Fa Cup - דאבל לצ'לסי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏25/10/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא כל כך הבנתי את ההסבר שלך. בעונה שעברה שבע הקבוצות במקומות הראשונים זכו לכרטיס לאירופה. אם אסטון וילה תזכה בגביע האנגלי ותסיים בסופו של דבר במקום השביעי, אז את הכרטיס לאירופה היא קיבלה כבר דרך הגביע האנגלי, בסיטואציה כזו אם אני לא טועה הקבוצה שבמקום השמיני אמורה לזכות בכרטיס לאירופה. יכול להיות שאני טועה, זה פשוט לא כל כך מובן לי.

2. Dimitar Berbatov Member

יש רק מקום אחד שמעלה אוטומטית לליגה האירופית - המקום החמישי. ובזכות יוניטד כעת גם השישי. במידה ווילה זוכה בגביע והיא לא במקום החמישי (והיה לא תהיה), הכרטיס הולך אוטומטית אליה. המקום השמיני וגם השביעי לא מקבל כרטיס. אם צ'לסי תזכה בגביע, או שטוטנהאם תזכה ובנוסף תחזיק במקום החמישי - הכרטיס השלישי ילך למקום השביעי. המקום השמיני לא מקבל כרטיס לאירופה. המקסימום הוא השביעי.
    בקיצור, אברטון שלך תצטרך הרבה מזל כדי להיות גם בעונה הבאה באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש רק 3 מקומות ביורופה קאפ לאנגליות, בלי להתחשב בכל מיני פייר פליי וכאלה.
    לכן המקום ה-8 בכלל לא רלוונטי, הוא לא יכול להיכנס כל עוד לאנגליה רק 3 מקומות ביורופה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז רק כדי לחדד את הנושא, אפשר פירוט קצר איך פולהאם סיימה במקום השביעי והעונה היא באירופה?

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה הזוכות בגביע הליגה ובגביע האנגלי היו מהחמישיה הראשונה כך שיצא שמקומות 6-7 יקבלו כרטיס לליגה האירופאית, וילה סיימה שישית ופולהאם שביעית, העונה אם טוטנהאם/צ'לסי יזכו בגביע(מה שכנראה יקרה) אז גם מקום 7 יוביל לליגה האירופאית.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/10
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

its wembley time....

אם שואלים אותי, הייתי מעדיף שלפני 2 מחזורים היינו מנצחים את אסטון וילה איזה 2-0 כזה רגיל, ולא ה- 7-1 שהיה. ברור לכולם שתוצאה כזו לא תחזור, ברור שלאסטון וילה יש הרבה יותר מה לתת, וברור לכולם שאסטון וילה תבוא מלאת מוטיבציה לבוא ולהוכיח שהמשחק ההוא היה מעידה חד פעמית, ובהחלט יחפשו נקמה.
    מילנר חוזר, גם ריצ'ארד דאן, לאסטון וילה יש את כל הכלים כדי לנצח כל קבוצה ביום נתון, ואנחנו חייבים לשחק באותה הגישה כמו נגד מנצ'סטר יונייטד כדי לא לתת לזה לקרות. אני מאוד מקווה שאנצ'לוטי לא מחפש למרוח יותר מדי את ההתמודדות ולעלות בסערה מבלי לתת לוילה יותר מדי זמן לחשוב. אם נלחץ, ונעשה את זה בצורה חכמה, אין שום סיבה שלא נעשה את ההתמודדות הזאת קלה, ברגע שאסטון וילה תרגיש שצ'לסי נותנת לה את המרחב, יגיעו ההתקפות, כמו במשחק בגשר, אחרי היתרון שלנו הלכנו מעט אחורה, והשוויון לא איחר לבוא. לאסטון וילה יש מספיק שחקנים מוכשרים בהתקפה, שחקנים שאפשר לא לתת להם לבוא לידי ביטוי.
    מאלודה בכושר נפלא, לא יודע איזה שינויים, אם בכלל, מתכנן אנצ'לוטי בהרכב, אבל אני מקווה שמאלודה יהיה שם, הוא חד מאוד וקשה מאוד לעצור אותו. דרוגבה כנראה יחזור וזה לבטח טוב. נגד היונייטד שוב ראינו איזה חלוץ רצחני הוא, קיבל חצי הזדמנות, זווית לא אידיאלית, בסיבוב, ושלח בעיטה אדירה לרשת, בכל יום שדרוגבה חד, אנחנו עולים ביתרון עוד לפני שהשריקה נשרקת.

