אני לא האריאל אליו פנית, אבל אני כן אריאל אז כן אגיב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא צריך ללכת רחוק כדי למצוא תופעות דומות, כך את הביצה המקומית לדוגמא. הפועל מצליחה לגבור על קבוצות ענקיות, כנ"ל חיפה (כל אחת בתקופותיהן), ובליגה הן לגמרי איכזבו. אומנם לא מתחת לקו האדום, אבל אתה מבין את הפואנטה. למשחק מול ליברפול הם עלו עם גישה שאין להם מה להפסיד, ומעכשיו בגביע הם עולים עם המון ביטחון ובצדק, וכמדומני גם בליגה הם צברו תוצאות יפות מאז התיקו במדג'סקי במשחק הראשון וגם אחרי הסנסציה באנפילד. קבוצה סימפטית, לא אשכח איך הובלנו במדג'סקי באף איי 0-3 אחרי 4 דק' ורק בנס זה לא נגמר ב3-3...
אהלן הסיבה לדעתי שרדינג מתרוצצת השנה בתחתית ליגת המשנה היא כיוון שמדובר בקבוצה חדשה לחלוטין, על כל המשתמע מכך. בעונה שעברה רדינג הייתה הקבוצה הטובה ביותר בצ'אמפיונצ'יפ. כזו שהצליחה לנצח פעמיים את וולבס ( שכזכור סיימה ראשונה את הליגה בהפרש ניכר) ולהשחיל שלישיה בחוץ לברמינגהאם (העולה השניה), אך הצליחה ללקט רק ניצחון בית אחד מחודש ינואר. הקבוצה איבדה את העלייה במחזור האחרון ואחרי הפסד משפיל בפלייאוף הייתה אכזבה גדולה מאוד מהוותיקים שעד לא מזמן היו שחקני מפתח בפרמייר-ליג. בקיץ הבעלים מדייסקי החליט בעצה אחת עם אנשי הצוות המקצועי לרענן את השורות, ולא פחות משבעה שחקני הרכב שוחררו- מרקוס השוער, מורטי הוותיק, דוברי וליטה. שלושה שחקנים נוספים נמכרו- דויל לוולבס, האנט להאל וביקיי לבורנלי. רדינג מחזיקה באחת מהאקדמיות המפוארות באי, והחליטה להעלות את המצטיינים לקבוצת הבוגרים כדי להזרים "דם חדש ורוח צעירה". אגב, שנים שזוהי מדיניות המועדון- רדינג כמעט ולא קונה שחקנים, אלא משבחת אותם מגיל צעיר. רדינג השנה קבוצה צעירה ומוכשרת, אבל גם נאיבית בטירוף. סגנון המשחק שלה אמנם פורה ושמח כשל ארסנל, אך קבוצה צעירה, מוכשרת וחסרת ניסיון זה סיכון שהיה גדול מדי לקחת. הקבוצה איבדה העונה עשרות נקודות שהיו כבר ברגליים שלה (זכור בעיקר ההפסד 2:3 לפטרבורו האחרונה אחרי שהרויאלס הובילו 0:2 במחצית). במהלך העונה הוחתמו ראסיאק ומקאנוף שכבר מזמן לא ילדים בכדי לאזן את הגיל הממוצע בהרכב הפותח, אך הנזק כנראה גדול מדי. למרות שקראתי לא מזמן טור שאומר בצדק שאם רדינג תשרוד העונה, היא תדבר עם השחקנים האלו חזק מאוד בשנים הקרובות.
ניסו את הקומבינה הזאת גם בפריימרשיפ, ובהחלט היה ניתן לראות כמה שחקנים מוכשרים, כמו דוייל, קיטסון, לונג ומעל כולם סטיבי סידוול, שעשה טעות ועבר לגשר.
