ארצ'י באנקר אתה בטוח?כי אתמול ראיתי את שרון וכסלר אהובתי מדבר על 20 מעלות בירושלים ביום חמישי,לא שמעתי אותה מדברת על חורף בסוף שבוע, אבל גם אם יהיה סגרירי בשביל הישראלים זה עדיין קיץ בשביל האנגלים, שבוע שעבר כשהיה יום גשם ורוחות יצא לי להיות בצהריים באיזור רחוב הירקון בת'א וכל ישראלי היה לפחות עם סוודר,מאחד המלונות ירדו שלושה אנגלים,מכנס וחולצה קצרה והיו בדרכם לים, אין מה לעשות,אלו גנים אחרים לגמרי.
שמעתי את הגברת על הבוקרבדרך לעבודה מדברת על סוף שבוע גשום במיוחד עד שבת בצהריים. לא נורא האנגלים ירגישו בבית. סטרטפורד דבר איתי בפרטי , אני חייב לשבת ביציע האנגלי.
גם אני חייב לשבת ביציע האנגלי,אני עדיין לא יודע מה לעשות אבל אין שום כוח שבעולם שיעצור אותי מלשבת שם.
חוץ מהדובים האלה שנקראים משטרה, אוך כמה שאני מתעב את המשטרה במגרשי הכדורגל. ואגב גיא, תעדכן אותי במסנג'ר לגבי השיחה שלך עם העורך וגם איפה נפגשים בשישי כדי להתכונן לכתבה.. תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ובהצלחה בספורTV
אהלן לכולם, זכיתי במבצע של ערוץ הספורט ב-2 כרטיסים לישראל אנגליה אחרי שעניתי על שאלות בקו הזהב שלהם במשך 20 שעות נטו בערך (צברתי 16 אלף נקודות). אחי ואני רוצים ללכת אבל מוכנים גם למכור את הכרטיסים זאת במידה ומישהו מוכן לשלם 300 שקל לכל כרטיס. הכרטיסים הם לשערים 8-10. למי שרוצה שיפנה אליי לפרטי. ביי, ארז.
ברגע זה סיימנו צילומים שלנו בדגלי אנגליה בבית שלי. אני גיא סטרטפורד ואיסטלנדס והילד שלי ושל איסטלנדס לבשנו את כותונות הפסים והצטלמנו לכתבה שתופיע בזמן השרון ביום שישי. :aaa12:
That tackle by Moore And when Lineker scored Bobby belting the ball And Nobby Dancing ITS COMING HOME!!!!!!