עידכון עידכון עידכון מקווה שגם לך יעזור אין לי מושג איך אבל באמת אין לי מושג אבל בלי שום קשר התקנתי את SP3 של ווינדוס XP והבעיה נפתרה
SP3 אצלי מאז שפירמטתי.. לא נראה לי שזה מה שיעזור לי. אני אנסה את המלא עוד כמה דקות ונראה מה יקרה. מקסימום נחכה למחשב חדש.. המחירים של אייבורי עושים חשק
לקנות מחשב חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אכן מימשו את הדרך שלי עם העכבר,עוד לא ניסיתי אבל ננסה בינתיים פתחתי מנג'ר עם באיירן :aaarse: משחק ממש נחמד וגרפיקה מרשימה בהחלט,רק התזוזה של השחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
מה עדיף? פליסטישן 2 או מחשב מצד אחד פליסטישן הרבה יותר נוח לשחק איתו אבל במחשב אפשר להוסיף מלא דברים (טלאים) ושאלה נוספת האם אפשר להוסיף איכשהוא טלאים למשחק בפלייסטיישן 2
מישהו שכבר משחק תגידו עם הבנתי נכון הליגה הארגנטינאית (הוסיפו כן?) כוללת את כל הקבוצות אם כן כמובן האם כדאי לשחק ב2009 או להישאר ב2008 עם טלאי ליגה ארגנטנאית ?
גם אני שאלתי את השאלה הזאת. עדיף מחשב כי סוני כול הזמן מתחדש וצריך לקנות חדש במחשב אתה רק משדרג[זיכרון,כרטיס מסך...] , וגם הגראפיקה יפה יותר מהסוני לדעתי+חיברתי את ה-LCD אז אני ממש נהנה. את הפיפ"א מחקתי אחרי משחק 1. חזרתי לפרו 08.
אני מקוו שהפעם יהיו תסריטים הגיוניים (לא כמו ב2007 (אין לי 2008) שהגעתי עם ארסנל לחצי גמר הגביע האנגלי שבראשון זה האל סיטי נגד בולטון ואני נגד וויגן
זה הגיוני בהחלט. בחצי גמר הגביע האנגלי האחרון אפילו ארסנל לא הייתה (הקבוצה הבכירה ביותר שהייתה היא פומפי).
קניתי אתמול את המשחק והיום שיחקתי לראשונה בו. הדבר שבולט מבחינתי זו הגרפיקה שאולי בשבילכם נראית טובה, אבל בשבילי מאד בינונית. לא יודע אם זה בגלל EA sports, אבל לפני כחודש קניתי את המשחק mlb - the show 08. אני כאמור חובב בייסבול גדול, אבל בינינו, איזה הבדל בין חיים ללילה. הגרפיקה של השחקנים שם בכמה רמות יותר טוב כי פיפ"א 09 נראה מול המשחק הזה כמו איזה דגם של המשחק משנות התשעים. הדברים הנוספים שמעצבנים אותי בפיפ"א החדש הם האותיות והכתוב בתפריטים הראשיים. קניתי את המשחק בשביל PS3, הרקע של התפריטים באמת נורא יפה, רואים שנכנסו לעידן חדש, אבל האותיות? אני יושב די קרוב למסך ועדיין אני צריך משקפת... אני כן הרגשתי מיד שהשקיעו בפרטים קטנים כמו שציינו כבר אחרים וטובים ממני. יש יותר שטף למשחק, העבירות נראות יותר רציניות, יש יותר מגוון של תנועות, כך שאל תחשבו שאני חושב שבזבזתי אתמול 63 אירו בשביל משחק שלעולם לא אשחק בו. בכל זאת יש עדיין הרבה מה לשפר, ולאט לאט אני חושב שהיוצרים בקנדה בכוונה מאיטים את ההתפתחות של המשחק כדי שעוד יש מה לשפר בשנים הקרובות...