פתיחה מסחררת של טוטנהאם אבל יותר מכך של השוער הדני של לידס, קספר אנקרגן, שנותן 2 הצלות נפלאות ב10 דקות הראשונות ומוסיף גם הצלה מפנדל של דפו. משאיר את הקבוצה שלו במשחק עד עכשיו אבל אם לידס לא תצא מההלם ותגיב לקהל הנפלא שלה טוטנהאם תטייל פה לנצחון.
עוד לפנ ישהוא בעט ידעתי שהוא מחמיץ, דפו רע, פשוט רע - הייתה לו עוד החמצה מסמרת שיער - מזכיר לי את בנט מסתבך לא מעט עם הרגליים באותו מהלך (ובמזל הכדור התגלגל לו למצב קורץ שאותו החמיץ כאמור)
אוי לידס... כמה אושר הקבוצה הזאת נותנת לי העונה (רק שלא יעשו גם לנו חיים קשים)... יהיה כל כך קשה לספרס לעלות באלנד רואד.
וואו איזה משחק בלול. מחצית ראשונה, אני לא יודע איך היא לא נגמרה עם 4-5 גולים בשער של לידס, אני לא זוכר כזו כמות של מצבים ובעיטות חופשיות אבל השוער של לידס היה חד. התרנגולות גם היו צריגים לקבל עוד פנדל. מחצית שנייה מאוזנת יותר עם שער פשוט נפלא של פאבלוצ'נקו וכבר חשבתי שזהו אבל אז בייל עם (עוד) קבלת החלטה נוראית, במקום למסור לשחקן על הקרן ולגמור את המשחק הוא ניסה עוד מצב ואז דאוסון הטמבל עושה פנדל. תענוג. אגב קראוץ', הוא עושה כ"כ הרבה פאולים כל פעם שהוא עולה לכדורי גובה, אני פשוט לא סובל את השחקן הזה. וג'ינאס כרגיל- priceless
ומי שחקן המשחק? הגאון שלא הצליח להשחיל מסירה אחת סבירה מינוס כל החצי שעה האחרונה ועל הדרך הפקיר את ההגנה בדקה ה-94 כדי לנסות עוד סללום. לראות אותו רודף ונתלה על המגן הימני של לידס בדרך לפנדל היה הרגע הכי מצחיק במשחק. כמה טוב שיש ספרס בעולם.
:aaarse: לא יאומן! שוב לידס עם הופעה של קבוצת פרמייליג אחרי דשדוש במשחקים בליגה מאז הניצחון באולד טרפורד הלוואי שימשיכו ככה בליגה
לפני שנה בקפורד החמיץ פנדל בפליאוף והשאיר אותנו בליגה השלישית. אין מה להגיד, התבגר הבחור. 90 דקות השופט לא נתן לנו שריקה אחת. היה לי תחושה שזה יבוא. האמת, לא משחק גדול שלנו ובכל זאת זה הספיק מול משחק לא רע בסך הכל של התרנגולים. סנודגרס דווקא איכזב אותי. בדרך כלל הוא הרבה יותר דומיננטי ויוצר מצבים. כנראה שזאת הסיבה לדישדוש שלנו בליגה. אנקרגרן הראה שוערות אינטיליגנטית. קיסנורבו כרגיל הצדיק את התחבושת. קילקני שרף שטחים. בקפורד עשה את שלו ויותר. הגיע הזמן לעשות גם בליגה. מתי הגומלין? מתי ההגרלה ?
פשוט לא יאומן הסיפור של לידס בגביע העונה ,לשחק ב2 מגרשים שכאלה ולא ללכת אחורה להתגונן כל הכבוד ! F A CUP בגדולתו ,לידס והקהל הנפלא שלה סוחטת גומלין בצדק היום ! טוטנהאם - דווקא בייל היה מצויין היום עד להחלטה הדבילית לחפש שחקן בדקה 95 , אבל מה שמאפיין את הספרס יותר מכל הוא מודריץ ,שחקן עם כישרון אבל כל כך חלש בהחלטות האחרונות ,כמו האופי הרך כנייר של קבוצתו ,הוא מסמל אותם יותר מכל .