אני לא מאמין שפספסתי את המשחק של צ'לסי היום. ראיתי את יונייטד מפספסים ניצחון ראוי מול פומפיי, ואז את המחצית הראשונה של הסקאוזרס מול ניוקאסל, לפני שהייתי חייב להתפנות לאיזה ארוחה משפחתית, למרות שממש רציתי לראות את בארנסלי. כנראה שידעתי משהו מראש, כי כשראיתי את התוצאה לא יכולתי שלא לשחרר "יווווווווווווווו" אדיר. על הניצחון של פומפיי אני אכתוב בדיון של יונייטד. על הניצחון של בארנסלי אין לי מילים. אני יכול לומר שרק חשוב לי כרגע שפומפיי לא יזכו, כי אני לא אסבול לראות את סול החלאה מרים גביע. מעבר לזה, לא משנה איזה גמר יהיה, הוא יהיה מיוחד. מיוחד היא מילת המפתח, כי הגביע האנגלי הוא מפעל קסום והעונה במיוחד, וכשמשתמשים בפורומים אחרים תוהים למה אומרים "רק באנגליה", אנחנו יכולים להבין למה. והכי חשוב - צריך את יונייטד עם אליפות ואת צ'לסי וארסנל מחוץ לצ'מפיונס ליג, ולכולם יהיה ברור מי הגאווה של לונדון העונה :aaa021:
באנגליה לא נתקלו עדיין במערבב ברמתו של אברם. מחר הוא יסבן את התקשורת שהקבוצה שיחקה כדורגל אטרקטיבי, אך סבלה מחוסר מזל. אני מציע לקפאלו לשמור על התפקיד שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שיסבן כמה שהוא רוצה. הוא הולך לקום מחר ולהתמודד מול צליבה רצחנית של התקשורת שמתחילה לשייף סכינים כבר עכשיו.
יששששששששששששש! ענק ! מדהים ! יום גדול לגביע ,שנים שאני מתפלל ,שהריגושים של פעם יחזרו , והיום משום מקום זה קרה ,בעיירה בארנסלי. תודה לך בארנסלי . אברם- נכון שזה הקסם של הגביע ,ונכון שזה יכול לקרות לכל אחד ,אבל אין קיצורי דרך,נגמר המושג תחת . הלך גם הגביע ,אליפות אין סיכוי וגם למוסקוה אני מקוה שהוא לא יגיע ,ובסוף השנה ,ביי ביי .
אפשר הסבר למה אף אחד פה כבר לא סופר את צ'לסי כאופצייה לאליפות שכאשר הם ינצחו את דרבי ביום רביעי הם יהיו 4 נקודות מהפסגה, כאשר הם צריכים לארח גם את יונייטד וגם את ארסנל?
Abu, אני - כרגיל - מסכים איתך. אין סיבה רציונאלית לטעון שצ'לסי מחוץ למירוץ האליפות. אנשים, אינטואיטיבית, חשים שצ'לסי לא מסוגלת לקרוא תגר על יונייטד וארסנל.
מהסיבה הפשוטה שעם גרנט על הקווים הם לא יוציאו 6 נקודות משני המפגשים האלה. אני בספק אם 4 נקודות הם יוציאו. ולפני זה הם יצטרכו להגיע לשני המפגשים האלה עם מינימום 4 נקודות פער. בקיצור עם גרנט על הקווים הם בחיים לא יזכו באליפות.
בדר"כ אני לא נכנס לאתר one, אבל הפעם זה היה דורש. זה הכותרת: "סנסציה: ברנסלי הדיחה את צ'לסי מהגביע האנגלי", וזה הקישור.
ארסנל וקבוצת הקודש עוד צריכות העונה להגיע לגשר. אני לא הייתי ממהר להספיד את צ'לסי. יש להם סיכוי ממשי ואם לא יונייטד שזה הם יהיו.
It's Magic! בשביל זה קיים המפעל הזה... כמובן שכאוהד ארסנל אני שמח שצ'לסי והיונייטד עפו, אבל אני חושב שגם כל אוהד נייטראלי שמבין את המהות האמיתית של הגביע האנגלי מרוצה מכך ש-4 הגדולות לא יהיו נוכחות בחצי הגמר. הגביע האנגלי זה מפעל קדוש, ונפלא שהשנה נזכה לקבל בחצי הגמר 4 קבוצות שבאמת יעריכו את הקדושה שלו, דבר שהגדולות השבעות של אנגליה כבר שכחו איך לעשות. במקום חצאי גמר לעשירים ולסנובים נקבל עיירות שלמות, נשים זקנים וטף, שנוסעות לוומבלי... תענוג :aaa12:
מדהים, מדהים ועוד פעם מדהים. מצד אחד כמה כיף לראות את התחת הולך הביתה אחרי שבאמת הדרך שלו לזכייה בגביע הייתה סלולה לחלוטין, מצד שני אם אנחנו עולים, הדרך שלנו עוד יותר סלולה כי האיום הכי רציני זה בורו... אחח, איזה משחק אכזרי באולד טראפורד, אני עד עכשיו לא מאמין.
פשוט מדהים איך בכל הזדמנות עורכי ONE מנסים לעקוץ ולהראות את האהדה שלהם לתחת. שימו לב לניסוח ולתיאור: "אלא שדווקא בשיא ההזדמנויות של צ'לסי הגיע השער של ברנסלי על-ידי אודג'יי שנראה כמי שעושה עבירה על השוער קודיצ'יני כשנגח את שער הניצחון בדקה ה-66". התחת עוד לא תירץ את זה, אבל עורכי ONE ממהרים להבהיר לנו שיש סיבה להפסד של צ'לסי וזה "עבירה".
אני לא רואה את צ'לסי נאבקת על האליפות כי אני לא זוכר קבוצה שזכתה באליפות אנגליה עם יכולת בינונית במקרה הטוב לאורך העונה ואני לא רואה איזשהו נס שיגרום לצ'לסי להתחיל ולשחק כדורגל אחר,התקפי,מרתק,עם הרבה שערים ובלי ליפול בדרך. יונייטד וארסנל קבוצות טובות הרבה יותר,בשלות הרבה יותר מאשר צ'לסי.
היום במשחק של יונייטד מול פומפיי, כולם דיברו על ההצלה הנהדרת של גלן ג'ונסון מהקו, אבל שכחו שבדרך הוסיף עוד פעולה נהדרת שהייתה לסגור את אפשרות הבעיטה לטבז ואילצה אותו למסור לרוני שהיה במקום פחות נוח, הזמן הזה אפשר לקמפבל לסגור ביניהם ולגלן ג'ונסון להתמקם על הקו ולהציל את הכדור. אם לא המהירות והחשיבה של ג'ונסון, ההגנה לא הייתה מגיעה בזמן והייתה מאפשרת ליונייטד להגיע מוקדם יותר לשער מה שהיה, רוב הסיכויים, הופך לגול.