Fa Cup 2012\13 - וויגאן מחזיקת הגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏14/11/12.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחקי רבע גמר הגביע האנגלי:

אברטון-וויגאן, שבת, 14:45, גודיסון פארק
    מנצ'סטר סיטי-בארנסלי, שבת, 19:30, אתיחד

מילוול-בלקבורן, ראשון, 16:00, ניו דן
    מנצ'סטר יונייטד-צ'לסי, ראשון, 18:30, אולד טראפורד

2. alexshw Member

מתוך 10 פעמים שהקבוצות נפגשו בגביע, רק פעמיים צ'לסי הדיחה את יונייטד ב - 1949/50 והניצחון בגמר ב - 2007.
    יונייטד הדיחה את צ'לסי מהגביע בכל שלושת הדאבלים המקומיים בהם זכתה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/13
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שני משחקי הגביע הגדולים ביותר שלנו מולם:

וכמובן:

4. cityblues beter dead than red

ולמען ההגינות,יש גם לצ'לסי משחקים גדולים מול יונייטד...
    התאריך פחות רחוק והתוצאה קטנה יותר,זה נגמר ב 0-1 קטן של חלוץ גדול (דרוגבה)

5. Pipe Member

זה מדהים אותי שגמר גביע הליגה מקבל בלעדיות ודוחה לשעה מוקדמת משחק בין פאקינג מנ' סיטי לצ'לסי, מקום 2 ושלוש בטבלה, אבל רבע גמר הגביע האנגלי בין מנ' יונייטד לצ'לסי צריך לחלוק את הבמה המרכזית במקביל למשחק ליגה גדול בין טוטנהאם - ליברפול. חבורה של פרזיטים חסרי שכל מנהלים את הפרמיירליג, זה פשוט מביך. מה אם אני רוצה לראות את שני המשחקים? כמה משחקים גדולים יש בעונה בליגה האנגלית? 15? במקום לדחוף לי את סנדרלנד בווסט ברומיץ' ב11 בבוקר ביום ראשון כשאין אף משחק אחר במקביל לפני חודש אולי היה אפשר לדחוף את המשחק ההוא בשבוע הזה ולתת לאנשים לצפות כדורגל איכותי בין שתי קבוצות מעניינות בשקט במקום לכפות על אוהדי כדורגי אנגלי את הברירה בין משחק רבע גמר לבין משחק ליגה מעניין? אנשים דבילים פשוט הורגים אותי לפעמים.

6. oranfu Member

באמת בדיחה. מישהו יודע אולי אם יש לזה סיבה טובה?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא, פשוט את השיבוצים בכל מפעל עושה גוף אחר (הפרמיירליג מול ההתאחדות) וגוף שידור אחר (סקיי מול ITV), וכל אחד מהם חושב שמפעל שלו הוא מרכז העולם.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם השנייה היום -
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

9. cityblues beter dead than red

איזה איבוד עשתונות של אברטון
    יאן מוצ'ה השוער המחליף הסלובקי באיבוד שליטה ברחבה מתעסק בשחקנים שמפריעים לו במקום בכדור וחוטף שער שמתחיל את מסכת ההתעללות של וויגן.
    0-3 לוויגן והקהל ה"נאמן" של הטופיז מתחיל לנטוש.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/13
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מביך, אין מילה מתאימה יותר למה שהתרחש במחצית הראשונה.
    תצוגת נפל של כל השחקנים, כשהבולט ביניהם הוא פיל נוויל. יאן מוחה הרע במיעוטו.
    רוברטו מרטינז, אולי מאמן אברטון בעונה הבאה, עושה בית ספר לדייוויד מויס.

11. cityblues beter dead than red

פיל נוויל משלם את המחיר.תצוגת נפל כמו היום אני לא זוכר מאז שהגיע לאברטון.

12. Mellow29 Kopite

לא יאומן איזו התפרקות של אברטון. לחטוף 3 שערים ב-3 דק' במשחק בית זה משפיל נורא.

