היי חברה למי שלא שם לב צריך להעביר את מיקל אואן מריאל לניוקאסל אותו דבר את אלברטו לוקה מדפורטיבו לה קורוניה לניוקאסל...תבנו את מוטו כי הוא לא נמצא בפיפא..ותעבירו את ראמוס מסביליה לריאל .... עכשיו שאלה לי אליכם..מישהו יכול להסביר לי איך אני מציע לקבוצה הצעה לשחקן שלא שמים אותו בשוק העברות? שלא מתכוונים לשחרר אותו?
כן גם ב - 2005 אם אני זוכר טוב היה צריך להעביר כמה שחקנים: וינצ'נזו גרלה מאודינזה לפארמה, טומאסו רוקי מאמפולי לאציו, אנטוניו די נאטאלה מאמפולי לאודינזה, וגם את עומרי אפק מסאנטאנדר לסלמנקה. היה גם צריך לשחרר את מוטו מצ'לסי. היו גם כמה שחקנים חסרים: האחים פיליפיני לא הופיעו בלאציו, מסי לא היה בבארסה, יאנקולובסקי לא היה באודינזה ועוד כמה.. fernandotorres9 אתה יודע אולי על עוד כמה העברות שצריך לבצע בפיפ"א 2006?
יש לי שאלה תמוה משהו, התחלתי מצב קריירה בפיפא 2006 בפלסטיישן, התחלתי עם אתלטיקו מדריד, אחרי בערך 20 מחזורים שלטתי בליגה ביד רמה וכל משחק הייתי מנצח 6-0. אז בגלל זה פטרו אותי מהקבוצה?!
פיייי כמה דברים לא מדוייקים יש בפיפ"א... אואן בריאל, ראמוס בסביליה, ליפוז'ה בסאן ז'רמן, ומאטראצי לא נמצא!!! שמו איזה ברננדו אחד... איך שוכחים את מאטריקס??? גם מספרי החולצות לא מדוייקים...
פיי איזה שרוטים. גם ב-PES לא חסר דברים כאלה. למשל בארוש בליברפול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לגבי גרפיקה במשחק עצמו דווקא אני כבר לא בטוח, אני לפחות נהנה יותר לשחק בPES מאשר בפיפא, בעניין הממשק עצמו, יש מקום לשיפור אבל זה חלק מינורי במשחק... חוץ מזה, בPES יש את הפונטים האמיתיים של כל קבוצה, אני מתכוון שבפיפא לכל הקבוצות יש פונטים קבועים מראש ואילו בPES יש למשל את הפונט החדש והמוזר של ריאל, זה מסיף לריאליסטיות...
טוב חברים, בפרוו אוולושין סוכר 5 אפשר להגדיר אותי כמומחא. בעניין פיפה 2006 אני לא סגור על זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx יש לי כמה שאלות, תודה רבה למיש יענה על כולן או חלק מהן:: 1)אני לא מצליח לשמור בפלייסטיישן את השמירה...אפשר שמישהו ידריך אותי...(זה שמר לי נניח ואז שיחקתי עוד 2 משחקים עשיתי על save וזה לא שמר את העידכון...) 2)אפשר לקנות שחקנים בפיפה 2006? אני לא מתכוון כאשר אני עושה על משחק המנג'ר, אלא בעונה רגילה, אפשר לעשות דבר כזה, אני חושב שלא, אם כן אז איך? 3)אני לא יודע איך להגדיר את זה, אבל בפיפה 2006 קשה לי טיפה לפרוץ את ההגנה. תמיד שאני עושה תרגילים עם הגלגלת, חוטפים לי(אני משחק בסוני), ובקיצור חוץ מעל הקו אי אפשר לעבור שחקנים כמעט...יש לכם רעיון? 4)למשל אני בצד שמאל ואני רוצה לבעוט לפינה הרחוקה, אז רוב הפעמים אני לוחץ וזה בועט לי כדור חלש והחוצה ובכלל לא למסגרת.. איך אני אמור ללחוץ על מנת שזה ייבעט לפינה הרחוקה.