזור מהר לבוסטר במושב האחורי. מה לעזאזל היה פה היום?! כך מכין "רב האומן" שאף את שחקניו למשחק הכי חשוב שלו העונה?! זה מה שהם יודעים?! או שמא הפאק נמצא דווקא אצל באיירן שהיא ג ד ו ל ה (מאוד) על הליגה?! אם התשובה היא כן, אז לטובת הבונדסליגה ולטובת גרמניה כולה, תתפללו שבאיירן תזכה בצ'מפיונס כדי שואן חאל יתפטר ולא יישאר לעוד עונה. חבל"ז.
הרבה דפיקות לב לפני המשחק. חשבתי אולי תהיה קצת שאננות, אולי קצת אובר בטחון אחרי החגיגות. אבל ואן חאל החזיר את השחקנים לפוקוס, אימונים קשים + יום מנוחה, בשבוע מלא אירועים. היה נראה כאילו מתי שנרצה אנחנו יכולים לתת שער, לחיצה של כמה דקות והסיפור גמור. החגיגות נמשכות! שתו בזהירות!
אני לא חושב שברמן שמרו על הרגליים (שלהם או שלנו) או שלא נתנו 100% ממה שיש להם. אני חושב שפשוט באיירן גדולה על ברמן במיוחד על ברמן עם כל הבעיות שתומאס שאאף יצר אצלה. ברמן זו קבוצה קלאסית בשביל באיירן הזו. בדיוק הקבוצה הכי נוחה לנו. מצד אחד שאאף לא ממש שיחק התקפי כמו שהקבוצה שלו רגילה (בסה"כ אוזיל האנט (שאני ממש לא מבין מה כל כך שאאף מחזיק ממנו) ופיזארו) שזה לא ממש מספיק ומצד שני גם עם משחק "הגנתי" ההגנה של ברמן היא לא משהו. בוניש לא יכול לעצור את רובן (בטח לא אחרי פציעה כזו ארוכה), פריץ מצד שני גם הוא לא יכול לעצור את ריברי ובנוסף לכל ברמן לא קבוצה שיודעת לעשות סגירות כפולות ועזרה אמיתית למגן, שהרי פרינגס הוא הקשר האחורי היחידי בקבוצה. לזה נוסיף את שני הבלמים הלא מלהיבים (בלשון המעטה) של ברמן (למי שכל כך רוצה את מרטסקר שיוביל את הגנת הנבחרת, אני מקווה שהוא ראה איך שני השערים הראשונים באו בדיוק עליו ואיך השניים האחרונים כשהוא כבר לא במקום בכלל). מתחילת המשחק השתלטנו על המגרש, בדיוק כמו שואן חאל רוצה ואוהב ולא נתנתו לברמן הרבה סיכוי. אתמול שיחקנו משחק קרוב למושלם. מאוד מאוד נהנתי מריברי. אני חושב שאתמול הוא היה הריברי הכי טוב מאז שבא אלינו. וגם רובן היה מצויין ובוט חזר לעצמו ולראות את לאם זה פשוט תענוג. אבל כל זה לא היה יכול לקרות אם לא שני הגאונים במרכז המגרש ואן בומל ושוויני. פשוט תענוג צרוף של כדורגל משני החברים האלה.
טוב אחרי לילה של חגיגות בנסיונות לחזור למציאות שקוראת לנו לחזור לקראת המשחק הכי חשוב העונה(והפעם זה סופי) המילים שמסיימות את התגובה של נדב מעלות בי סיפוק אדיר, אכן היה היום של פרנקי שהיה מדהים הגנתית כמו התקפית, ולא נשכח את השחקן הטוב ביותר בתבל(כן אדון מסי!!) אריאן רובן בעוד הצגה דה לוקס והקפטן,ושווייני סיפור אהבה במרכז המגרש. יש גביע, אה ויוגי אחלה בחירה coach בוט שוער # 1!! http://www.asoccer.co.il/forum2/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ההתקפה הבווארית במיטבה, השחקנים נמצאים בכושר הטוב ביותר שלהם בקריירה, ולנו יש סיבה לחגוג משבת לשבת מתצוגות כדורגל שלא מותירות מקום לדמיון... כרגע בדקתי בעצמי סטטיסטיקה מעניינת, הנה כמה דברים שמצאתי: שערי זכות: 72 שערי בונדסליגה (ב-34 משחקים) 15 שערי גביע גרמני (ב-4 משחקים) 21 שערי ליגת האלופות (ב-12 משחקים) ------------------ סה"כ שערי זכות: 108 שערים, ב-50 משחקים (ממוצע כיבושים: 2.16 שערים למשחק) שערי חובה: 31 שערי בונדסליגה 2 שערי גביע גרמני 13 שערי ליגת האלופות ----------------------- סה"כ שערי חובה: 46 שערים ב-50 משחקים (ממוצע ספיגות: 0.92 שערים למשחק) 1 אליפות גרמניה 1 גביע גרמני ו...בעזרת השם: תגיע כאן עוד שורה בעריכה עוד 6 ימים! מדהים, מדהים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx