מישה, אני רואה שאתה כאן, אז תדע לך שאני איש של בירות בלגיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
Dennis Bergkamp הבנת לא נכון, ואין לי כוח להסביר שוב אז אני פשוט יגיד שאם ונגר היה יכול להישאר עוד 30 הייתי מאושר. לא אכפת לי לשחק ככה בגמר ולקחת גביע בפנדלים מול אברטון נניח, כן אכפת לי שזה מול י*נ**ד. מאוד אכפת לי אפילו.
אל תזרה מלח על הפצעיםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx בעייה שלך שלא באתhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מישחק הבא תבוא נחדש תהיתערבות ונקווה שיהיה טוב... מישחק הקרבה מצויין של היונייטד חוסר מזל, חוסר וונריות(לא שלארסנל יש לנו היה חסר) ושופט. היה פנדל ברור על רוני היו איזה 3 כרטיסים אדומים לפחות אשלי קול ווירה ורייס היו צריכים ליהיות מורחקים. בכול מקרה אין תרוצים אנחנו שיחקו ארסנל לקחו אין מה לעשות לא תמיד כשמגיע זה קורה ברכות לארסנל ניתראה שנה הבאה.
מנצ'סטר צריכים לבוא בטענות רק לעצמם. בושה. שיפוט לא יצדיק החמצות מול שוער מספר פעמים במהלך המשחק. בדיוק כמו שקרה לאיטליה וספרד במונדיאל האחרון. שוב, בושה. ארתור, עזבו שטויות, מחכים ליום רביעי.
מה אתה חושב מישקה, הבירה עדיין בתוקף... תקנה לי כשניפגש בהזדמנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
דחילק, זה כדורגל לא הצבעות הרות גורל בכנסת ולא גזר דין מוות של בג"ץ. קצת פרופורציות. בושה?!? לתת משחק גדול ולהפסיד בפנדל זו לא בושה. זו תמצית האכזריות בכדורגל. אם הכל היה ברור וידוע זה גם לא היה מעניין אף אחד.
קירק הפכת לאחד הכותבים האהובים עלי באיי סוקר אמרת במישפט אחד מה שרציתי להגיד והיה לוקח לי דף שלם לכתוב. כשהגענו לפנדלים אמרתי נפסיד 100 אחוז בתור אוהד אנגליה גם אין מזל בפנדלים. אמרתי עוד מחצית שנייה שזה כתוב בתסריט ככה זה נועד ליהיות הקבוצה הטובה תוקפת תוקפת הקבוצה השנייה ניצלת לא בזכות הגנה טובה אלא פוקסים ממש ואז בסוף בפנדלים או באיזה גנבת גול קטן מנצחים זה די ברור. זה לא מוריד מהכאב ביכלל לא.
אכזריות לא חייבת להיות ההפך מבושה. עם מנצ'סטר טיפה יותר מפוקסת, והיה לנו פה 4-0... בכל מקרה, אויל נשמעתי מעט מלודרמטי, אבל הבנת למה התכוונתי, לא? מנצ'סטר שיחקה מעולה, הפסידה בגלל כישלונות של עצמה, לא בגלל טעויות שופט או פנדלים שהיו או לא היו. ארתור, אהרון ברק.
קירק, אני עדיין מחכה לדעת מה הקשר בין מה שרשמת להודעה שלי. מצדי שיונייטד היו מגיעים ל-200 הזדמנויות, זה לא אכפת לי כל עוד אני זוכה, אפשר לחשוב שאנחנו כל העונה משחקים ככה - כל העונה אנחנו דורסים, מה אכפת לי בגמר למשחק אחד לשחק בצורה מכוערת ולהניף את הגביע? תחשבו על זה. אהבתי את הניתוח שלך שארסנל ניצחה בעזרת "פוקסים", מיכאל. 29 פוקסים ליתר בדיוק, אם לא מחשיבים את הפוקס של להמן שעצר את סקולס. פוקסים, בדיוק...
די כבר עם השטויות, ארסנל ניצחה מכיוון שידעה גם במשחק רע שלה לא לספוג ולהגיע לפנדלים מפוקסת ולכבוש אחד יותר. פוקסים או לא פוקסים אלה כבר ניסיונות להתלות בשטויות.. כבר רשמתי שזה מה שכל כך יפה בכדורגל..שלא תמיד הקבוצה הטובה יותר ביום נתון מנצחת, לא תראו את זה בענפים אחרים.. זה מה שיפה ואכזרי כל כך בגלל זה כולנו כל כך אוהבים {או בימים כאלה שונאים..} כדורגל.
שאלת למה אתה חוגג - עניתי. זה הכל. בגלל זה אני מניח שאוהדי התותחנים עצובים יותר מדליה סמית' לאחר הירידה. הקבוצה שדרסה העונה את הליגה חוגגת עכשיו עם יותר מ-200 אלף אוהדים בסקאיי - אז תרשה לי להשאיר אותך עם החגיגות...
תיראה כשאני אומר פוקסים בניגוד לאחרים אני לא אומר בתור ביקורת, אני לא יקרא לכם ווינרים זה ברור לכן פוקסיונרים זה מה שאני יכול להגיד אלכם. בישבילי פוקס זה מזל. "חוסר פוקסים" לא יביא כלום אבל "פוקסים" יביאו תארים. יותר מימה שלאהמן עצר את סקולס זה סקולס בעט גרוע. בפנדלים מה שהלך כול המישחק כבר לא משנה ובזה ארסנל ניצחו. אנחנו ניצחנו תמישחק, אבל ארסנל קיבלה תתואר. ככה זה בכדורגל, בגמר 99 תיקראו לזה אלוהים (אני קורא לזה ככה) תיקראו לזה פוקסים זה היה הגורל. אתמול זה היה חוסר מזל ולארסנל היה את ה-"פוקס" הקטן הזה כדי להניף תואר. הכדורגל לא ניגמר הכדורגל יהיה שם גם בשנה הבאה וגם אחרי זה ויהיה זמן לזכות בתארים נוספים אבל האכזבה הגדולה זה לנהפסיד את התואר אחרי שהוא כבר היה מונח בכיס 29 פעם.
מצד אחד זה היה יכול להיות נחמד לנצח את יונייטד אתמול בצורה "הוגנת"... אבל מצד שני כשרואים את התסכול שלהם אחרי שהגביע אשכרה נגנב מהם,זה שווה את הכל... Who the Fuck?
דוגרי מסכים איתך אים זה היה הפוך הייתי מרגיש אותו דבר. בעטנו לשער 23 פעמים!!! זה כמות הבעיטות שבועטים באיטליה בעונה שלמה:aaa12:
אגב, בקשר לכל העניין של בושה - עוד דוגמא טרייה. מחזור אחרון בסקוטלנד. סלטיק מוליכה את הטבלה ויודעת שניצחון חוץ מול מאת'רוול יספיק לה כדי לקחת אליפות בלי שום קשר לתוצאה של ריינג'רס. בדקה ה-29 הכל נראה מאוד ירוק. ריינג'רס עדיין לא הצליחה לפרוץ את החומות של היברניין ובמקביל כריס סאטון מעלה את הירוקים של מרטין אוניל ליתרון 1-0... גם שער יתרון של נובו עבור ריינג'רס בדקה ה-59 לא בדיוק הטריד את מנוחתם של אוהדי סלטיק היות והקבוצה שלהם עדיין הובילה. כל מה שהם היו צריכים זה להחזיק מעמד חצי שעה - והשמפניות נפתחות. רק מה, כאן זה כדורגל ולא החוג למדעי האטום... שחקני סלטיק כנראה כבר היו עסוקים בשאלה מה בדיוק להזמין בפאב הערב בזמן חגיגות האליפות (מן הסתם התלבטו בין פיינט גינס ל... פיינט גינס) בכל מקרה, דקה 88 סקוט מקדונלד משווה את התוצאה עבור מאת'רוול. [/B]בווווווום!!! הפיצוץ אומנם היה חזק אבל גם הוא לא הספיק כדי להעיר את שחקני סלטיק. לא נורא שתי דקות מאוחר יותר סקוט מקדונלד שוב כבש, ומן הסתם מאותה דקה ועד עכשיו האוזניים של שחקני סלטיק עדיין מצלצלות. שחקני ריינג'רס לעומתם עדיין מנסים לסחוט טיפות אחרונות של שמפנייה מתוך התחתונים. זה כדורגל והכל יכול לקרות. אחרת לא היה שווה לעלות למגרש...