אולי אני ממש ממש תמים, אבל משום מה חשבתי שסוארז הורחק בגלל עצמו. ... אני לא בטוח איזה חילוף ייטיב עמנו, בל אנחנו צריכים דם חדש על המגרש.
מעבר לטעות של דה חאה בגול, פשוט לא יאמן עד כמה הוא חסר ביטחון. אני בטוח שגם חימום של לינדגארד מיד אחרי הגול לא בדיוק הוסיף לכך...
חילוף מעניין. (כתבתי 'מעניין' בטון מסויג ואכן זה לא נראה מי יודע מה מבחינתנו עם מרכז שדה של קאריק וגיגס שמאוד עייף). איזה מחדל הגנתי. עצוב. ומה מעצבן? שאף אחד לא יצלוב את אברה על הטעות הזאת, שהיא יותר גדולה מאשר הטעות של דה חאה. אבל לגמור לשוער שלנו את הביטחון? ברור.
דה חאה פשוט גרוע. בכדור ארוך ואיטי כזה היה לו כל כך הרבה זמן לצאת מהשער ולהפריע לקאוט, אבל כמובן ששוער עם ביטחון עצמי שכזה יעשה טעויות כאלה. וכן, גם המהלך שאחרי הוא פשוט דוגמה להתנהלות מביכה של שוער שנמצא בקבוצה שגדולה עליו בכמה רמות.
איזה כיף לראות את יונייטד כל פעם באנפילד. ואיזה כיף שאברה השמוק אחראי לשער שהם ספגו. ליברפול זאת חתיכת נגרייה (איך לעזאזל בלאמי על הספסל?), אבל הלב שיש להם... אין דברים כאלה. כל הכבוד.
עם הגרלה כזו וחיסורים כאלה אי אפשר לקחת גביע(ועם חיסורים כאלה גם אי אפשר לקחת אליפות). מאמין שיונייטד תשחט את חבורת הקונוסים הזו ב - OT.
דה חאה גמר את הסיפור אצלנו העונה. לא מבין למה במשחק כל כך חשוב, במגרש כל כך קשה, פרגוסון לא עלה עם לינדגארד שטוב ממנו בכמה רמות. כל כך הרבה טעויות היו לו היום, הוא כל כך רך. דה חאה הוא הסיבה הראשונה להפסד היום, והשנייה היא גיגס שהיה זוועתי. הוא איבד יותר כדורים מאשר כל שאר השחקנים ביחד, היה כל כך גרוע ועלוב. לא מבין למה סקולס יצא (ומאז הפסקנו לשחק) ולא גיגס שהייתי גרוע מאוד.
הקהל של ליברפול נשאר באנפילד גם בסיום המשחק, בלי ללכת. לעודד את הקבוצה.. כל הכובד ליברפול! תוצאה יפה.
עוד תואר הלך. נשארנו עם הליגה האירופית, שבאמת מעניינת לי את התחת, ועם הליגה, שצריך להיות בן אדם מאוד אופטימי כדי להאמין שנזכה בה (לדעתי אחרי שנשחק בסטמפורד ברידג' ומול ליברפול בבית העסק יהיה גמור מעשית, לא רואה איך במצב הנוכחי נוציא 6 מ-6). עונש ראוי לקבוצה שהתנהלה העונה כמו קריקטורה, השקיעה עשרות מיליונים בשחקנים שמידת נחיצותם בספק, לא רכשה שחקן לעמדה שמשוועת לחיזוק כבר שנתיים, ובצעד פתטי ונואש החזירה שחקן מפרישה. הפציעות הן באמת לא תירוץ, זאת הליגה האנגלית, כל עונה נפצעים לכל הקבוצות המון שחקנים, יצא שהפעם לנו קצת יותר.
כל הכבוד לליברפול ובמיוחד לדלגליש. כיף לראות את מניו מודחת מעוד מפעל חשוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עם כמות הפצועים תרד בחודשים הקרובים בצורה דרסטית, אפשר בהחלט לקחת אליפות ואם לא אז נשלם על העקשנות של הסר. יונייטד באופן כללי לא קבומת גביע מי יודע מה מאז אותה פרשה בעונת 99/00. אולי זה עונש מלמעלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל ספציפית אי אפשר לזכות עם הגרלה אכזרית כזו.