לא שיפרו כלום חוץ מקצת בתנועה ובבעיטות .. לא רואה משהו מיוחד, אולי במשחק האמיתי יהיה יותר טוב. אני יוריד את המשחק הזה רק בשביל Be A Pro .. הלינק שהורדתי ממנו על 180 http://85.25.140.116/FIFA08_PC_Demo.exe לא יודע אם הוא עובד עכשיו אתמול זה עבד.
אני לא חושב שתהיה אפשרות כבר העונה, אבל הם מתכננים את זה ל09. אבל צריך גם לזכור שמדובר בדבר מאוד קשה לביצוע, ויהיו המון באגים ובמיוחד לאגים, ככה שלא הייתי תולה את התקוות שלי על זה.
הפרו של השנה או פרו 2008? כי לי יש מחשב חלש יחסית והוא מפעיל לי אותו ברמה שמאפשרת לשחק בסך הכל. ולגבי פיפא - איך איך אפשר לשחק בזה אם יש לכם את הפרו...
פרו 2008 הם עברו השנה לדור הבא הוא ישקול 6 וחצי גיגה גיגה זיכרון ועוד כמה דברים קיצר מי שמצפה לו שיתחיל לספור את מזומנים לקראת מחשב חדש או שידרוג משמעותי
לגמרי. אני מתכנן כבר את השידרוג. המחשב שלי חזק יחסית, אבל אני רוצה את קרייסיס ופרו חלק,ובכלל..שיהיה חזק למשחקים בשנים הבאות. אני אצטרך להחליף לוח אם מעבד כרטיס מסך וכדו'... בקיצור, זה כבר מחשב חדש. די מבאס.. אבל כנראה שווה את זה
מישהו אמר כאן שלא תהיה אף קבוצה רשמית מאנגליה, אבל לפי הסרטון הרשמי של קונמי, יש את ניוקאסל. הלוואי ויהיו עוד קבוצות.
אני אמרתי. לפי הויקיפדיה יהיה את ניוקאסל וטוטנהאם, לפי אתר WINING ELEVEN לא תהיה אף קבוצה אנגלית רשמית. לא יודע למי להאמין.