Fantasy Premierleague & Ikts 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Alan Smith, ‏25/7/11.

1. guyholl Member

סוארז בסך הכל הביא תפוקה לא רעה שני המחזורים הראשונים, אני לא רואה סיבה להוציא אותו מהרכב על סמך משחק אחד יותר חלש. אצלי בחוד משחקים דז'קו, סוארז וג'יאן. שני הראשונים בהחלט מספקים את הסחורה, אבל ג'יאן פשוט אכזבה. אם לא הייתי מבצע כבר שתי חילופים הייתי מעיף אותו מהרכב שלי כבר השבוע.

2. Yotam Member

מחזור מאוד בינוני שלי למרות העליה למקום השלישי,מה שעשה לי את המחזור היה הצבתו של דז'קו לקפטן שהוסיף לי 42 נקודות וזה כמעט הממוצע במחזור של כל המשתמשים. הבנתי שאלכס לא יהיה בהרכב הפותח בקרוב גם כאשר דוד לואיז יחזור מפציעה ולכן הוצאתי אותו ובמקומו הכנסתי באותו מחיר את אגר מליברפול שפתח בהרכב מתחילת העונה, לא בגלל הסטטיסטיקה בחרתי בלם מליברפול אלא בגלל הגישה שבה ליברפול משחקת וכמובן שוער ברמה עולמית. הוצאתי גם את גוטייארז מניוקאסל כי הוא עושה מינימום נקודות והכנסתי במקומו של אנדרסון ממנצ'סטר יונייטד שמקח בקישור אמצע עם נטייה להתקפה. בסך הכל מחזור טוב ובמחזור הבא יהיה כדורגל חד צדדי מצד שלושת הקבוצות הגדולות.

3. Alan Smith Member

אין לי ספק שאגוארו וסוארז יביאו מלא נקודות העונה, אחרת הם לא היו בקבוצה שלי וגם לא עולים כל כך יקר.
    מה שכן יש לי ספק זה אם לא משתלם לי לשלב את רוני.. כי הוא גם לוקח מצבים נייחים שזה משחק תפקיד חשוב.

החילוף שאני שוקל לעשות זה להוציא את:
    סמולינג
    ואן דר וארט
    ואגוארו. ואגב אני מאמין ב3 השחקנים האלה.
    ולהביא במקום את
    אושה
    אדם או נאסרי או קשר 9.5 ומטה
    ואת רוני כמובן. מה דעתכם? ממליצים או לא? בכל אופן ואן דר וארט בספק למשחק הבא אז סביר להניח שבמקומו אני אציב מישהו אחר למחזור הבא בכל מקרה.. אז אם יש טיפים.

4. Barrel Roll Member

101 נקודות במחזור!

5. Alan Smith Member

אתה פשוט צלף. סחתיין.

6. tomer4321765 Member

מה לדעתכם עדיף?
    נאני,יאנג,נאסרי או סילבה?

אני מת להעיף את נאני מההרכב,הוא סתם זבל לא עושה כלום כבר 3 מחזורים,יאנג טוב אבל שבוע הבא יש לסיטי משחק הרבה יותר קל אז אני מתלבט בין נאסרי שהוא חיה וסילבה שמשתפר מפעם לפעם

7. Alan Smith Member

אני במקומך לא הייתי מעיף את נאני, בעצם יש לי את נאני ואני לא מעיף אותו. (אבל בעצם יש לי גם את יאנג).
    את סילבה אני לא אוהב כי הוא לא גולר, נכון שהוא שחקן מצוין שנותן מלא אסיסטים וגם יצא לו לכבוש במשחקים הראשונים. אבל כל אחד ודעתי, נאני לדעתי יביא הרבה יותר תועלת.

יאנג גם טוב והערך שלו יעלה השבוע כי כל העולם יכניס אותו לקבוצה שלו.. ככה שאם תחכה עם אחד השחקנים ותרכיב רק על פי המחזור הבא תפסיד את עליית הערך. לדעתי נאסרי ויאנג הערך סביר להניח שכנראה יעלה.. נאני אולי ישאר אותו דבר אולי יירד. קרה לא פעם ולא פעמיים ששחקנים שהערך שלהם ירד הביאו שבוע אחרי זה מעל 10 נקודות. בחירת שחקן אמורה להיות על פי ראייה של השתלבות השחקן לטווח ארוך ולא על פי משחק בודד.

בהצלחה.

8. Rudess Member

אה, זה אתה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

היה לי מחזור מדהים של 89 נקודות כשאשלי יאנג לבדו מביא לי 46 נק', אבל סחטיין עליך ועל ה-101!

9. Mellow29 Kopite

תגידו, עוד אפשר להצטרף לליגה או שהיא נסגרה בתחילת העונה?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. Alan Smith Member

הליגה לא נסגרה, אפשר עדיין להצטרף (אבל כמובן להיות בפיגור של נקודות משאר הקבוצות)

11. Alan Smith Member

כמה אירוני שהנבחרת שמדורגת מקום ראשון כרגע בפאנטזי בעולם, המרכיב שלה הוא אוהד את הקבוצה שנמצאת במקום האחרון בפרימרליג. (לא ממש באשמתם, היה להם משחק חסר + 2 משחקי מוות).

12. Yotam Member

תשאיר את סמולינג ותציב אותו בספסל למעט משחקים שאתה בטוח בהם שהוא יפתח.
    ל-ואן דר וארט אין שום תפוקה והוא לא שווה מחיר כזה, למרות המשחקים הקשים שהיו לה אני מאמין שהמחיר באתר הוא קצת יותר מהמציאות. תוציא אותו ותציב את נאסרי/סילבה, אדם משחק באמצע והוא מוגבל התקפית וכם ראול מיירלש פצוע אז לך תדע מה הכוונות של המאמן בעתיד. את אגוארו תשאיר ולא שווה להכניס אותו במקום רוני, בסך הכל זה תחילת עונה עם המון אנרגיות, עוד תראה עייפות נחרצת במחזורים הקרובים. אם אתה מעוניין להוציא את אגוארו או את סוארז תכניס במקומו של אחד מהם את דז'קו. אל תעשה יותר מדי חילופים, אתה מוגבל לאחד בשבוע ויותר מזה מוריד לך את הניקוד הכללי ב-4 נקודות לכל העברה.

13. Alan Smith Member

תודה, בסוף הסתפקתי בחילוף של אדם במקום ואן דר וארט.
    אני אישית לא מאמין בסילבה או נאסרי מה לעשות, אחלה שחקנים אבל לדעתי לא בשביל ניקוד בפאנטזי.

14. tomer4321765 Member

עדיין,אני מרגיש שיש לסיטי איזה שבועיים של משחקים קלים שאפשר להרוויח מנאסרי או סילבה הרבה נקודות,אחר כך אפשר להחליף חזרה,שאר ההרכב שלי מעולה ואני לא מתכוון להחליף אותו

אז מה אתה אומר,נאסרי או סילבה?

(רק שעם המזל שלי נאני יתן 5 שערים ו-5 בישולים חחחח)

15. KirkH Member

תהרגו אותי אבל אני פשוט לא מבין את ההיגיון בלבצע שינויים ביום שלישי בבוקר שלא לומר יום שבת רגע אחרי שריקות הסיום...

ואם מחר בבוקר דז'קו או כל שחקן אחר שהבאתם מסובב קרסול באימון ועם כל האיכויות והיכולת הטובה - יורד לספסל?

מה הלחץ? חכו לפחות ליום חמישי.