אני מניח שזה העיתוי המתאים להעלות את השאלה הזו על דיוויד מויס. מנג'ר מצוין, שעושה המון עם כלים מאוד מוגבלים, ואפילו גורם לחלקם להראות שווים הרבה יותר ממה שהם באמת. איכשהו השאלה שכולם שואלים לגבי מעבר שלו למועדון עשיר יותר היא "מתי?" ולא "האם?". אז אין לי ספק שעשה בקריירה הרבה יותר ממה שדי מתיאו, הודג'סון, רודג'רס כשהם קיבלו תפקיד עם ציפיות וכסף (ואולי גם מארק יוז בתחילת תקופת השייחים של סיטי, למרות שפה דווקא אפשר להבין את מויס), אבל מתי הוא הצליח במבחן גדול באמת?
    הכשלון הזה בגביעים מדי שנה לעשות משהו יוצא דופן אמור להדליק נורה אדומה, כשראינו קבוצות פחות טובות מאברטון מצליחות שם יותר. באירופה הייתה לו הזדמנות אחת לנסות להוציא את המועדון הזה מחיי העוני והוא נכשל, לא רק נגד וויאריאל במוקדמות אלא גם אח"כ בתבוסה משפילה 5-1 נגד סטיאווה. כל זה איכשהו מחליק לאנשים בגרון, כי בכל זאת כדי לזכות בתואר צריך גם מזל, ולהעפיל לליגת האלופות זו גם הצלחה חד פעמית אבל לאחרונה קראתי נתון מדהים בכל קנה מידה:

Everton have not won in 48 attempts at Liverpool, Manchester United, Arsenal or Chelsea in the league under Moyes.

אני לא יודע מה מאזן החוץ של מנג'רים אחרים, ואני מניח שלאברטון היה יותר קשה לנצח בחוץ את ליברפול גם בתקופות רעות שלה (כי זה בכל זאת דרבי, ולא ליברפול-סוונזי). אבל עדיין, ראינו מנג'רים עם הרבה פחות נסיון בליגה והרבה פחות כלים מצליחים להוציא תוצאות טובות יותר בחוץ. מויס עם 0 נצחונות ליגה מתוך 48 משחקים, 12 עונות, זה מאזן בלתי נתפס. חלק מזה אפשר לתרץ בהפרשי איכות, אבל איך יכול להיות שאף אחד לא תוהה לגבי הגישה של אברטון למשחקים הללו?

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/13
  13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

העלת נקודה נכונה דני. התנהל דיון על כך באחד הפורומים של אברטון.

מויס הוביל את אברטון מהתחתית אל הצמרת ואת זה כמובן אי אפשר לשכוח לו, אבל המאזן שציינת הוא שלילי ביותר ולא מוסיף לו נקודות זכות. יכול להיות שהוא ימשיך כמאמן אברטון גם בעונה הבאה, לא פוסל את האפשרות הזו, אבל אני ועוד רבים מאוהדי הקבוצה באי הבריטי ובשאר רחבי הגלובוס היינו שמחים לראות את רוברטו מרטינז על הקווים בגודיסון פארק.

התשובות במאי, או אולי קודם...

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה קצת מגזים. הליגה שייכת לפרמייר ליג, הגביע שייך להתאחדות, כל ארגון מוכר את זכויות השידור שלו לרשתות שונות. הן אלו שגרמו למצב הזה. אפשר בהחלט לתהות אם הפרמייר ליג וההתאחדות היו יכולות לציין משהו בהסכמים שלהן עם הרשתות לגבי התנגשויות בין משחקים כאלה. מצד שני, אתה חייב לתת לרשתות חופש מסוים. זה שהחופש שהן מקבלות מתבטא במצב המגוחך הזה, זו הבעיה.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ואני אוסיף-ITV זה ערוץ מסחרי, לא ערוץ נישה לספורט. אני מניח שיותר משתלם להם לשדר את יונייטד-צ'לסי אחר הצהריים ובפריים טיים לשדר THE VOICE או מאסטר שף או זבלון מסחרי אחר, כמות הצופים שהם מרוויחים מזה גדולה מזו שהם מפסידים לטובת ליברפול-טוטנהאם.