לא רשום תפרסים האלה בחוקים של המשחק, לפחות אני לא ראיתי. ובקשר לחילופים כתוב בחוקים שאם משחק נדחה שחקניה לא יקבלו נקודות לשבוע המשחק המתאים אבל בעתיד שישוחק משחק ההשלמה הוא יצורף למחזור קרוב כלומר יהיה שבוע משחק שהקבוצה תשחק פעמיים, זה מה שאני הבנתי לפחות. אם אתה רואה פרשנות אחרת לדברים יהיה טוב אם תביא תציטוט המתאים מהחוקים.
אז תגיד איך באמת צרפו תמשחקי השלמה? למחזור שלפני? למחזור שאחרי? וצרפו את משחק ההשלמה לרשימת המשחקים של המחזור , של ה gameweek?
נלך לפי דוגמא. אנחנו אמורים לשחק היום אצל צ'ארלטון והמשחק הזה נדחה. אז בגיים וויק הזה אנחנו לא מופיעים, כל מי שיש לו שחקן שלנו למעשה זה כאילו השחקן פצוע אם תרצה. למשחק עוד לא נקבע תאריך חדש אבל נניח שזה יהיה ב-15 בדצמבר, המשחק יצורף לגיים וויק הקרוב ביותר שלפניו, ובאותו גיים וויק מי שיש לו שחקנים של ליברפול וצ'ארלטון ירוויח שני משחקים עבור שחקן בודד, וכן זה יופיע ברשימה של הגיים וויק.
אלמוני גם אני באותה בעיה. למזלנו ליונגברג יחמיץ רק את המשחק מחר. הפציעה בברך לא רצינית פשוט מעט חבלות ושומרים אותו למחזור הבא.
אוו סוף סוף הקבוצה שלי נתנה מחזור ראוי. אומנם זה קרה הרבה יותר הודות למזל מאשר לשכל, אבל בכל זאת. ארסנל משום מה לא שיתפה את סנדרוס (מה גם שהיא קיבלה גול בכל מקרה) והמחליף האוטומטי שלי הוא לא אחר מאשר תומאס רפקה שעשה 6 נקודות... גם ווילי גאלאס וטל בן חיים הביאו הבייתה שישיות עגולות. בקישור הכנסתי השבוע את רובר פירס וכמובן שהפדופיל החליט ללכת נגדי והוציא אותו מההרכב. לא נורא, כשיש לך את פרנקי למפארד ואת תיירי הנרי עם סרט הקפטן מספיק גם סגל של 10 שחקנים. אם חישבתי נכון ולא יהיו שינויים אני עם 66 נקודות. איך הלך לכם?
רפקה עשה 6 נקודות מחזור שעבר. ועד עכשיו אף אחד באיסוקר לא הגיע ל-66 נקודות. מעניין למה לוקח כל כך הרבה זמן להעניק בונוסים.