עופר,הפנים שלנו והנאיביות שלנו זה אך ורק ג'ינאס. לוקה חזר משלושה חודשים של רגל שבורה ויחזור לאט לאט להיות יותר פעיל במשחק. ג'ינאס זה השקר הגדול ביותר שקיים. הדלסטון משפיע פי מאה ממנו בלי לרוץ בכלל. יש לנו קבוצה טובה אבל המחליפים לא ברמה של ההרכב הראשון. צ'ארלי מול האטון זה עולם אחר וכך לנון מול ניקו וודגייט או לדלי כשירים מול דאוסון שהתקדם נהדר אבל עדיין לא הכי אמין. בייל יהיה מגן נהדר. שמח בשביל פאב שסבל ומייד אחרי הגול אח שלי ציין שזה היה תרגיל עופר קדוש המפורסם של העזיבה... בסוף אח שלי אוהד לידס מאוד פסיבי צחק עלי.
לא מסכים עם הדוגמה של לנון וקראנצ'ר. שניהם שחקנים שונים לגמרי מבחינת סגנון משחק, אבל להעמיד את התרומה של קראנצ'ר לעומת לנון בהשוואה לצ'ורלוקה מול האטון ודוסון מול קינג זה טיפה (מאוד) מוגזם. קראנצ'ר הוא האחרון שאתם יכולים לבוא אליו בתלונות ובתרומה שלו כשחקן ספסל. אולי הדוגמה ההפוכה המושלמת. פאבליוצ'נקו הוכיח היום שאולי החלק ההתקפי טעון שיפור אבל בהשוואה לאמצע שלכם והעומק שלא קיים זה כלום. לא מזמן בדיון על איזו קבוצה ראויה יותר לעלות לטופ 4 טענתי שאתם קבוצה נהדרת אבל עד כה הפציעות לא הגיעו אליכם בניגוד לשיטי ובעיקר ליברפול. עכשיו הפציעות הגיעו ונותנות אותותיהן. יהיה לכם קשה.
אחחחחחחחחח בכל פעם שאני רואה עזיבת כדור אני מתמוגג מנחת . אולי הגזמתי עם מודריץ אבל הוא בהחלט רך ונאיבי (גם באנפילד כשהוא מול שוער הוא בקושי דוחף את הכדור ) אני עדיין לא קולט את לידס ,הרי אנחנו טוענים שייש פערים ענקיים בין הליגות ,אני מושפע מהתקצירים של הליגות הנמוכות כולם נראים נגרים שם . ג'ו הארט ספג שער היום הייתכן ? השוער הכי טוב באנגליה !
הפערים לא גדולים עד כדי כך. ממה שאני רואה העונה - אנקרגרן, סנודגרס, קיסנורבו, בקפורד וקרואו יכולים להשתלב בפרמייר ליג. אולי גם בקיו. מצד שני זה עדיין רק חצי קבוצה. דרך אגב, נוריץ' וצ'רלטון לא נופלות מאיתנו. במשחקים איתנו הן אפילו היו עדיפות.
התיקו הזה של לידס הוא של קללה וברכה עבורם גם יחד, הברכה כמובן משחק חוזר בבית שזה כסף וסיכוי טוב יותר להתקדם בגביע, מצד שני יש הרגשה לפי התוצאות הליגה לאחר הניצחון על יונייטד באולד-טראפורד שדברים קצת יצאו משליטה בכל הנוגע למאבק על העלייה,הדבר החשוב יותר מבחינת לידס כרגע בגלל שהגיע לקח את הראש למחוזות אחרים ומשחק חוזר נגד טוטנהאם יכול להיות גורם המשך לקו הזה.
