Fantasy Premier League 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏15/7/13.

1. יגאל מזרחי Member

אפשר לדעת במה הWILDCARD יכול לעזור לי במשחק הזה והאם הוא עולה כסף אמיתי?

2. GentlePunter Member

FPL הינו משחק חינמי, וה-wildcard ניתנים במסגרת שלו.

אתה משתמש בהם בדרך כלל כשהקבוצה שלך יוצאת מאיזון (ז"א יותר מדי פציעות ו/או הרחקות שיעלו לך ביותר מדי נקודות כחילופים רגילים), או לפני מחזור שיש בו כמה קבוצות שמשחקות פעמיים ואתה מעוניין לנצל את זה ע"י הכנסה של כמות גדולה של שחקנים של הקבוצות האלה.

3. skyday20 Member

החלפתי את האוקס עם De Bruyne, חילוף בסדר לדעתכם?
    וגם הוספתי את ג'ארביס שהוא שחקן יצירתי ויכול לעשות מהלכים טובים במקום Sessegnon של סנדרלנד.
    למשחק של צ'לסי ב OT הורדתי את ג'ונס לספסל, בסך הכל ההגנה של יונייטד לא התחזקה, והם לא היו טובים בשמירה על רשת נקייה בעונת האליפות שלהם עם רק 11 כאלה. צ'לסי יכולה לעשות בעיות.
    יונייטד גם כנראה שווה שער 1 בבית שלה, אז גם קייהיל מסופסל,
    ואשלי קול לפעמים יכול לעזור עם אסיסטים או נקודות בונוס כלשהם ולא בטוח שאדם ג'ונסון יהיה יותר טוב ממנו. לפעמים לא שווה לעשות העברות מיוחדות בהגנה בשביל לנסות לקבל רשת נקייה למשחק מסוים כי בקלות זה יכול לא לעבוד, ואז העברות לקחו יותר מדי נקודות על זה.
    בשער שצ?'נ?ס?ני וארסנל בכלל קצת בתקופה שייקית, אז לוריס קיבל את הכפפות.
    חסר לי איזה שחקן אדום בהרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/N%27w%20folder/UntitledTp%202%20-%20Copy%20-%20Copy.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  4. BvB Member

סה"כ חשיבה נכונה שלך אבל שים לב למי פותח בוני פתח על הספסל ודז'קו עם תחרות קשה עם נגרדו,עדיף שיהיו לך שחקנים בהרכב הפותח שיקבלו קודם כל את 2 הנק',זאת דעתי.
    גם צ'לסי עמוסה בקישור אבל נראה שדה ברוינה הוא חזק אצל המיוחד ולכן זה בחירה נכונה שלך גם ג'רביס.
    סה"כ הרכב לא רע הייתי מחליף את דזק'ו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. GentlePunter Member

בוני ישחק מחר בוודאות. פתח על הספסל בשבוע שעבר כי חזר מאוחר ממשחק הנבחרת שלו, רק עלה והשחיל את דה חאה.

דה בריינה זה הימור כי לך תדע מה עובר בראש של מוריניו, ויש לו מספיק בקישור כדי להרכיב קבוצת כדורגל שלמה. אני עדיין עם הזאר למרות האכזבה ב-GW1.

גם אני לקחתי סיכון בבחירת הקפטן שלי... הולך על ריקי ואן וולפספינקל מנוריץ'. רואה אותו כובש לפחות שער אחד. מקווה גם שמיראלאס, קוטיניו ובן ארפה יתחלו להתעלות.

6. d1231 Member

אני לא הייתי פותח עם דה ברויינה, במיוחד לא לקראת המשחק מול יונייטד. אני לא חושב שהוא יקבל מספיק דקות בשביל להשיג מספיק נקודות.

7. BvB Member

דרך אגב פנדלים וגולים בבעיטות חופשיות הם לדעתי נק' בונוס אמשח אם תעזרו לי ותרשמו לי פה בכל קבוצה מי בועט פנדלים וחופשיות,מלבד הקבוצות שבהם אני יודע והם:

צ'לסי-פראנקי גם וגם
    ליברפול-סטיבי גם וגם
    סטוק-וולטרס פנדלים
    פולהאם-דאף חופשיות בדר"כ

תודה לעוזרים

8. Mellow29 Kopite

אל תבנה על וולטרס בפנדלים...

יש לך באחת ההודעות הראשונות של GentlePunter לינק לרשימה כזו.

9. GentlePunter Member

תסתכל בבקשה בדף הראשון של הדיון, בתגובה הראשונה שמתי לינק בדיוק למה שאתה מחפש.

10. BvB Member

לא ברור לי עניין הבונוסים שנותנים..

