Fantasy Premier League 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏15/7/13.

1. skyday20 Member

לא

2. JohnTerry26 Member

תכלס לא.. אבל אמרתי נשאל בכל זאת.

3. BvB Member

שאלה קטנה אם אני רוצה לפתוח עוד קבוצה כשהמחזור עדיין מתנהל אפשרי?

4. GentlePunter Member

אליאב, המחזור הראשון נסגר מבחינת המשחק היום ב-13:30.

כל מה שאתה עושה עכשיו רלוונטי רק למחזור השני ואילך.

5. skyday20 Member

5. While there is no limit on the number of entries per household or organisation only one entry in respect of the Game per unique registered user of the Site is permitted (concerning which the decision of The Premier League shall be final).

5. אמנם אין הגבלה על מספר הקבוצות למשק הבית או לארגון. מותר קבוצה 1 בלבד לכל משתמש ייחודי רשום של האתר.
    הם אומרים בשביל הרספקט של המשחק, לא לפתוח קבוצה נוספת. :aaa12:

6. יגאל מזרחי Member

אם אני עושה חילופים של שחקני ספסל בשחקני הרכב זה מוריד לי?

7. GentlePunter Member

לא, זה לא נקרא חילוף.

8. skyday20 Member

חילופים באמצע המחזור, הם לא למשחקים האלה. אפשר להחליף עד כשעה לפני המשחק ה1.

9. GentlePunter Member

בניגוד לשנים האחרונות, נקודות בונוס למשחקי אתמול חולקו כבר אתמול.

ממבט ראשון, אין יותר מדי כיסוי להצהרה שלהם על מהפכה בשיטת מתן הבונוסים.

לדוגמא, בנטקה קיבל 3 נק' בונוס עבור משחק מאד בינוני שלו. לא ברור לי איך אגבונלאהור לא קיבל אפילו נקודה.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה הסופית שלי:

http://up382.siz.co.il/up3/yfmmm5mtxnwm.Xxx

הסברים:
    1. צ'ך ואיבנוביץ' נבחרו בגלל העובדה שצ'לסי משחקת שני משחקים המחזור. אני בונה על כך שלפחות במשחק אחד הם ישמרו על שער נקי, אולי אפילו בשניהם.
    מאותה סיבה גם נבחר האזרד לקישור. הבחירה הראשונה שלי הייתה מאטה, אבל הבנתי שהוא פצוע, ומכיוון שאני מחפש שחקנים שישחקו בוודאות בשני המשחקים, הלכתי על הבלגי.
    זאת גם הסיבה למה לא לקחתי שלושה שחקני התקפה מצ'לסי אלא חילקתי את השחקנים שאפשר לבחור בין הקישור להגנה. בה, טורס, לוקאקו, אי אפשר לדעת מי מהם ישחק וכמה.

2. מאותה סיבה בחרתי בשלושה שחקני אסטון וילה: וויימן, בנטקה ולוטון. מכיוון שידעתי שלוילה יש הגנה רעה ושני משחקים קשים, העדפתי שלפחות שתי בחירות יהיו שחקני התקפה ולכן בחרתי בשני הראשונים. לוטון נבחר בעיקר בשביל הניקוד הכפול (4 נקודות עבור שני משחקים).

3. הייתה לי הרגשה חזקה שווסטהאם מנצחת ושנולאן יכבוש ולכן ידעתי שהוא יהיה בנבחרת שלי. גם דיאמה נבחר כחילוף הראשון מתוך מחשבה שאם מישהו מההרכב לא ישחק יהיה לי מחליף שיספק לפחות שלוש נקודות.

4. ג'ונסון וזבלטה נבחרו מתוך מחשבה שניוקאסל וסטוק יבואו להתגונן וסיכוים גבוהים שלא יכבשו מול ליברפול והסיטי. חוץ מזה, חיפשתי שני שחקני הגנה שגם עולים למעלה ויכולים להביא נקודות בבישולים/שערים.

