FA Cup 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/11/11.

1. golding מנהלים

לא, אל סטיבי ג'י.

2. JohnTerry26 Member

Liverpool-Forever, אני יכול לבקש ניתוח קצר של 65 הדקות הראשונות במשחק?

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, שתי הקבוצות נראו גרוע, צ'לסי ניצלה חור עם חטיפה ומסירה בודדת, פינישינג חלש של ראמירז שאיכשהוא ריינה הצליח שייכנס לרשת, עוד גול שלאמפרד עובר שחקן פעם ראשונה מזה 20 משחקים והנה 2-0.
    גולים הם גולים ואתם לקחתם את הגביע ואני לא מצפה מכם להצדיק את הזכייה שלכם, רק אל תמכרו פה אשלייה ששיחקתם טוב ושהגביע והכרטיס לגמר האלופות האלה באמת מייצגים את מה ששווה הקבוצה שלכם, כי אם אתם באמת רוצים לחזור להאבק על האליפות אז כדאי שתכירו במצב האמיתי שלכם, אתם קבוצה בינונית שצריכה שינויים נרחבים בסגל.

4. JohnTerry26 Member

איכשהו הצלחת להתעלם מהעובדה הברורה- שגם אם היינו לא טובים, עדיין היינו טובים ממכם. תראה את המשחק שוב או שפשוט תהיה כנה עם עצמך. כי במשך 65 דקות היינו הקבוצה הטובה יותר, ועם כמה שלא הרשמנו, ההפרש בין ההופעות היה גדול. תגיד כמה פעמים שאתה רוצה שזה לא נכון, זה רק יעשה את זה יותר מביך. ועוד דבר, יש קטע כזה במשחקי ספורט, ובטח בגמרים (ובטח שאתה לא כזה טוב בעצמך), שאם אתה נמצא בהובלה אתה לא מנסה לדחוף ו"לשחק כדורגל" כמו הקבוצה בפיגור. אתם התחלתם לשחק כשהיינו ביתרון של שער בגמר הגביע האנגלי, כששחקן כמו רמירז סחוט מעייפות אחרי חודשיים שאנחנו משחקים כל 3 ימים. עזוב את העייפות בעצם, זה תירוץ, אבל זה גמר, אנחנו מובילים, והקבוצה השנייה לא משחקת כדורגל- נראה לך שאלו נתונים שלא משחקים תפקיד? אני לא מתרץ ואומר שזה מה שהיה, אבל מדהימה אותי ההתעלמות מהעובדה שהובלנו, וששיחקתם על הפנים גם כשהובלנו.

ולגבי שאר הדברים, סלח לי, אבל אתה כל כך הזוי אם אתה אומר דברים כאלו או שכנראה שאתה ממש לא קורא את הדיון שלנו או את ההודעות של אוהדי צ'לסי פה. אתה באמת באמת חושב שיש פה מישהו שמרוצה מהכדורגל של צ'לסי באופן כללי? באמת ראית פה מישהו שמנסה למכור אשליה שאנחנו ברמה מספיק טובה? או שאנחנו לא צריכים שינויים נרחבים כדי להאבק על אליפות? זה ישמע טיפה תוקפני ואני לא מתכוון לזה (באמת)- אבל מי אתה חושב שאתה שתלמד אותנו את הדברים האלו? הקבוצה הזאת בראש שלנו כמו שליברפול בראש שלך, ההצלחה שלנו בשבועות האחרונים לא מבשרת כלום על העתיד וזה ברור ל90 אחוז מאוהדי צ'לסי בעולם לדעתי.

לגבי הגביע והגמר וכמה שזה מייצג או לא את הקבוצה שלנו- מבחינה מקצועית- כמובן שלא, אנחנו הרבה פחות טובים מכמה קבוצות שישתתפו העונה באלופות, ומכמה קבוצות בכדורגל האנגלי, אבל מי כמוך יודע שלמפעלי הנוק אאוט חוקים אחרים לגמרי. ועל זה כבר כתבתי מספיק...

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/12
  5. oranfu Member

לגבי הבוז בהמנון, הבנתי שזה מעיין מסורת בקהל של ליברפול.זו ממש לא היתה הפעם הראשונה ובטח שזה לא היה קשור לצ'לסי.

6. StevieG Member

אני יודע שדימיון זה משהו שאולי חסר לכם, אבל תנסו בבקשה לדמיין את הכדור על הרצפה. הוא לא היה נוגע בקו. אולי הצדדים שלו היו מעט מעל הקו, אבל הכדור עצמו היה בפנים, לחלוטין. זה מה שנקרא עבר את הקו במלוא היקפו. נו, מילא, אתם, רגילים כבר לקבל מתנות בדמות שערי רוח ודברים כאלה, אז זה כבר בנוהל אצלכם.

7. חוצפן חיובי Member

אתה אמיתי? אחד הדברים הראשונים שילד לומד על כדורגל הוא שגול מובקע רק כשהכדור כולו נמצא מעבר לקו השער. אם אתה מתעקש, מתוך חוקת המשחק:

ואפילו ציור אם אתה מתקשה:

http://i.imgur.com/pGmXG.Xxx

8. StevieG Member

אם הכדור נוחת בתוך השער והשוליים של הכדור שנמצאים באוויר, הם על הקו, לא גול?

9. חוצפן חיובי Member

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

JohnTerry26
    אני ממש לא חושב שההפרש בהופעות היה גדול, אני חושב שאתם הייתם חלשים ואנחנו היינו חלשים רק שאנחנו גם עשינו טעויות אינדיבידואליות חריפות שעלו לנו ב2 שערים.

11. golding מנהלים

במילים אחרות, לא שמעת על להפסיד בכבוד.

12. golding מנהלים

כמובן שאני לא חושב שהקהל שלנו מושלם, כמו בכל מקום גם לנו יש את הclassless קומץ. אבל מצחיק אותי שהאוהדים של ליברפול כל הזמן נתפסים לנקודה הזו; האוהדים של צ'לסי "מגעילים" ולא "מגיע להם הצלחה".

אולי זה יגרום לכם לשתוק קצת...
    http://www.liverpoolway.co.uk/forum/ff-foo...lock-511-a.html

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לשתוק, הדיון הזה מאוס ולעוס, אני מציע שנעצור את זה פה כי מפה זה סתם למחזר דברים קודמים.

14. Sturridge Member

אהא, בדיוק שמתחילים לדבר על הקהל שלכם, "בוא נעצור את הדיון הזה".

לא ידעתי שלאוהדי ליברפול יש חוסר הבנה בסיסית של המשחק, באמת צריך להסביר לכם מתי זה שער ומתי לא?
    כנראה שלא רואים כדורגל מהקבוצה שלך 20 שנה, זה מה שקורה.

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיצור: טרנטה, אבל לפנייך. nuff said.