Fa Cup 2012\13 - וויגאן מחזיקת הגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏14/11/12.

1. Pipe Member

זה מה שקורה כשיש ווינגר שמהווה איום על השער, מסוגל לחתוך לאמצע ולהרים כדור ברגל שמאל, זריז, פעיל, אגרסיבי, מקבל כדורי עומק מאחורי המגן, ובאופן כללי שדרוג כפול ומכופל על קודמו בתפקיד. ברוך הבא, נאני. הפעולה האחרונה אולי טעונת שיפור אבל חצי מהסיטואציות בו הוא מוצא את עצמו ולנסיה מעולם לא היה מגיע.

החזרה שלו תטיב עם כולם. ולנסיה לא יצטרך לשאת את העוול של להיות הקיצוני הבכיר - משימה שגדולה עליו בכמה מידות - ואולי יחזור להיות יותר אפקטיבי, וההתקפה שלנו תקבל שדרוג נוסף. לא יכול לחכות עד שנאני, רוני וואן פרסי ישחקו בייחד.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיברתי על במהלך משחקים, לא על דו קרב פנדלים.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

Turnbull, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, Marin, Oscar, Bertrand, Torres. Subs: Hilario, Mata, Ferreira, Azpilicueta, Ba, Benayoun, Ake.

אני מרגיש כמו מטומטם

4. golding מנהלים

מה לעזאזל עושים בניון ופריירה על הספסל? יש לנו פרוספקטים מצויינים כמו בייקר וסאביל שצריכים לקחת את המקום שלהם במהרה. מה גם שהייתי פותח עם פרוז לפני טורס.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/13
  5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אינבנוביץ' קהיל טרי וקול? למה לעזאזל ברטנרנד משחק כקשר שמאלי היום? מה קורה?

6. golding מנהלים

על פי הבחירה ההגנתית שלו הוא חושש לעוף היום מול ברנטפורד. מעבר לכך, על ידי הצבת ברטראנד כקשר שמאלי הוא נותן הזדמנות לשחקן צעיר באופן יחסי, רק שזה לא בתפקידו הטבעי. אקט פחדני. בלגאן עם בניטז, כרגיל.

אני מבין שמאטה צריך לנוח, אבל תן לשחקן צעיר יותר או אפילו בניון - עד כמה שאני לא רוצה אותו בסגל - לשחק שם.

7. Mellow29 Kopite

אני לא מומחה גדול בהתפתחות של ברטנארד ככדורגלן, אבל אני לא חושב שבהכרח מדובר באקט פחדני. עם כל הכבוד, לא סביר שבניטז כ"כ פוחד לעוף שהוא מציב את ברטראנד בעמדה התקפית עם משימות הגנתיות (כמו בשלבים המכריעים בצ'מפיונס בשנה שעברה).

1) די מתיאו השתמש בו לא מעט בתפקיד הזה, עכשיו גם בניטז עושה את זה. יכול להיות שהם פשוט חושבים שזה תפקיד שהוא יותר מתאים בו מאשר גיבוי לאשלי קול כמגן שמאלי?
    2) ברנדן רודג'רס עשה משהו דומה עם חוזה אנריקה בחודשים האחרונים, אחרי שהוא היה בפורם די מזוויע בערך החל מתחילת השנה האזרחית החולפת. 3-4 הופעות כקיצוני שמאלי, בהם כבש, בישל ובאופן כללי היה אחד השחקנים הכי בולטים שלנו דווקא מבחינה התקפית. אחרי הניסוי הזה אנריקה חזר לעמדה המקורית שלו ורודג'רס אמר שזה נועד כדי להביא לו בטחון בעצמו וביכולות ההתקפיות שלו, בלי הנטל של לעשות הגנה. בהתחשב בשיפור הגדול שחל ביכולת שלו מאז הניסוי הקטן הזה, מבחינתי זה היה מהלך מבריק. יכול להיות שגם בניטז רוצה לעשות משהו כזה ולאפשר לברטראנד לשפר את המשחק ההתקפי שלו גם אם הוא לא פותח בעמדה המקורית שלו. זה עדיף בהרבה מאשר לשים שם את בניון.

ובזמן שאנחנו מדברים, קצת קשה להבין מי זו אלופת אירופה ומי זו הקבוצה שמתאמנת 3.5 פעמים בשבוע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. אתה לא מומחה גדול.

חוזה אנריקה זה לא ברנטרנד.

צ'לסי לא ליברפול.

ברנטנפורד היא לא שום קבוצה מהפריימרליג.

9. Mellow29 Kopite

אין לי מושג מה רצית לכתוב בשורה הראשונה ובאחרונה, אבל למה מה שטוב לאנריקה בליברפול לא טוב לברטראנד בצ'לסי?

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנריקה שיחק מגן שמאלי והיה חרא וחיפשתם דרך להפוך אותו לסוג של שחקן יעיל לקבוצה.

ברטנרנד הוא מגן שמאלי בפוטנציה שעוד לא הספיק עדיין לדפוק את המוניטין שלו בעמדה המקורית שלו, בא הצוות ודופק לו את המוניטין בעמדה שהוא בכלל לא טוב בה.

11. Mellow29 Kopite

Well done again, Agent Rafa. אני היחיד שמרגיש שבריפליי לצ'לסי יהיה כבר מנג'ר חדש?

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי והייתי חולק איתך את ההרגשה.

13. superleeds Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
    ניצחון גדול ללידס -1:2 על הספורס!

14. golding מנהלים

שני דברים:

א. בניטז הביתה ומהר.
    ב. כל הכבוד לברנטפורד על התוצאה, וכל הכבוד ללידס על תצוגה לא רעה בכלל וניצחון חשוב.

מי עכשיו תפתיע, אולדהאם? כבר 1-0 :)

עריכה: אופס.

15. Mellow29 Kopite

אנחנו משחקים לא משהו, ההגנה עם טעויות דביליות בערך של כולם חוץ מוויזדום....אבל לא יאומן, אלה היו ה-45 דק' הכי מלוכלכות שיצא לי לראות. תפיסות בחולצה, מרפקים, דריכות בלי כדור. סטוק קבוצה אלימה ומלוכלכת? 2-3 רמות מתחת לאולדהאם.

מקווה שנתאושש איכשהו ונעיף את קבוצת הרוגבי הזו.