זה שהסיטי חוזרים ל 3-2 מ 3-0 עם 10 שחקנים ואחרי שערוריית שיפוט נגדה רק מראה על הבדלי הרמות בין הקבוצות, אם היא לא לוקחת אליפות השנה אפשר להכניס את השם שלה תחת הערך " פראיירים" במילון.
לא מאמין ויתרתי במחצית לטובת הכדורגל האיטלקי ועכשיו אני חוזר לערוץ וכתוב 3-2! הרבה אופי יש לסיטי שחוזרת במקום להתפרק.
לא זה לא. הם יותר טובים העונה, אבל מה זה קשור לקאמבק שלהם עכשיו? אופי מצידם, ריפיון לא ברור מצידנו... בא לי להרוג את השחקנים שלנו. הם ישנים. פחח ועכשיו הארגריבס נכנס. בוווווווווווווווז
מחצית ענקית של סיטי, גם הם יורידו מנוצחים פשוט שאפו לוחצים ולוחצים חוזרים ל3:2 ולא עוצרים, רוני ירד לשחק בלם
אני פשוט רותח! גורמים להם להרגיש שהם נלחמו, כשאנחנו עושים בשבילהם חצי מהעבודה. כוס אמא שלהם, לקנוס את כולם במשכורות של שנתיים.
עזבו את השופט, עזבו מי ניצחה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx למנצ'סטר סיטי, על מחצית הירואית, לא להאמין שעם הרכב כל כך אפור, הרכב של נגרים חוץ מאגוארו בסיום ולפני כן נאסרי, פרגוסון ויונייטד כל כך פחדו, לא הצליחו לעשות מהלך אחד ראוי בהתקפה, רעדו להם הרגליים, פרגוסון החליט להרוג את המשחק והוסיף רק שחקנים שיניעו לו כדור. מנצ'סטר סיטי נתנה פה מחצית נהדרת, מלאת תשוקה ולחימה, מחצית שגורמת לכולם להבין, מי הקבוצה הטובה ביותר בממלכה, מי באמת מפחד פה ממי. מאסיב רספקט למנצ'סטר סיטי, אין לי ספק שאם סילבה נשאר על המגרש עד הסוף זה נגמר גם אחרת, ולא רק 3-2.
אני לא חושב ששום ניצחון של סיטי היה מצליח להראות הצורה טובה יותר שהיא הקבוצה הבכירה במנצ'סטר כיום, כמו שההפסד היום הראה. כל הכבוד לשחקנים של מנצ'יני על מחצית שנייה הירואית.
מעולם לא הבנתי את אלה שכותבים על המשחק במחצית, בטח אלה שמכריעים גורל של משחק ברמות האלה או מחליטים שהשופט החליט ללכת עם קבוצה מסוימת, היום הבנתי שוב למה. לפעמים המציאות עולה על כל דמיון, סקולס חוזר ומשחק בניצחון שלנו על סיטי בגביע כשחוץ מהאחים טורה שיעדרו בגלל אליפות אפריקה סיטי מקבלת גם הרחקה של קומפוני שאולי יעדר שלושה משחקים. תענוג.