יש חדש אולי עם התיקון? טיפה האטתי את קצב ההתקדמות במשחק כי אני לא רוצה להגיע ליוני/יולי בלי אפשרות למכור שחקנים
לא, אין קשר. הוא נגרם בכלל העדכון הרישמי האחרון שיצא למשחק. בפועל, אם אתה מוריד את המשחק הפרוץ ולא מוריד עליו את העדכון האחרון (לא זוכר את מספרו) אז הכל בסדר. יש אנשים שקנו את המקורי, אבל בנתיים משחקים עם הפרוץ בגלל זה.
אי אפשר להתארגן בעצומה כנגד הדבר הזה? אני בטוח שזה האט לרבים ממי שקנה את המשחק המקורי את קצב המשחקים. אף פעם לא קרה שאני בחודש פברואר במציאות ולא סיימתי עונה אחת לפחות
FMISRAEL הוציאו הודעה שSI, יוצרת המשחק, הודיעה להם שהבאג תוקן והוא יטופל בעדכון הרישמי שיצא בימים הקרובים. (את זה הם לא כתבו בהודעה אבל הבנתי מהפורומים שלהם) בכל מקרה העדכון ייכנס לתוקפו רק בחלון ההעברות הבא בליגה, למשל אני, תקוע באמצע חלון של ינואר, וכנראה שזה לא יתקן את זה עד הקיץ לצערי ..
זה כנראה בגלל ששום קבוצה שמכבדת את עצמה לא תרצה לקנות את נאני או אנדרסון. מנאני לא הצלחתי להיפטר גם כן, את אנדרסון הייתי צריך להוריד לכמעט כלום כדי שייקחו אותו ממני. מפלאייני בכלל אני לא מצליח להיפטר, אם כבר שחקנים לא יעילים.
זה לא המשחק הראשון שקשה למכור בו שחקנים, אני זוכר שגם במשחקים קודמים היה כמעט בלתי אפשרי לזרוק שחקנים כאלו במחירים שלא גובלים בזנות.