מקום שני בליגה של איסוקר ושני גם בליגה של ליברפול-ישראל (אך ען מספר נקודות זהה למקום הראשון) אהבתי את המשחק הזה...
ואי דפקתי מחזור. הרבה בזכות התיקו 0-0 במשחק של פורטוגל נגד אנגליה ולמרות הקפטן שלי רוני שקיבל אדום. נקווה שהנרי לא יבקיע. שצרפת תספוג. ואז אני יהיה במקום ראשון בישראל
ההפך הוא הנכון ובזכות השער של הנרי והשער הנקי של בארטז אני צמוד אליך והמרחק ביניו לא עולה על 10 נקודות
טוב הנה לכם עידכון מטורף: 112 נקודות עשיתי מהמחזור הזה של רבע הגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן אחלה מחזור הבאת. לא ניחשתי שהנרי יכבוש זה לא היה בתוכניות שלי. אכן הפער בינינו כרגע הוא רק 4 נקודות. אבל יהיה קשה לעשות מהפכים כי ל 2 מחזורים שנשארו כולם עם אותו סגל שחקנים ופה רק הקפטן יכריע. בכל אופן בהצלחה לך. עשית השבוע אחלה ניקוד כל הכבוד.
כן זה באמת מרגיז שהאופציה היחידה לשינוי כעת היא הקפטן... אני מתלבט מאוד בין מגן לבין חלוץ.... על כל פנים תודה רבה ונקווה לתפוס גם את ההובלה בעולם בשלב מסויים
אם צרפת תנצח אני אהיה מקום ראשון בישראל איזה כיף. בסוף כמעט כולם שמו את הנרי קפטן מתוך 15 קבוצות אקראיות שבחרתי ב 14 הוא קפטן
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ואני שני.. שחכתי לשנות את הקפטן שלי, רציתי לתת אותו לגאלס, זה היה נותן לי עוד כמה נקודות במאבק איתך... על כל פנים טוב לדעת שקהילת אייסוקר היא המוליכה במשחק הזה