אחרי מעט מחשבה איפה לראות את המשחק, החלטתי שאקנה גם אני כרטיס ל-16, יחד עם האוהדים הישראלים-אנגלים שיהיו שם. Come On ENGLAND ! :aaa12:
אכן כן, עופר המלך קנה עבורי את הכרטיס בשירות המדינה כשאני הגנתי על המולדת, ועכשיו ההתמקדות עברה למולדת הכדורגל. ב-29.3 אני משתחרר מצה"ל אחרי 3 שנים וחצי של שירות, ואיזה מתנה נפלאה המשחק הזה, אני כל כך מחכה כבר שהחבר'ה האנגלים יבואו, לשתות איתם, לצחוק איתם, תודה לך אופ"א. ובאתנחתא אחרת, חייב לומר שאני מתבייש על איכות הכרטיסים עצמם, נשבע לכם שאני אופתע אם לא הדפיסו את הכרטיסים בוורד. אז אוקיי, רמת גן לא אמסטרדם ארינה ולא אמירייטס סטאדיום, אף אחד לא נכנס באמצעות כרטיסים אלקטרונים, אבל כזה רושם רוצים ליצור בהתאחדות על האורחים? זה פשוט מביך. יש לי חבר שעבד בבית דפוס, להדפיס 40,000 כרטיסים נורמליים עולה בבית דפוס מסודר 15,000-20,000, לא הוצאה מטורפת, אבל כנראה שההתאחדות רוצה ליצור רושם מביך מהמדינה הזאת. חכו שהאנגלים יקלטו לאיזה אצטדיון הם מגיעים. בכל אופן, ניפגש כבר שם, אני ארגנתי לעצמי חופש בצבא מיום שלישי הבא, מתכנן התארגנות נרחבת, שיגיע כבררררררררררררררררררררררר.
בואנ'ה, כולם פה הולכים לשער 16 אה? אני מתחיל לשקול את העניין ברצינות, למרות שאת המשחק אי אפשר לראות משם, משהו קטסטרופלי, אבל האווירה, אחח האווירה.
למי שעדין לא קנה כרטיס ל16 ומתכוון לקנות,דברו איתי כש/אם תמצאו כרטיסים. באתר של לאן נכתב שכל הכרטיסים אזלו..
הכרטיסים לשער 16 אזלו בקופות האיצטדיון היום , אולי עוד אפשר להשיג בלאן , חבר שלי שהגיע היום בצהריים לאיצטדיון חזר ללא כרטיס ,לדעתי מאות ואולי יותר יגעו לשער 16 עם חולצות ודגלים של אנגליה ,אני קניתי 18 כרטיסים היום ,ולא נשאר לי כלום ,חבל שלא קניתי יותר.
לא יודע, אני כל כך שונא ללכת למשחקים של הנבחרת, הייתי באיזה 5, פשוט סיוט, לא שמח בגולים אף פעם, צריך לצאת 6 שעות לפני, ללכת בגשר עם כל הפלאחים 4 שעות, אללה היסטור, אני נראה לי אראה בבית, לפחות אני אוכל לראות את המשחק.
אריאל- לאיזה משחקי נבחרת אתה שונא ללכת ? הלו אתה מבולבל ,אנחנו מדברים על נבחרת אחרת פה ,אתה בטוח שאתה מדבר על משחק החוץ שלנו בישראל ?.
בהחלט עופר, אני כמובן בעד אנגליה, כמו תמיד, בטח ובטח מול הנבחרת "שלנו". אני פשוט אומר שאני שונא ללכת למשחקים של נבחרת ישראל ברמת גן, זה הכול.