Fantasy Premier League 2008/2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י chucky, ‏5/7/08.

1. אבו Member

תגידו, מה נסגר עם ג'יימס ורוביניו(אצלי כקפטן)? ישימו את המחליפים במקומם אחרי שהמשחקים שלהם נדחו? מעצבן!

אגב, פיגאוורה. אליל. ספק נקודות קבוע! ועוד מול מי! :aaa021:

2. SeRgInHo Member

יופי של מחזור ב IKTS. ניחשתי את כל התוצאות פרט לתי'ו בסטוק (כמובן ששמתי ליברפול), כולל שתי תוצאות באופן מדויק. אחרי פתיחת עונה עלובה אני לאט לאט עולה לצמרת וכרגע מקום 8.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחרי שבועיים-שלוש רעים ב-IKTS, רק ואן פרסי מנע ממני יום של שש מ-שש בזהות המנצחות/תיקו.

4. The_Arsenal Member

תגיד מה שתגיד, הרכש הזה שלך רשום על שמי ללא ספק.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה לי מחזור מצוין היום בIKTS למעט המשחק שלנו, והפחדנות של רפא עלתה לי במינוס 20 נק'. 2 תוצאות מדויקות, בשני משחקים את ההפרש, בעוד שניים ניחוש נכון על המנצחת. נפלתי בווסט ברום - יונייטד אבל עם אינשורנס, ובסנדרלנד ו-ווסטהאם.

6. Alan Smith Member

סה"כ המצב שלי לא רע. מקווה לעקוץ לקראת סוף העונה אבל לא נראה לי שזה יקרה.
    הכוונה ב iknowthescore כמובן

ב fantasy המצב שלי אבוד ממזמן

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/09
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו פתיחה עלובה בIKTS למחזור, בחיים לא היה לי דבר כזה, 0 ניחושים נכונים, יש לי מינוס 90 (!!!) משבעת המשחקים ששוחקו היום עד כה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפסדי נקודות של טוטנהאם וארסנל רק עושים לי טוב... אם לא הפנדל של רונאלדו הייתי בכלל עם עוד 30 בקופה...

9. Number 8 Member

מחזור מזעזע בIKTS...
    אחרי שסיימתי בעונה שעברה במקום השני אחרי אבי מלר, כנראה שהעונה זו לא השנה שלי... בנתיים לירן על הגל.

10. SeRgInHo Member

יום אדיר ב IKTS. הבאנקר נתפס באופן מדויק (2-0 סנדרלנד), התוצאה המדויקת בגודיסון פארק גם כן נתפסה, וההפרש המדויק בניצחון של ליברפול גם כן נתפס. סיטי ו-וילה גם כן עשו את העבודה עם הניצחונות שלהן. כל השאר קצת קילקלו (שמתי צ'לסי, ויגאן ו-ווסט ברום), אבל עדיין סקור מרשים ביותר.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי יום נהדר בIKTS. הבאנקר היה 2-0 על סיטי, אז קיבלתי רק 30 נק' - אבל למעט הנצחון של ניוקאסל את כל השאר תפסתי(אף אחד לא במדויק). סה"כ 100 נק' על 8 משחקים, לא רע בכלל, ועוד לא השתמשתי באינשורנס.

אגב סרג'יניו, לא בא לי לבאס אותך אבל ז'ו שם צמד ונגמר 3-0 בגודיסון ולא 2-0 כמו שהימרת.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יום גרוע שלי, היחיד נראה לי עם סקור שלילי..... הכל נפתח מחדש.

13. Alan Smith Member

סיטי כל כך גרועים שפחדתי לקחת עליהם את הבאנקר. מה שעלה לי ב60 נקודות.
    קשה לי להאמין שאני אשאר במקום השני בסוף המחזור (לדעתי אני ארד למקום שלישי). אבל לא נורא יש עוד זמן לתקן.
    זה שצמצמתי את הפער מלירן זה לא כזה משנה כי בכל זאת הוא יעקוף אותי בסוף העונה. אני רוצה לפחות לנסות לשמור על המקום השני איכשהו.

14. Alan Smith Member

שאלה בקשר לניקוד ב iknowthescore
    קוד:
    Banker Bonus  
    If you place your Banker correctly your Banker Bonus for the following week is credited with +5 points up to a maximum of +20. If you place your Banker incorrectly, your Banker Bonus is reset to zero for the following week. If you decide not to play your Banker your bonus will be protected but you will not score your bonus for that Gameweek. 

On correct outcome the Banker Bonus works as follows: 
    Wk0 0 
    Wk1 +5 
    Wk2 +10 
    Wk3 +15 
    Wk4 (maximum) +20 
    Wk5 (maximum) +20 

לא הבנתי את זה כל כך? אני רואה שכל שבוע שאני פוגע בבאנקר בונוס אני מקבל עוד 20 נקודות. למרות ששבועות קודם לכן היו לי טעויות. בעוד אחרים שהיה להם טעות בשבוע שעבר מתחילים מ0.
    האם זה נובע מהעובדה שאני "מבטח" את הבאנקר בונוס שלי כל שבוע אז זה לא מאפס לי?
    "מבטח" - הכוונה שם Insurance ביחד עם הבאנקר. ככה שאם טועה אני מקבל רק 0 נקודות כפול 3. (במקום מינוס 10 כפול 3).

אם מישהו מבין מה הולך פה אני אשמח להסבר. תודה

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/09
  15. Cup of Tea Liverpool, UK

וואלה. המחזור הזה היה בין היחידים שהימרתי בו העונה בIKTS והשגתי 160 נקודות. 90 מתוכן היו על באנקר של 2-1 של טוטנהאם על האל. תפסתי במדויק את זה ואת בולטון -ווסטהאם ופולהאם-ווסט ברומיץ'.