קטע מאוד נחמד הוא כאשר שחקן רוצה לעזוב באמת אין לך איך לעצור את זה. ההנהלה מוכרת אותו במחיר מחירון וצריך למצוא שחקן חדש. דבר מוזר קצת היא ההתפתחות המטורפת של שחקנים אחרי שנה, במשחק הקודם בקושי ראו שינוי, פה חצי משחק עם אוברול 80 אחרי עונה. קצת נסחפו עם זה! תגידו יכול להיות שיש הבדל בין הליגות השונות? עשיתי עונה עם רומא בקושי הגעתי למצבים בטח מול הגדולות. כשעשיתי עונה עם ניוקאסל הגעתי ל15 מצבי הבקעה כל משחק, גם נגד סיטי,יונייטד וצ'לסי. כל משחק אני מסתכל שזה על WORLD CLASS ולא על הרמה הראשונה מרוב שזה קל לי. לא מבין את העניין הזה!
אני אשים כשאצליח בכל קבוצה, השאלה למה עם ניוקאסל אני מפרק כל דבר ועם רומא בקושי מגיע לשלוש בעיטות למשחק?
מה ההרכב שלך בניוקאסל? אני איתם, תן לי טיפים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx סחתיין על זה שאתה מפרק בוורלד קלאס. אני מתקשה על פרופשנל.
בדיוק אותו ההרכב ואותו המערך שהגיע עם ניוקאסל, 4-4-2 קלאסי. הבאתי שני רכשים בזול ששווים כל פאונד. ליד דמבה בה משחק גבריאל אגבונלהור שהוא פשוט מטוס וביחד עם דמבה בה במיוחד נגד קבוצות שתוקפות אפשר להבקיע בקלות. הרכש השני הוא דיוויד בקהאם, כמה שזה נראה מוזר הוא יעיל מאוד בחלוקת כדורים לצמד המטוסים בחוד. והכי חשוב הפריצות של שני החלוצים מביאות לי המון בעיטות חופשיות. עם בקהאם כבר הבקעתי 3 בעיטות חופשיות מתוך 6 או 7 ניסיונות, מאזן מדהים לדעתי. אחלה קבוצה ניוקאסל!
מסכים איתך, המון פוטנציאל יש להם. דמבה בה כובש לי שער כמעט בכל משחק. הכל ממהלכים אישיים (משתחרר מהשומר ואז משחרר בעיטה לרוב). שחקן מצויין. אני אישית לא אוהב העברות אז נשארתי עם הסגל הרגיל, שהוא עדיין מצויין לטעמי (אני בעיקר אוהב את מרכז השדה של טיוטה וקבאיי)... רק שאני מתקשה על פרופשנל אז אני מוצא את עצמי אחרי 10 מחזורים במקום ה15 בערך... איך אתה לעזאזאל מסתדר איתם על וורלד קלאס...
יש לי בעיה. אני מפעיל את המשחק לאחר ששינתי את ההגדרות לרזולוציה גבוה ועדיין הוא עולה ברזולוציה נמוכה מאוד. למה זה קורה? מישהו נתקל כבר בבעיה הזו?
חברים עזרה! קניתי אתמול פיפא 12 ואני לא מבין איך להתחיל עונה? זה או שאני מתחיל עונה דרך MY LIVE SEASON ואז זה נותן לי לשחק רק עד המחזור האחרון בעולם האמיתי וגם זה רק משחקי ליגה.למה אין משחקי ליגת האלופות וגביע באמצע. או שאני נכנס דרך טורנירים ואז בוכר ליגה וגם אז זה רק משחקי ליגה בלבד בלי ליגת אלופות וגביע. מישהו יודע איך מתחילים עונה רגילה שאני יכל לשחק כמה שבא לי שכוללת משחקי ליגה,גביע והאלופות באותה העונה ביחד? תודה מראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
תבחר ב career mode זה הדרך לשלב אותם בעונה אחת. זה לא בדיוק ליגת אלופות כי אין להם את הזכויות לזה, אבל גביע אירופאי מפוברק כלשהוא. עם כל הקבוצות הטובות, כמו בליגת האלופות.