לא רוצה 7-1, 1-0 יעשה אותי מאושר באותה המידה, כמו במשחק הזה:

http://www.chelseafc.com/javaImages/58/72/0,,10268~5993048,00.Xxx

אז, בגמר הגביע של 2000, ניצחנו 1-0 משער של די מתיאו. (אגב, אז על הקווים של אסטון וילה עמד מאמן אחי נצרת היום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

7. KirkH Member

ג'יזס!! הוא כל כך טיפש וחסר קואורדינציה!

תודה רבה למר ווב שמציל אותנו, לפחות נכון לעכשיו.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע.... במבט ראשוני זה היה נראה פנדל ברור, בהילוך חוזר זה כבר לא כזה ברור.. מיקל דווקא נראה נזהר מלעשות עבירה, לא שלח רגל בצורה בוטה לרגליים של אגבונלהור שדווקא עשה עבירה קודם על מיקל במשיכת החולצה שלו. לא סגור שזה פנדל בכלל.

מחצית רעה שלנו, נכנסנו רע מאוד למשחק, לא משחקים חכם, אסטון וילה משחקת בטוח, מרגישה טב על המגרש, ואם זה לא ישתנה זה יהיה הביקור האחרון שלנו בוומבלי העונה.

9. KirkH Member

אני שמח שהוא נזהר... ווב לא שרק לעבירה על מיקל ולכן העובדה שהייתה לא ממש רלבנטית. הוא שלח רגל לכדור פיספס ופגע בשחקן. הפרחים לווב.

בקשר למשחק באופן כללי, אני לא ממש מסכים איתך ועם הפרשנים הבריטים. וילה הייתה טובה יותר בדיוק למשך 10 דקות והגיעה רק לצ'אנס אחד שווב הרג להם. ביתר הזמן היו דקות עם יתרון ברור לנו וכאלה שקולות.

רק לשמור על ריכוז. ואולי איזה אדום למיקל. לא מעבר.

10. samoel Member

גול נהדר עכשיו של מאלודה. בכלל אני לא מבין את הקטע של כדורים ארוכים בדקות אחרונות ועל זה וילה שלמה, איבוד כדור כזה הוביל עכשיו למתפרצת הנפלאה הזאת ששמה חותמת על חצי הגמר הראשון.

צ'לסי נראית דורסנית ובלתי נתנת לעצירה.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

צפיתי במשחק בתחושת גועל. כי רציתי שצ'לסי תנצח. אני מוכן לחיות עם עוד גביע לארון שלהם, העיקר שלספרס לא יהיה סיכוי לזכות. אם וילה היתה עולה היום, לדעתי רדנאפ המגעיל יכל כבר לפתוח את השמפניות.

איזו אווירה נהדרת בוומבלי. תענוג.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

השיטה שמרטין אוניל משתמש בה מאוד לא מובנת. יש לו שחקנים יצירתיים ומהירים בקישור כמו אשלי יאנג ומילנר, למה לדלג עליהם תוך כדי כדורים ארוכים סתמיים? לא ברור מה עובר לאוניל בראש, הוא שילם על כך ביוקר, בעיה שלו. צ'לסי כנראה בדרך לזכות בFA CUP פעם שניה ברציפות, התרנגולים ינסו לעשות מה שאברטון לצערי לא הצליחה לעשות אשתקד.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עשינו את זה בקלאסה, מחצית ראשונה לא היינו במשחק, לא הצלחנו לייצר שום דבר בהתקפה, אסטון וילה לא ניצלה את זה, וקבוצה כזאת שהיא משחקת מול צ'לסי לא יכולה להרשות לעצמה שלא לנצל חולשה של היריבה.
    בחצי השני כבר הכל היה נראה אחרת, שלטנו באופן טוטאלי, אסטון וילה לא עשתה שום דבר רציני, ולקראת סוף המשחק כבר כל התקפה הייתה נראית כחצי שער.

אני אוהב איך שקאלו משחק לאחרונה, הוא נכנס כמחליף וכמעט תמיד מביא איתו רעננות ויצירתיות, הרוח היא גבית, וביום שלישי יש לנו משחק לא פחות חשוב, אסור לנו לפשל בבית בבית נגד בולטון, אחרת הניצחון באולד טראפורד לא שווה כלום.

שוב דרוגבה כובש בוומבלי, שוב גם למפארד כובש, אנחנו צריכים את זה כך עד סוף העונה.

14. THE STRETFORD END Member

ריצארד דאן ממשיך במסורת של לפשל מול קבוצות גדולות עם הרחקה גרועה לג'ון טרי בגול הראשון,
    משם כבר הכל היה די סגור,וילה עם הסגנון המשעמם לא מסוגלת היתה לפגוע בצ'לסי.

15. KirkH Member

ככה עושים את זה!!

עכשיו רק לשבת רגל על רגל ולנסות להחליט את מי יותר בא לנו לראות יורדים עם דמעות מהמרפסת של וומבלי.