משחק מביך. לדעתי, אין לזה טיפת מציאותיות. אני משחק במשחק ולא מרגיש מחובר אליו בכלל. יש עוד הרבה שנים כנראה עד שנצליח להנות ממשחק כדורגל טוב למחשב, לא יודע מה לגבי הפלייסטיישן. באגים באמת שמתאימים למשחק משנת 94, אני כובש שער והשחקן מתחיל להסתובב במעגלים סביב שחקן אחר, ראמזי נפל ברחבה שלי, וכמובן שאני לא יכול למסור את הכדור כי אדון ראמזי נמצא עליו, ואז השחקן שלי נופל מראמזי ושניהם על הדשא, על הכדור. כשסופגים גול השחקנים פשוט עושים את אותם תנועות עד לשידור החוזר ( תפיסה של הראש והליכה אחורה ) הקהל לא מורגש במשחק, חוץ מלעשות את אותה פעולה כל פעם הם לא עושים כלום, אין שיפור בגרפיקה בנושא הזה. המשחקיות ממש לא מרגישה כמו משחק כדורגל, מצטער. בפרשנות אמנם יש עניין, אך העריכה מביכה, הם מנסים להגיד איזשהו משפט ארוך, אך הבעיטה שלי קוטעת אותם מסתבר, כך שחוץ מלהגיד את שמות השחקנים, כל דבר נחתך. ההעברות זה אולי הדבר הכי בזוי אי פעם, גם אם הייתי אוהב את המשחק וגם אם לא היו באגים וגם אם הכל היה בסדר, מה זה אמור להיות? הייתי מוחק את המשחק רק בגלל מערכת ההעברות המטופשת הזו! אני לא מצפה למנג'ר, אבל קצת הגיון. 100 שחקנים עוברים ועוד העברות באמת לא מציאותיות. מבחינתי, למשחקי כדורגל במחשב יש עוד הרבה מה להשתפר, ואמנם הורדתי כל שנה, אך הפעם אני מפסיק לכמה שנים טובות ואשאר רק עם המנג'ר, עד שאשמע שבאמת יש שיפור בדבר הזה.
ההגנה שלי נסוגה אחורה ולא לוחצת, החלוצים של היריבה מקבלים כדור חופשי 30 מ' מהשער ואני לא מצליח לחטוף. 1. איך אני עושה שההגנה שלי תיהיה צמודה לחלוצים בלי מרווחים כאלה גדולים? 2. איך עושים ששחקן ילחץ על שחקן יריב? אני סתם רודף אחריהם והם עוברים אותי בריצה ועם כמה הטיות גוף. תודה
רובין עבר את צ'ך היום ממש כמו במשחק FIFA. זה היה יפה, איך שהוא עבר אותו. http://s14.directupload.net/images/111029/wjaqzb4s.Xxx
תגידו, אם יש לי שמירה בכרכט מוד ואני מסיים את הליגה במקום שמוביל לאירופה, אז בעונה השנייה יהיה לי משחקים במפעל אירופאי מפוברק כלשהו?
תודה. למרות שאין לפיפא את הזכויות של ליגת האלופות והליגה הארופאית, אבל אם אני מעפיל ממקום 4 בליגה האנגלית אז המבנה של השלבים יהיה אותו דבר כמו באלופות? שלב מוקדמות-בתים-שלבי נוק אאוט? ויש את זה גם בפיפא 11?
התחלתי עונה שלישית עם ארסנל כאשר ג'ק ווילשיר אמר לי בסוף העונה השנייה שלי כמנג'ר לאחר זכייה בליגת האלופות וגביע הFA פעמיים שהוא לא אוהב את המועדון והוא רוצה לעבור, בסוף ריאל קנו אותו, גצה, הזארד ופודולסקי אצלי, אני משחק 3-4-1-2 התקפי מאוד, ונהנה מהמשחק הפנטסטי הזה.
מישהו כבר שיחק בדמו של פיפא סטריט? לא שיחקתי בגרסאות הקודמות, ובאמת התמכרתי. אחרי שנמאס לי לפחות כרגע מפיפא 12 באונליין, זה יכול להוות תחליף. משחק כיפי מאוד, המלא יוצא שבוע הבא אני חושב. (לא יוצא למחשב ממה שהבנתי)
דקלום Fifa.: ---------- If I cant play a match Ill tell someone how to play a match If I cant tell someone how to play a match, Ill be at a match If I cant be a match Ill watch a match If I cant watch a match Ill read about a match If I cant read about a match, Ill argue about a match If I cant argue about a match Ill worry about a match If I cant worry about a match Ill dream about a match And if I cant even dream about playing a match, Then Its gameover. Coz That means Im done... So, I guess Ill be playing a match then! #Fifa 12.