Fa Cup - דאבל לצ'לסי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏25/10/09.

1. The_Arsenal Member

צר לי, אבל כל קשר בין המשפט הזה לבין הבנת החוקה מקרי בהחלט.

הפאול של טרי הוא אדום כהה, לא אדום. הוא בכלל לא פגע ברגל שקרובה לכדור, אלא ברגל השנייה שהייתה יציבה על הקרקע ולא הייתה מעורבת במהלך.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/10
  2. KirkH Member

אז בוא ותסביר לי איך המקריות הזו השאירה את הסולם עכשיו על הדשא...

הוא רץ לעבר רושה, הרים רגל מעל גובה המותן של היריב, גירף לו את האף ו... ו... בקושי עבירה.

תיקולים נבחנים לפי מבחן התוצאה - פגע בכדור / לא פגע בכדור. במידה והשחקן מפספס את הכדור יש משמעות מאוד גדולה לכוונת השחקן. עבירה ללא כדור וללא ניסיון אמיתי להגיע לכדור לא שקולה לפיספוס של כדור.

במקרה של טרי הוא הולך לכדור. הוא אפילו משפשף אותו. מן הסתם הוא פוגע ברגל הרחוקה של מילנר כי זו הקרובה עוברת מעל טרי חלקיק שניה לפני כן. עבירה. בלי ספק. אולי משחק מסוכן בגלל הפקקים קדימה. אבל בחיים לא אדום.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

0:0 בתום 90 דקות והקבוצות הולכות להארכה, חייב לציין לטובה את פורטסמות' שלא הרימה רגל מהדוושה והגיעה למספר מצבים לא רעים לכיבוש. כשיש לך נגר כמו דינדאן בחוד ההתקפה לא פלא שאחוז ניצול המצבים של הקבוצה קטן. טוטנהאם לא השכילה אף היא לנצל את המצבים שהגיעה אליהם, איימה יותר על השער אך לא הצליחה להכניע את ג'יימס. נראה איך תתפתח ההארכה, אני צופה שהמשחק יוכרע בפנדלים.

4. Rudess Member

בינתיים הארכה בוומבלי, פומפי מבחינתה תשחק שם עד מחר, כי לכו תדעו מתי הביקור הבא שלהם בוומבלי. זה טוב עבורנו כי לנו היה שבוע לנוח לדרבי ולשחקנים של טוטנהאם יהיה 3 ימים להתאוש אחרי 120 דקות.

יאללה אברם!

5. דנידין Member

אוי לא לא לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

6. SeRgInHo Member

וואו, האופי של הקבוצה הזאת פשוט לא יאמן...

7. KirkH Member

"הקהל הכי טוב באנגליה" שוב נותן הופעה - כמו קונצרט מאז הגול...

הלוואי ונראה את הפרצופים המגעילים שלכם שוב בוומבלי.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש למישהו לינק למשחק? למה מצאתי באיכות זוועתית שלא נתנה לי להמשיך לראות אפילו שניה פרט לגול (בדיוק פתחתי).

אגב הקטע הזה שקראתי בעברית על זה שפורטסמות' לא תשתף שחקנים אם תעלה לגמר נכון? וואאלה אם הייתי שחקן הייתי אומר קחו את המענק לא רוצה, תנו לשחק בגמר ולקחת גביע...

9. SeRgInHo Member

10. Selby Member

useless Spurs... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה על הלינק.

אני לא חושב כי הם צריכים להגיש רשיונות לאופ"א עד תאריך מסוים ובגלל שהם בפירוק ויש להם חובות אני לא חושב שהם יכולים לשחק באירופה...

שמע בשביל פורטסמות' הלוואי שיזכו בגביע, אולי יקבלו קצת כסף ויסגרו חובות...

פומפי בגמר, פנדל נהדר...

כל פעם שפתחתי את השידור הבאתי לפומפי גול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לתחת של גרנט שלוש פינות שלוש פינות לתחת של גרנט, לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה התחת של גרנט.
    OMG, אברהם עושה את זה שוב, דינדאן פורץ יפה מאוד לרחבת ה16 של גומז ופלאסיוס מכשיל אותו ונשרק פנדל צודק לזכות פומפי. בואטנג ניגש לבעוט ומבקיע את השני שלמעשה מחסל את הסיפור של התרנגולים במשחק הזה.

אני לא אוהב את פורטסמות', בלשון המעטה, ובלי קשר לגרנט, אך במקרה הזה מגיע לו ולשחקנים את כל הקרדיט שיש, שיחקו אותה.

13. KirkH Member

מוזר. הפעם הוא לא בא עם הסרט השחור. כנראה שלא הייתה מספיק חשיפה למשחק בפולין... כלב.

הקהל של הספרס עם שלטים מדהימים בצבע אדום שנשלפו ברגע שהשני ביצבץ ברשת של הברזילאי (או שזה הצבע של הכיסאות...)

תענוג לראות את הסמרטוטים עפים על גבי הופעת ענק של הסולם שהחמיץ עם הראש, שתי הרגליים והברך.

14. AW forever Member

טוב לא ראיתי את המשחק אבל איזה אושר, כל הכבוד לפומפות, צהוב חמישי של פלאסיוס (שלפי הplay by play של טימטוק לא הגיע לו) והוא מושעה מהמשחק ברביעי, בנוסף הארכה ומעל הכל שיברון לב וחוסר יכולת להתעלות ברגעי האמת- ככה אנחנו אוהבים את טוטנהאם.

15. Jack Wilshere Member

אברם המלך :aaa021:

תודה ענקית לדוסון שתמיד אפשר לסמוך עליו שיחליק בדיוק ברגע הנכון !

מקווה שהעופות יגיעו מותשים ליום רביעי.

אה, כמעט שכחתי. תודה גם לווילי הליצן.