FA Cup 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/11/11.

1. JohnTerry26 Member

איפה המזל שיחק אתמול? בגול הקבוע של רמירז? אולי הפעולה הקבועה בין למפארד לדרוגבה? או אולי, ורק אולי, ההדיפה הגדולה של השוער שחי רק על מוניטין ותו לא?

ואל תטעה, אני מודה שהיה לנו מזל בקורות מול ברצלונה (שלזה אני מעדיף לקרוא גורל...), וגם קצת מול ספרס בחצי גמר עם ה'גוסט גול', ובעוד כמה משחקים מאז שדי מתאו הגיע, אבל אני באמת חושב שאתה קנאי גדול כשאתה שם את זה במרכז.

כדורגל טוב באמת לא שיחקנו, אבל אל תטעה, גם אתם. זה שהלכנו אחורה לא אומר ששיחקתם כדורגל. היה לכם את קארול שבאמת הרג אותנו בכמה הזדמנויות. בסופו של דבר היינו טובים יותר במשך 63 דקות, שלטנו במשחק לגמרי והגענו ליותר מצבים מסוכנים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/12
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהיינו טובים ב30 הדקות האחרונות, ובמשחק בו היריבה שלך חלשה זה מספיק בשביל שאני אגיד שהיינו ראויים יותר מכם לקחת את הגביע. צריך להיות אכפת לך מזה? לא.

3. Armstrong Member

כל הקטע הוא שמתלהבים מצ'לסי כי הם זוכים בתואר למרות עונה שהפכה להיות העונה הגרועה ביותר של צ'לסי מאז עידן אברמוביץ' התחיל, אף-אחד לא אומר שצ'לסי מציגה כדורגל לא מהעולם הזה וכל נגיעה שלה בכדור ראויה לסיפורים, הם ניצחו במפעל מאוד קשה וחשוב בזכות ולמרות כל הבעיות, גם על דברים כאלה צריך לתת קרדיט אפילו שאתה לא סובל קבוצה כלשהי.

קח לדוגמה את הממורמר שהגיב מעליי, הרי הוא יודע שהוא משקר לעצמו בפנים ובכל זאת מתקשה לפרגן כי אין מה לעשות, היום פרגון בין אוהדים כמעט ולא קיים, גם כבוד ליריבה שניצחה אותך בצדק אין.

בקיצור, אני מסכים איתך שאין פה יותר מידי מקום להתלהב מצ'לסי, אבל מעונה שנראית כל כך גרוע לזכות בגביע הזה זו סיבה למסיבה, לפחות מבחינת אוהדי צ'לסי.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתם קבוצה טובה הייתי רושם שהפסדנו לקבוצה טובה, אתם בינוניים או גרוע מכך אז למה שאני אפרגן? שידעתם להעמיד 2 שורות של 4? וואו, קח פרגון על הסדר.

5. JohnTerry26 Member

אני דוקא לא מצפה לפרגון על ניצחון כמו אתמול, וזה רק עושה את זה ליותר כיף האמת. רק שזה יימשך לאורך כלללל מאי.

6. StevieG Member

וואו. צ'לסי פשוט לא עשו כלום חוץ מלנצל טעויות שלנו כל המשחק. זה אומר עלינו יותר מאשר על צ'לסי. אבל לא שיחקנו כדורגל עד שהכנסנו את עצמנו לבור, וזה מצער. ליברפול הפסידה את המשחק יותר מאשר שצ'לסי לקחה אותו. את הקרדיט אני אתן לצ'לסי על המזל.

7. Armstrong Member

מאחד כמוך אני לא רוצה פרגון, תמשיך לאכול את הלב.

8. StevieG Member

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/06/article-2140265-12F213E0000005DC-715_634x326.Xxx

גול, דרך אגב.

9. skyday20 Member

goal-line technology היה יכול לקבוע את זה בשנייה אחת, או שהיה צריך לנתח את הממצאים כמו עכשיו.?

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Armstrong
    כשעוד 50 שנה צ'לסי תגיע לכמות התארים שלנו, אולי אז אני אוכל את הלב.

ג'ון טרי
    אם אני הייתי לוקח גביע גם לי לא היה אכפת, אני לא מצפה שיהיה אכפת לך. אני רק מסביר למה אני לא מפרגן.
    אם כשמפסידים למנ יו, שהיא שנואה עלינו פי 5 מאשר צ'לסי, אז מודים שהפסדנו לקבוצה טובה יותר ואין מה לעשות זה אומר שאפשר לפרגן לכל יריב, זה רק בתנאי שהוא ראוי לפרגון ואתמול זה לא מקרה כזה.

11. FreakinMoney Chelsea Fan

זה נקרא הכדור עבר במלוא היקפו את הקו נכון?

12. JohnTerry26 Member

אני חושב, מקווה(!), שהוא היה ציני.

13. golding מנהלים

ביציעים אצל האוהדים? האוהדים של ליברפול שרקו בוז בזמן ההמנון של אנגליה וירקו בלי סוף לעבר אוהדי צ'לסי. תופעה אבסורדית שאוהדי ליברפול מתלוננים על האוהדים של צ'לסי בזמן האחרון, כשהאוהדים שלה לא ממש מהווים מודל לחיקוי.

אתה בדרך כלל כותב בצורה הגיונית, מה כתבת כאן זו שטות מוחלטת.

אנחנו לא קבוצה טובה, אבל אנחנו הרבה יותר טובים מליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/12
  14. golding מנהלים

הוא לא מסוגל לכתוב בהגיון כשמדובר בקבוצה שלו, בטח כשהיריבה היא צ'לסי - יש לו שנאה עזה כלפי הקבוצה והוא נוטה לחרטט.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי, ההודעות מופנות אלי? אם כן, אני לא שונא את צ'לסי, רק לא סובל אותה ואם אני מסוגל להיות אובייקטיבי כלפי מנ יונייטד אז בטח שאני מסוגל כלפי צ'לסי.
    לגבי היציעים, זה שכמה ירקו זה לא רלוונטי, מיעוט מסריח יש בכל מקום. הבוז הבנתי שהיה סוג של מחאה לבוז שלכם בזמן דקת הדומייה של הילסבורו.
    אתם יותר טובים מליברפול, לא הרבה יותר טובים ולא הייתם יותר טובים ביום הספציפי של הגמר.