5. סנטי קאסורלה ואגוארו הם שני שחקנים שלדעתי יהיו השחקנים המשמעותיים ביותר בקבוצות שלהם מבחינה התקפית. קאסורלה לדעתי היה השחקן הבולט של ארסנל בשנה שעברה (ויהיה כזה גם השנה), ואגוארו הוא שחקן נפלא שכניראה יפתח כחלוץ המרכזי של סיטי השנה ולאור היכולות שלו גם הוא כניראה יספק מספרים גבוהים.

6. שאר הספסל מורכב משחקנים זולים עם דגש על כאלה שמשחקים בקבוצות שלהם ככה שבמקרה הצורך הם יספקו לי לפחות 2 נקודות במידה ואגיע למצב שאני צריך את המחליף השני או השלישי שלי.

שיהיה בהצלחה לכולם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  11. skyday20 Member

''Fantasy league speaking'' זה לא משחק בינוני לשחקן ווילה, צמד ברשת מול ארסנל.
    -
    זה הניקוד שאנחנו לא רואים לגמרי עבור בונוס של השחקנים. אם הוא מקבל למשל 16 נקודות על צמד, זה נותן לו יתרון רציני פה על Man of the match..

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/N%27w%20folder/UntitledTp%20-%20Copy%20-%20Copy%20%282%29.Xxx

12. BvB Member

השאלה מה במחזור הבא,ז"א במחזור הזה יצרתה אחלה הרכב,אבל בשבוע הבא מה תעשה תחליף את רוב ההרכב?
    גמאני חשבתי לעשות כמוך להשים שחקני סיטי,צ'לסי וליברפול בהגנה
    אבל מה במחזור הבא שאולי יספגו?

13. skyday20 Member

זה טעות להחליף את רוב ההרכב, כי זה לוקח לך הרבה נקודות לעשות חילופים רבים.
    לא בעיה אם הם יספגו, זה ליגה, אז אתה בוחר את השחקנים שבסך הכל נראה לך יכול להיות טוב בליגה. עם קצת התאמות לשלב בין, ההתאמה למשחקים, לבין לא לעשות הרבה העברות.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  14. GentlePunter Member

זה בדיוק מה שאני טוען, המטריקה שלהם לא השתפרה עד כדי כך כפי שהם ניסו לטעון.

לדעתי משחק חלש ו-2 גולים שאחד זה ריבאונד מפנדל שהחטאת ואחד זה פנדל לא אמורים להביא אותך ל-3 נק' בונוס. אותו דבר עם ז'ירו, גול בתחילת המשחק וכלום אחר כך הביאו אותו ל-2 נק'.

לא יודע, אבל מבחינתי השחקן המצטיין אמש באמירויות היה גבי אגבונלאהור, וזה עד כדי כך לא השתקף במטריקה שלהם, שהוא לא קיבל אפילו נקודת בונוס אחת.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשאלתכם מה יהיה בעתיד, ובכן השנה החלטתי שבגלל שני המשחקים הכפולים ו"הנוחים" של צ'לסי (לפחות על הנייר) במחזור הראשון אני אשתמש בWILD CARD מוקדם (או במחזור השני או במחזור השלישי, עדין לא החלטתי).
    במילים אחרות, במחזור השני או השלישי ההרכב הקיים ישתנה בצורה כזאת או אחרת...

נ.ב
    אם כבר מדברים, אבא שלי, שהנחיל לי את האהבה ליונייטד ולכדורגל האנגלי אי שם בשנת 1996, גם משתתף קבוע בליגת החלומות.
    מה שמיוחד בקבוצות שלו הוא שהוא בונה את הקבוצה שלו בשנתיים האחרונות בלי שחקנים מסיטי, צ'לסי או ליברפול בגלל שהם בדרך כלל היריבות של יונייטד בליגה.
    בשנה שעברה הוא סיים מעלי, שני או שלישי בכל הליגה אם אני לא טועה, כשנכון לעכשיו הוא מוליך את הטבלה. מרשים מאוד למישהו שלאורך כל עונה שעברה לא השתמש בשחקנים כמו סוארז, מאטה וכיוצא בזה...