חח הרבה אנשים קפצו על קייהיל בגלל הגול שלו (הדי מזליקי יש לומר הוא לא יכבוש עוד שער כזה בקריירה) אך שכחו להסתכל על הלוח המשחקים של בולטון: 21 Aug Gameweek 2 Man City (H) 27 Aug Gameweek 3 Liverpool (A) 10 Sep Gameweek 4 Man Utd (H) 17 Sep Gameweek 5 Norwich (H) 24 Sep Gameweek 6 Arsenal (A) 02 Oct Gameweek 7 Chelsea (H) רחמים...
חס וחלילה, אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל. בכל אופן הסיבה היחידה שהראש בראש יפתח מהמחזור השני זה פשלה לא אופיינית שעשיתי.
אני בעד להציב שחקנים מניוקאסל לדוגמא השוער שלהם קרול,הבלם קולוצ'יני והקשרים קבאיה ובארטון. אני חשוב שזה ישתלם לאור לוח המשחקים הקרוב. לשוער מומלץ שיהיה טוב ושיהיה עם הגנה פחות מסודרת, לשים את דה חאה בזול זה לא משתלם כי יהיה לו מספר הדיפות נמוך לאור המצב ההגנתי של מנצ'סטר, אני חושב ששצ'סני משתלם גם למשחק הקרוב מול ליברפול כי בכל זאת הניקוד לשוער הוא רק על פי מספר הצלות.
לא נכון, הניקוד לשוער הוא גם על שמירת רשת נקייה מבחינתו, יכול להיות עם 0 הצלות. נגיד שכל הבעיטות עפו מחוץ למסגרת. וגם על הצטיינות בכללי ודקות משחק, בדרך כלל 90. העיקרון נכון במידה, כדאי לשים נגיד את השוער של סוונזי, בגלל שהוא מציל הרבה פעמים, כדורים מגיעים אליו בגלל ההגנה החלשה יחסית, מצד שני בכל זאת, הוא עלול לספוג הרבה. וזה יביא נקודות מינוס רבות, לכן עדיף ללכת על שוער יציב. עם הגנה טובה ומסודרת, שלא סופגת הרבה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx קרול זה אפשרות סבירה, לשוער לא יקר מדי.
שוער מקבל באופן קבוע הרבה יותר נקודות על שמירת שער נקי מעל כל דבר אחר. כן, פעם ב.. שוער עם הגנה לא רצינית יהדוף מספיק כדורים כדי לעבור את השש נקודות של שוער ששמר על רשת נקייה - אבל כמה פעמים זה ישתלם? דוגמא לזה אפשר היה לראות במשחק השיא של השוער של סוונזי ביום שני לעומת הרביעייה שהוא חטף בשורה התחתונה.
לא ממש משנה מי השוער של סטוק תמיד כדאי לשים אותו בשער, הוא תמיד זול יחסית וסטוק משחק בונקר וממעטת לספוג, לדעתי חוץ מהגדולות יש לה ההגנה הכי מעוטת ספיגות בליגה או קרוב לזה.
קודם כל, רוב הסיכויים ששוער פותח ישחק 90 דקות, והסיכוי שהוא יוצהב נמוך. יכול להיות שאתם צודקים וההפך הוא הנכון. דה חאה יכול לשמור על רשת נקייה עם ההגנה הסופר טובה של מנצ'סטר ופה ושם ייתן כמה הצלות וכך הוא יצבור כמות נקודות מספקת בכל מחזור.
בעונה האחרונה היו 8 קבוצות שספגו פחות מסטוק סיטי. ב 2009-10 היו 9 שספגו פחות מהם. הרבה משחקים נגמרים בשערים לשני הצדדים. ואז פשוט צריך להמשיך עם השוער, בידיעה שלאורך זמן הוא יעשה את העבודה. או להחליף הרבה פעמים בניסיון להיות בר מזל. וכל פעם לתפוס שוער אחר שיתן הופעה.
אין לי מושג כמה ההגנה של יונייטד תשמור על רשת נקיה בלי וידיץ ופרדיננד, ובמיוחד עם השוער דה חאה. בעוד החלק ההתקפי מצוין ויכול לכפר על הפשלות של ההגנה. בכל אופן לפי מה שזה נראה, סנדרלנד לא יהיו פרייארים בהגנה, במיוחד מתי שריצ'ארדסון לא ישחק כמגן שמאלי החלק האחורי שלהם בכלל יהיה מצוין, ווסט ברומיץ לא יהיו פרייארים בהתקפה והשחקנים שם די זולים. לפי דעתי שוערים שעולים 5 יכולים להביא אותה תועלת (או כמעט אותה תועלת) כמו שוערים שעולים מעל ל 5.
אז זו תהיה הקבוצה שלי במחזור הזה, ככה זה לפחות מסתמן: גיבן אנריקה - קומפאני - ריצ'ארדס - קייהיל אדם - סילבה - אנזוגביה סוארז - בנט - לונג מה אתם אומרים?
קומפאני וקייהיל זה קצת סותר, אולי תוריד את קייהיל לספסל לעכשיו. גם שחקנים טובים אפשר לשים על הספסל, מול ההתקפה הכי יקרה וכישרונית בליגה. קצת קשה להוריד את קייהיל לספסל, אחרי שמדברים עליו כל הזמן כל כך הרבה. אבל אולי זה הצעד הנכון. איכשהוא שאני לא זוכר את בולטון, יותר מדי יציבים ושומרים על רשתות נקיות ברצף. ותציב בקו ההגנה חייל מאסטון ווילה, שמשחקת בבית. מול בלקבורן. בסך הכל התקפה טובה וקישור טוב, אני מצפה מארסנל לעצור את סוארז. אבל בתור אוהד ליברפול אתה תקווה להפוך, אז תמשיך עם זה.
כן, אבל יש לי את קייל ווקר על הספסל, והוא משחק מול יונייטד. ככה שקייהיל, בבית מול סיטי, הוא הרע במיעוטו. יש לי את גיבן מאסטון וילה בשער. שוער שעושה הרבה עצירות. עריכה: שמתי את ג'ארביס עכשיו במקום קייהיל. וולבס נגד פולהאם בבית.
ההרכב שלי לקראת המחזור הקרוב, חייב עזרה אם צריך שינויים: De Gea Corluka--Lescott--Terry Duff--Yaya Toure--Gutierrez--Adam Agbonlahor--S.Fletcher--©Rooney SUBS:Kirkland(GK), Simpson, Bardsley, Rosicky הדילמה שלי היא אם כדאי לי להכניס את רוזיצקי במקום אחד מהקשרים/חלוצים, כרגע כתוב שהוא פצוע אך התאריך חזרה הצפוי שלו זה מחר. מה אתם אומרים?