בסביבות חמש בערב קניתי באתר שלהם 4 כרטיסים לשער 16 תנסה באתר, בהתחלה ניסיתי לקנות לשער 16 ולא קיבלתי אפשרות דרך האתר, אחרי זה דיברתי עם אחת הפקידות במשרד לאן שאמרה לי לנסות שוב כי יש כרטיסים ל16 בלוק ג ולקח. יאלה אנגליה.
ניסיתי לבדוק היום בבוקר בדרכים שונות אם אפשר איכשהו להשיג כרטיס למשחק, אך הבנתי שבדרך מסודרת של משרד כרטיסים אין ביכולתי לרכוש כרטיס. אם יש למישהו כרטיס לשער 13-16, אני מעוניין, ואשלם גם מעל המחיר הנקוב על הכרטיס (עד גבול הטעם הטוב כמובן).
אלוהים איזה גועל ניסיתי לא להגיב כאן בכח אבל זה בלתי אפשרי לראות את העוכרים האלה הלוואי תתקעו בלי כרטיסים ותראו תמשחק באיזה פאב נידח ותבכו עד זוב שישראל תנצח 1-0 קטן ותחזיר את כל החוליגנים האנגלים+הכופרים מישראל אבלים וחפויי ראש הביתה יאלה קרואטיה! יאלה רוסיה[במשחקים נגדכם], י שראל מעל הכל!!! רק לא אנגליה!!!! מזל שאני אשב ב8-10 ויהיה רחוק מהזוהמה שתתחולל בשער 13-16 שהוא בכלל של ישראל הלואי תאכלו מכות שם מהפלאחים מהגשר בדרך למשחק אל אל ישראל!!!
תעשה לי טובה ותחזור חיש מהר לישראלי. יש פה אנשים שתרמו למדינה הזאת יותר ממך, אז אם הם עוכרי ישראלי אני לא יודע מה אתה. וכן, בכדורגל זכותם להעדיף כל דבר. גם אם הוא לא מישראל. קישטה.
עזוב ארז, חבל על הזמן עם הדבילים האלה. כל יומיים הם צצים כמו פרחים אחרי הגשם וכבר אין לי כוח למחוק את השטויות שלהם. ניסיתי להסביר להם, תרמתי למדינה, שירתתי קבע ביחידה נחשבת, ייצגתי את העם היהודי במחנות ההשמדה, הסברתי לצעירים מגרמניה שביקרו בארץ, אבל אין, ישראלים, תחשוב טיפה אחרת מהם והם יתעבו אותך, אין לי אפילו מה לאחל לאנשים כמו סקה הזה, אלוהים העניש אותם מספיק.
אחח, איזו שירה ! לא יכול לחכות ! יש למישהו מושג אם יהיו מסכי ענק בת"א לצפות במשחק עם אוהדים אנגלים ? אם לא אמצא כרטיס, אני חייב אלטרנטיבה שתהיה כמה שיותר דומה ..
מדהים בתוך יום נגמרו כל הכרטיסים הבודדים שנשארו למשחק נגד אנגליה. טירוף. בקיצור אין כרטיסים בשום מקום.
די מאחורי השער המנוגד ל17-18 אתה תראה את האנגלים כ100 מטר ממולך. לא שאני יכול לדבר, יציע 8-10 זה לא בדיוק השיא, שירות צולע של לאן.