Fa Cup 2012\13 - וויגאן מחזיקת הגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏14/11/12.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

De Gea

Rafael
    Ferdinand
    Evans
    Evra

Carrick
    Cleverley
    Kagawa

Nani
    Welbeck
    Rooney

Cech, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Oscar, Moses, Ba

2. Pipe Member

זה לא ההרכב. הרננדז פותח במקום וולבק.

חתיכת הרכב מפציץ. שמח לראות שפרגי הבין מי באמת הקיצוני הכי טוב בקבוצה הזו ביי פאר. ואיזה מוזר שרוני בהרכב, חשבתי שהוא כבר נמכר.

3. nwish Member

אנטוניו ולנסיה, נגמרו לי המילים בכדי לתאר כמה הוא מחורבן.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פספוס ענק, אם המשחק הזה נמשך עוד 5 דקות זה שלנו. ההחמצה של מאטה היא מדהימה... בגשר יהיה משחק חדש, פורמה חדשה, עשינו קאמבק גדול, אבל התחושה היא של החמצה גדולה, אנחנו עוד נשלם על זה ביוקר.

5. golding מנהלים

מחצית שנייה מדהימה, מלבד העשר דקות הראשונות היינו עדיפים ובהחלט יש תחושה של פספוס. חבל מאוד, אבל כל הכבוד לשחקנים ובניטז על שינויים מצויינים במחצית השנייה.

6. alexshw Member

המשחק מסביר מצוין למה יונייטד לא קבוצת גביע. לדעתי בתת מודע שלה היא מזלזלת במפעל הזה מאז שויתרה על ההשתתפות בו בעונת 99-00.
    מקצועית, זה שבוע מאכזב, המשחק היום על סף שערוריה גדולה.
    יש כאן שורת שחקנים שהיו צריכים להתעלות בשבוע הזה.
    ולנסיה נמצא בכושר מזעזע, קגאווה שחקן מצוין, אבל מתחילים לעלות בי ספקות אם זה הרכש שהיה נחוץ. צריך לראות בהמשך הדרך, מה שבטוח לא פותר שום בעיה במרכז השדה.

חבל, כנראה לא יהיה דאבל, אבלהמטרה העיקרית זה להחזיר את האליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/13
  7. קשר שמאלי Member

תענוג היה לראות את צ'לסי במחצית השניה
    ולנסיה שחקן כל כך מוגבל. לא מבין מה שחקן כזה עושה ביונייטד

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק מחפיר שלנו, הרבה ציפו להתפוצצות שתוציא את התסכול של יום שלישי, במקום זה קיבלנו את ההפך-אדישות והירדמות. צ'לסי ניצלו את זה יפה, גם בתקופות הכי קשות יש להם אופי והם לא נשברים, ומגיע להם אם לא לנצח אז לפחות את הביתיות. העונה הזאת הפכה תוך כמה ימים מפוטנציאל לטרבל לעונה בעייתית מאוד, גם בליגה אין לי ספק שעוד ניפול ונסתבך כמו תמיד וזה יגיע לישורת האחרונה.

היו אוהדי יונייטד שאמרו בקיץ שקגאווה לא פחות טוב מהזאר, היום ראינו שוב שעם כל הכבוד ליפני, מדובר בשתי רמות שונות.

9. JohnTerry26 Member

אחרי הרבה מאוד זמן- סיבה להרים את הראש. נעזוב את הכמה לירות שצ'ך הרוויח בדקות הראשונות, נעזוב את קהיל האפס, משם ובמיוחד במחצית השנייה נראינו נפלא. יכלנו ואולי היינו צריכים לגמור את זה כשיונייטד פשוט נעלמה מהמגרש, אבל אני לא גרידי וסה"כ אני גם יותר שמח על ההופעה הטובה מאשר הצ'אנס שנשאר לזכות בגביע. פשוט היה כיף לראות כדורגל טוב מהקבוצה הזאת. רמירז במשחק ענק פשוט, הזאר שאלוהים יודע למה לא פתח שינה לגמרי את המשחק כצפוי.

חייב מילה לבניטז בכל זאת, זה גדול ששני הבלמים הטובים ביותר שלנו על הספסל.

10. Wazza Member

מחצית שניה פשוט בושה! בברידג' לא נשרוד... לדעתי אנחנו כבר 90 אחוז עפים מהגביע..
    עוד לחשוב שהשחקנים והמנג'ר האמינו בטרבל.. מקווה שנשאר עם אליפות לפחות.

11. Civil Anti Madridista

כל ארבעת השערים במשחק חתומים על השוערים של 2 הקבוצות
    צ?לסי לחצה חזק את יונייטד לקראת הסיום והגיעה ללא מעט מצבים, כשהקרוב מכולם היה חואן מאטה שסחט הצלה ענקית של דה חאה עם הרגל

משגע אותי איך השוער הזה יכול לספוג שערים כ?כ קלים ומצד שני לקחת כדורים של 200% שער
    לפטר צ?ך אגב היה משחק זוועתי במיוחד עם שרשרת טעויות מביכה, בדקה ה24 הוא החזיר לצ?לסי עם 2 הצלות מתוך הרחבה

12. alexshw Member

זה לא נכון לפשט את זה ככה. קודם כל קגאווה נעדר תקופה ארוכה, חוץ מזה עניין של שיטת משחק.
    אין עוררין על היכולת המקצועית של קגאווה, יש ספקות לגבי נחיצותו.
    אבל אין ספק שמקומו ברמות הכי גבוהות כמו של הזאר, אבל פרט לכך טרם ראיתי את הבלגי מוליך את צ'לסי לאליפות או אפילו מאבק עליו, ככה שלא צריך לצאת מפרופורציות.
    בגדול צ'לסי קבוצת גביע טיפוסית והוכיחה את זה היום, בליגה לא חושב שיונייטד הייתה מאבדת פה נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/13
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היינו צריכים לגמור את המשחק במחצית הראשונה, במקום זה נתנו לצ'לסי את הצאנס (הרבה בזכות היכולת של ולנסיה, הרגיש לי ששיחקנו בעשרה שחקנים מרוב שהוא היה חלש) לחזור למשחק והיא לקחה אותו ובגדול.

שאפו ענק לאוהדי צ'לסי שנתנו היום מופע אדיר ביציע, שהמשיכו לתמוך גם בפיגור 2-0 ושעשו את זה תוך כדי שירים בעד די מתאו ונגד בניטז, כאילו אמרו אנחנו אוהבים את צ'לסי אבל אנחנו לא מוכנים להיות הסמרטוטים של אברמוביץ'.

14. South Boy Member

לא ראיתי את כל המשחק ראיתי מדקה 70 פחות או יותר, אבל קבוצה יותר פראיירית מצ'לסי אני לא מכיר.
    כמה החמצות כמה הזדמנויות לנצח באולד טראפורד אחרי שהם פיגרו 2-0, מתי תהיה להם שוב הזדמנות כזאת?
    לא כזה בטוח שצ'לסי תסיים את העבודה בברידג', קבוצה מאוד נאיבית וכשמשחקים מול החתולים השחורים האלה אסור להיות נאיביים.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה תמשיך לחפש את הרע בקבוצה, ואני אמשיך להגיד מה שאמרתי מתחילת העונה, אנחנו זוכים באליפות ואנחנו גם נאבק עד הסוף על הדאבל.