קולוצ'יני וסאנטון מניוקאסל סה"כ שמרו על רשת נקייה,לא הקבקיעו או בישלו וקיבלו בונוס כ"א 3 נק',שחקני ווסטהאם עשו את אותו דבר כמוהם ורק קולינס קיבל בונוס של נקודה אחת בלבד.

אברטון עשתה 0-0 בבית מול ברומיץ' ביינס קיבל 3 בונוס(במקרה הזה הוא אצלי אז לא אפת לי חח) למנרות שלא כבש ולא בישל סה"כ שמר על רשת נקייה לעומת זאת קולמן שהיה מצוין בשבוע שעבר פגע במשקוף והיה הכי טוב היום לא קיבל שום נקודה.

בפאלאס צ'מאח שם גול אחד ויפה מאוד אבל עבור זה 3 נק' בונוס? מוגזם לדעתי לא גול ניצחון או משהו וחוץ מזה לא עשה הרבה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. GentlePunter Member

בשנה שעברה זה היה עוד יותר גרוע. השנה שינו אבל זה עדיין לא זה. בסופו של דבר יש שיטה שמעניקה נקודות כמעט לכל פעולה שכל שחקן עושה ובסוף הראשונים מקבלים את הבונוס, זה גם מפורט בדפי העזרה של המשחק. מה לעשות - השיטה עדיין לא מכווננת באופן מניח את הדעת, זה מה יש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  12. skyday20 Member

ממוצע בחירה של השחקנים ב Dream team אתמול, 3.1% לעומת 16.7 במחזור הקודם.

13. skyday20 Member

בסדר אבל ווסטהאם שיחקו מולם, זה לא שווסטהאם עשו אותו דבר במשחק אחר.
    וזה לא בהכרח אותו דבר, זה נמדד גם על דברים שאתה לא שם לב אליהם כמו פאולים מסירות, יצירת מצבים, הרחקות וכו'

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  14. BvB Member

עוד מחזור הסתיים לו 2 במספר והליגה מתחילה להתחחמם:
    אחרי 2 מחזורים השגתע 128 נק' 64 בכל מחזור.
    הקבוצה שלי די יציבה,ואני לומד אט אט את הליגה והשחקנים ומחפש לעושת את ההתאמה בכל מחזור.
    עשיתי שינוי 1 השבוע כאשר עברתי לשחק עם מערך של 3-4-3,במקום 4-3-3 שאיתו פתחתי במחזור הראשון,בעקבות פציעתו של לואיז מצ'לסי.
    ההגנה אצלי הייתה מצוינת המחזור הזה דה חאה בשער קיבל 7 נק',בהגנה אברה קיבל 9,ביינס 9,וורטונגן 7.
    הורדתי את לואיז וזה השתלם לי כאשר כל השחקנים שמרו על שער נקי ושיחקו.
    הקישור אצלי זה בעיה,ג'ק קולבאק מסנדרלנד משחק כמגן נדמה לי ובפנטסי מציבים אותו כקשר,הוא לא תורם הרבה ומקבל ניקוד על זה שהוא משחק 2 נק',כך גם דיאמה של ווסטהאם שקיבל השבוע ושבוע שעבר 3 נק' בהתאמה,הם עלו לי בזול,ואני צריך להתחיל להביא להם רכש באותו מחיר אבל עם פוטנציאל התקפי.
    ארון לנון שבניתי עליו מהתחלת העונה נפצע ואיכזב אותי השבוע,בהתקפה סטארידג' וז'ירו נתנו את הטון עם 8 נק' כל אחד,ואגוארו הביא לי 5 נק' קצת מאכוזב ממנו אחרי שבשבוע שעבר קיבל 12 נק',אבל זה משחק חוץ והוא עוד ייתן את הגולים שלו.

באייסוקר אני כרגע במקום ה-21 אבל זה לפני המשחק של יונייטד-צ'לסי ששם רק קיבלתי 15 נק',ולדעתי אני בין העשירייה הראשונה.

בהמשך אני יעלה את ההרכב שלי עם תמונה,ואת כל ההתלבטויות והחילופים לגבי שבוע הבא.

15. GentlePunter Member

עוד מילה על שינוי שיטת חישוב הבונוסים. בשנים עברו, ובשנה שעברה בפרט, הדגש היה על התקפה וכל מי שכבש או בישל כמעט אוטומטית תוגמל בבונוס. בעקבות השינוי מסתמנת מגמה הפוכה והמון מגינים ששמרו על רשת נקייה מקבלים בונוסים מעבר ל-4 הנק'. בפורומים של המשחק הרבה חברים שוקלים לעבור למערכים שבקושי נראו קודם כמו 4-5-1, 4-4-2 ואפילו 5-3-2, תוך השקעה מוגדלת בשחקני ההגנה היקרים יותר. תחשבו על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/13