אכן. מה עוד שנוריץ' וצ'רלטון לא מפסיקות לנצח. ההגרלה דרך אגב מחר בערב והסיבוב הבא ב-13-14 בפברואר.. הגומלין עם התרנגולים ב-2 בפברואר.
http://up195.siz.co.il/up2/tdjm3ztdycqn.Xxx תמונה אחד שווה אלף מילים,מגרשה של קבוצת אקרינגטון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
חחחח תמונה חמודה. בואו לא נשכח שללידס יש 2 משחקים ביד והם בשיוויון נקודות עם מקום ראשון ומקדימה את מקום שלישי בכמה נקודות...לידס תעלה תיהיו רגועים. השאלה היא איך היא תתקדם בליגה השניה... ארסנל היא האהבה שלי באנגליה למרות מה שונגר עושה לה עם ה-0 אנגלים ומיליון זרים אבל לא יכלתי שלא לצעוק יששש גדול כשראיתי את לידס חוזרת פעמיים (ולא כי זה טוטנהאם אלא כי אין כמו האנדרדוגיות של הגביע האנגלי). אני זוכר שוויקומב וונדררס הגיעה לחצי גמר הגביע האנגלי ונעצרה על ידי ליברפול לא לפני שנתנה קרב עיקש....הלוואי עוד פעם.
כל כך רציתי שאקרינגטון יצאו מנצחים היום. ליבי יצא אליהם. צדק היסטורי היה לראות את "הבדיחה" של אנגליה מגיעה לשמינית. לידס היו אדירים היום. לא נפלו במאום מה"ספרס", שלא לדבר על זה שנתנו את הלב והנשמה עד השיוויון. צריך הרבה תעצומות נפש בכדי להאמין שבהתקפה האחרונה, בזאת שהבלם העיף את הכדור מקצה לקצה, יפול שער. שאפו לבקפורד.
לא, זו סיסמא טיפשית ומרגיזה אם חושבים על המשמעות שלה - כאילו שמישהו מנסה "להרוג" את הקבוצה והיא נאלצת להילחם על חייה כל הזמן.
היא אולי מרגיזה אותך לכן זו בעיה שלך אבל עבורנו זו דרך חיים, ה never say die attitude על המגרש וגם מחוצה לו,בטח כשמדובר בקבוצות קטנות שנאבקות מאבק יום יומי על השרדות כלכלית, כמו אקרינגטון סטנלי.
אנחנו מאד לא רגועים! בהתחשב הסטוריה הארוכה של אכזבות ופספוסים במשך השנים העלייה בכלל לא מובטחת. מגוחך לקרוא בעיתונאות איך מצפים שנעבור את הצ'מפיונשיפ בריצה בעונה הבאה! המשחק בליגה ביום ג' נגד סווינדון הוא כעת סופר חשוב לראות אם חזרנו לעצמנו בליגה.
AGENT ORANGE, אני לא יודע אם אתה מודע לכך, רמות חצי-חובבניות הן הרמות הקשות ביותר להישרדות כלכלית. מצד אחד, אתה כן צריך לשלם לשחקנים, אפילו שכר סמלי, שלא לדבר על להחזיק מגרש וכו', ומצד שני אתה עדיין בדרג נמוך ולכן אין ממש ספונסרים או מי שיעזור לך להחזיק את עצמך. כלומר המחויבות הכלכלית גדלה אבל ההיקפים סביבך לא גדלים באותה פרופורציה ומה שקורה זה לחץ, לחץ ומה שמחזיק לא מעט מועדונים כאלה באנגליה, ואנגליה היא המדינה עם הכי הרבה קבוצות חובבניות או חצי-חובבניות בעולם, הוא המסירות של האנשים שמאחורי הסמל הזה שבאמת אכפת להם ועושים זאת מהאהבת הסמל ולא אהבת כסף. כך שכן, אולי לא מנסים להרוג את הקבוצה אבל להישאר בחיים זה לא עניין פשוט וההצהרה הזאת בעצם אומרת "אנחנו לא מוכנים ששמנו ייעלם". אתה לא רואה מה יפה בזה? חבל.