גם אני כמוך הוצאתי אותו מההרכב בתקופה של הפציעה שלו אבל זכרתי להכניס אותו לפני המחזור היום, איזה אס... רק חבל שאת לנון לא החזרתי.
הטירוף הזה של טוטנהאם לא בא לי בטוב. מקווה ש-5 שחקנים אקסטרה באמצע שבוע(למעשה 6 כי דמפסי קפטן) יכפרו על זה וישאירו אותי בטופ 10 לפחות.
כמוני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כנראה שאני אקבל את התוצאה הכי גבוהה במחזור. כרגע עם חילוף של קולינס (וילה) באנדרה בייקי (ברנלי) זה עוד 2 נקודות הבונוס של דפו 2X מביא אותי ל92 נקודות.
ב-IKTS כל מי שעשה כמות נקודות רצינית המחזור זה בזכות הבאנקר על ה-1:0 של סטוק על פומפי. פרט לזה, רוב המנחשים עם מחזור גרוע (גם אני ביניהם).
גם בלי זה הייתי נראה לי עם הכי הרבה נקודות.. (עדיין מעט, 25 בערך). אני בניגוד לאחרים מסתכן קצת... אני אף פעם לא שם את הבאנקר ואת הגלגל הצלה ביחד. אם סטוק לא היו מנצחים היו הולכים 30 נקודות... זה קורה לי הרבה, אבל חלק מהדרך.
וואווו סטוק סידרו לי את המחזור לגמרי. איכשהו עליתי למקום 5 באייסוקר! ועוד נשארה לי חצי קבוצה שמשחקת באמצע שבוע (האנט, זאמורה, דמפסי ©, יוז ודיסטאן), כך שאני מאמין שאני אתקדם עוד. נייס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עריכה: טוב, בחנתי את הקבוצות שלפניי ואני לא אעבור אותם אלא אם כן פולהאם ינצחו 9-0.. אבל גם 5 זה נחמד.
סורנסן ושואקרוס אלו קניות מדהימות. את שניהם יש לי מתחילת העונה, שווים כל נקודה ששילמתי עליהם... והיום עשיתי 48 נק' רק משניהם ודפו.
אלוהים ישמור!!! 92 נקודות לפני בונוסים. דמפסי בוודאות יביא לי עוד 6 נקודות על בונוסים, והאנט עוד 2 לפחות, מה שאומר שאני עובר את ה-100 בפעם הראשונה בחיים. נקווה שזה יביא אותי לטופ 3!
ההחלטות שעשיתי השבוע השתלמו מאוד. קודם כל ההרגשה שרוני הולך לכבוש השבוע והחלטה לשים אותו כקפטן כמובן השתלמה עם השלושער. גם ההחלטה להשאיר את גיגס בנבחרת הייתה נכונה עם בישול ושער. ההכנסה של טרי לסגל הביאה לי נקודות גם כאן. וכן, היה לי גם מזל כשריקטס שנמצא ב11 שלי לא שיחק השבוע ולכן הוא פינה את המקום לחימנז שהחליף אותו בצורה נפלאה עם 6 נקודות. סך הכל 93 נקודות, נפלא.
יום לא רע בפאנטאזי עם 46 נק' כשיש בקנה את דפו, לנון, דמפסי ובנט. ססק האפס אם לא היה מחטיא פנדל היה מביא לי עוד איזה 15 נק'. מילנר ודאן עשו אחלה עבודה
אחלה של יום בפנטאזי. 56 נקודות שהעלה אותי למקום 5, ונשארו לי עוד את יוז, דמפסי, וזאמורה מפולהאם, שמארחת את סנדרלנד. 8 נק' משלושתם יספיקו לי כדי לעלות למקום 3 (לשניים שלפניי לא נותרו שחקנים). חבל רק שסרג'יניו קצת בורח...