ממש זוגיות עליזה ופורחת בין מיירלש לטורס... משחקי חצי הגמר יערכו ב-14-15 באפריל, כאשר המשחק של ליברפול יערך ב-14 (מאחר וה-15 יהיה יום השנה ה-23 לאסון הילסבורו) ולמחרת המשחק בין צ'לסי לבין המנצחת בין הספרס לבולטון.
אני ממש לא רואה חיבוק על ריינה... ולמען האמת גם השדרים של ESPN טענו שלא היה כלום. אבל הקרן באמת לא הייתה צריכה להשרק. ניצחתם בסופו של דבר במשחק לא, אבל גם לא היה נראה כאילו הם ישוו...
לפי מקור רשמי ולא טוויטר. הביביסי: הוא עדיין במצב קריטי, הוא ישאר בטיפול נמרץ לפחות עד הבוקר. כרגע הוא תחת הרדמה של הצוות. אואן קוייל מסר שמצד המועדון והמשפחה, הם מודים לכולם על התמיכה, כולם מתפללים עבור פאבריס וזה מקור לכוח עבור משפחתו. בטוויטר חלק טוענים שהוא נפטר, לא חושב שהם אמינים.
גם אני לא ראיתי יותר מידי. מה שכן ראיתי זה נגיחה חופשית של קראוץ' את כל הצעקות האלה שזיכו אותו בכרטיס היו צריכות להיות 1) לשחקן שהיה אמור לשמור עליו שלא יבצעו עליו חסימה כזאת 2) לשחקן שעשה בוק לקראוץ' בזמן שההוא ריחף לשער.
לא חיבוק, אבל הוא חסם את ריינה ומנע ממנו לצאת (גם ע"י שימוש בידיים שהלכו אחורה). כאמור אמרתי שזה לא כזה חד משמעי, קאוט עושה את זה לעיתים קרובות... מה אומר החוק היבש על מגע בין שחקן ושוער? אני כמעט בטוח שיש משהו כזה לגבי תיבת החמש, אבל קשה למצוא את זה כרגע. בכל מקרה ברור שהאשמה בשער נופלת בעיקר על ההגנה שבאופן מסורתי העונה מתקשה להתמודד עם קרנות, וכל פעם מחדש זה מתסכל לחטוף גול אחרי שבשתי הקרנות הקודמות נכשלנו בהרחקה.
ניצחון מאוד לא אופייני שלנו. גמגמנו לא מעט ועדיין ניצחנו. חבל שזה לא קרה מספיק גם בליגה העונה. כיף לחזור פעם נוספת לוומבלי, מקווה שנשחק שם נגד אברטון, זה יהיה כמו לחזור 20 שנה אחורה, וגם סאנדרלנד יותר מפחידה אותי למען האמת.
ריאל מדריד: במסר למואמבה ואבידל. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/479699_383502781673739_196580730365946_1387323_547677245_n.Xxx
אסור לגעת בשוער ברחבת ה-5 והחסימה ששחקן סטוק ביצע היא עבירה לכל דבר. רואים בבירור איך הוא נאחז בעמדה שלו בצמוד לריינה ודוחף אחורה כדי למנוע ממנו להגיע לכדור.
זה יותר מיתוס מחוק כתוב...למה שלא נמנע בכלל מהשחקנים להכנס לרחבת החמש אם כך, ונהפוך את הספורט לכדוריד?
מבחינה תיאורטית, זה לא מוגבל רק לאזור הזה, אבל אומרים "ברחבת החמש" כי זה המקום היחיד שבו עושים עבירות כאלה על שוער. זה לא מיתוס, זה חוק כתוב. מתוך האתר של פיפ"א: קוד: Offences committed against goalkeepers It is an offence for a player to prevent a goalkeeper from releasing the ball from his hands A player must be penalised for playing in a dangerous manner if he kicks or attempts to kick the ball when the goalkeeper is in the process of releasing it It is an offence to restrict the movement of the goalkeeper by unfairly impeding him, e.g. at the taking of a corner kick הסעיף האחרון הוא הרלבנטי. שחקן התקפה יכול להימצא ליד השוער כל עוד הוא לא יוזם את המגע.
הערב טוטנהאם-בולטון בליין, ואואן קוייל על החזרה האמוציונלית: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17515277 לפי מה שהבנתי, המשחק אמור להיפתח מחדש ולא להתחדש בדקה ה40, מה שבהחלט לא הוגן מבחינת בולטון. החלטה לא מובנת.
זה הכי הוגן ומתאים ככה להתחיל מהדקה הראשונה, משחק חדש. לא צריך להתייחס בכלל לתוצאה. זה היה הרגשה מוזרה ל2 הצדדים להתחיל לשחק מדקה 40.
לא מצליח להבין למה המשחק של טוטנהאם מתחיל מההתחלה במקום לשחק 50 דקות. איך זה הוגן כלפי בולטון? למה אף אחד לא מדבר על כמה שזה עקום בתקשורת? שיחקו כבר משחק בהולנד 30 דקות לאחר שהופסק בדקה 60, בספרד אם אני לא טועה הייתה השלמה של 15 דקות גם בעבר.