Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. The-Gunner Member

טוב, אז סיימתי עונה עם ולנסיה (טוב, אני כותב את זה כשנשארנו לי שני מחזורים, אבל עדיין..). די מאכזבת אפשר לומר. בגלל התקציב הדל בתחילת העונה (1.31 מיליון דולר), קניתי רק את ואן דר וארט. הסיבוב הראשון היה מבטיח, הייתי חזק בתמונה של האליפות (עם ריאל, ברצלונה וסראגוסה!! שהובילה רוב העונה את הטבלה), בליגת האלופות עליתי בקלילות מהמקום הראשון בבית עם ברמן, PSV והכוכב האדום בלגרד. וכאן התחילו הבעיות. אלבלדה נפצע, וגם בארחה. מה שהשאיר אותי עם מרכז שדה די חלש, וגם אז'אלה ואלביול התחלקו כל פעם באדומים. בשמינית פגשתי את צ'לסי, בברידג' הפסדתי 2-0, וכבר חשבתי שזה אבוד, אבל 2-0 במאסטייה שלח אותנו להארכה, ובדקה ה-111 דויד וייה כובש את השלישי, ואני ברבע הגמר. קניתי בינואר את הונטלאר, אבל הוא לא יכל לשחק בצ'מפיונס (אבל בליגה הוא מאוד עזר, סיים עם 15 שערים בליגה, וכבש בבכורה שלו צמד!). ברבע הגמר פגשתי את ארסנל, ולמשחק הראשון ב'אמירויות' עליתי ללא שני הבלמים הקבועים שלי - אלביול (פצוע) ואז'אלה (הורחק נגד צ'לסי). עליתי עם שני בלמים אפסים, ואפילו ששיניתי למערך הגנתי יחסית, הפסדתי. זה נראה מבטיח בהתחלה, עם שער בדקה ה-6 של דויד וייה, אבל אז ארסנל עשתה עליי מהפך וניצחה 4-1 משפיל. בגומלין זה לא עזר לי, ניצחתי 3-2 אבל זה לא הספיק לי לעלייה. אבל לא לשם ככה נתכנסו.

ההרכב שלי:

קניזארס
    דל הורנו;אלביול;אז'אלה;מיגל
    ויסנטה;אלבלדה;חואקין
    ואן דר וארט
    וייה;הונטלאר

עד שהצייד הגיע בינואר, מוריינטס פתח והיה מלך השערים שלי. אז חיזקתי את הסגל לעונה הבאה (עוד לא נפתח מועד ההעברות של הקיץ), והתחלתי במכירה של מיגל לליברפול, וקנייה של חמישה שחקנים (שמצטרפים ל-VDV ולצייד) - ראפיניה (המגן הימני הברזילאי), קומפאני (במקום אז'אלה שעוזב לויאריאל), קלוסה (38M כשהשווי שלו הוא 38M דולר), טבז ו... ססק פבריגאס!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אחרי המכירה שלי מיגל היה לי בתקציב 26M, ואז ההנהלה הציעה לי חוזה חדש והתקציב שלי הגיע ל-66M. בכסף הזה קניתי את חמשת השחקנים, ועכשיו נותרו לי 26M. והיד עוד נטויה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. אבו Member

איך הבאת את ססק פאברגס לעזעזאל?!

אני זוכר שהצעתי לארסנל 120 מיליון והם סירבו.

3. The-Gunner Member

גם אני מופתע מזה, מה שעוד יותר מדהים הוא שהצעתי לא ברצינות סכום של של 75 מיליון על רונאלדו, הם רצו 96 מיליון, והסכמתי סתם בשביל לראות אם הוא ירצה לבוא. אז כשהצעתי לו חוזה, התנאים שלו היו רשומים למעלה, מה שאומר שהוא רצה להצטרף אליי! הצעתי לו את המקסימום שיכולתי (אני לא זוכר מה היו התנאים שלו, אבל אני חושב ש-150,000 ולי יש גג של 145,000), אבל הוא סירב. אח"כ ניסיתי שוב אבל הוא כבר לא רצה. אבל את ססק הצלחתי, בסכום של 90 ומשהו מיליון. הרבה כסף, אבל שווה את זה.

ככה זה שהפכת את הקבוצה שלך לעשירה.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. George Best Member

יש כאן חשד לגניבה.
    אם היו לך 66 מליון, איך הבאת את קלוזה, טבז, ססק פברגאס, קומפאני וראפיניה, ועוד נשארו לך 26??
    אלא אם כן לקחת את ארסנל, ושיחררת את ססק בחינם וכו'..
    אתה צריך250 מליון כדי להביא את כל מי שהבאת, איך עם 66 הצלחת, ועוד נשארו לך 26?
    cheat cheat

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/07
  5. The-Gunner Member

למה שאני ארמה? את חמשת השחקנים האלה הבאתי בתשלומים. את קלוסה הבאתי בתשלום של 10 מיליון עכשיו (Fee) ו-28 מיליון ב-24 חודשים. כנ"ל עם שאר השחקנים. גם אני קצת מופתע שזה לא לקח לי את כל הכסף, אבל אני חושב שאני יודע למה. כי חתמתי על העסקאות האלה לא במועד ההעברות, אלא עדיין במהלך העונה, ולכן זה גבה ממני רק את הסכום המיידי (Fee), אני מניח שאם הייתי עושה את זה במועד ההעברות, אז לא היה לי כסף להביא את כל השחקנים האלה.

ולגבי ססק, אין לי מושג. אף פעם הוא לא רצה לבוא אליי, לא האמנתי שהוא הסכים.

לא יפה שאתה קורא לי רמאי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

יודע מה, תנסה להביא שחקן בתשלומים, נניח שחקן בשווי של 10M עכשיו (Fee) ו-30 מיליון ב-24 חודשים. כשיש לך סכום של 30 מיליון נניח. ולעשות את זה רק כשאין מועד העברות, כי כשיש, זה יקח לך כמעט את כל הכסף (אם לא את כולו). ותגיד לי מה יצא לך. ואם אתה לא מאמין, אני אעשה לך Print Scrn.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/07
  6. The-Gunner Member

הרגיז אותי שזלזלת בי וקראת לי רמאי, אז צילמתי את המסך כדי להוכיח לך (אגב, במקרה הזה אני מקום חמישי, כי אני עוד לא שיחקתי את המשחק שלי):

http://img299.imageshack.us/img299/6496/29112586nk1.Xxx
    זה חלון ההעברות העתידי (future transfers in). שים לב שהסכום הוא ה-Fee, הסכום המיידי. תסתכל כמה יוצא בחישוב כל ההעברות, ותוסיף לזה 26 מיליון. כמה יוצא? 66.

http://img156.imageshack.us/img156/925/44994388em6.Xxx
    אז חשבתי שאולי תאמר שרימיתי, והסכום 8 מיליון הוא הסכום הכללי, אז הנה תמונה שמוכיחה לך אחרת.

מה עכשיו?

7. George Best Member

מה?
    מה ההגיון במשחק אז?
    אני יכול עם תקציב קטן להביא שחקנים בסכומים מצחיקים במיידי, ואת יתר הסכום לשלם בתשלומים והבורד יסכים למהלכים האלו?
    אם כן, אז זה הופך את המשחק לפשוט...זבל.

8. The-Gunner Member

אני לא ידעתי שאפשר לעשות את זה, אני זוכר שמישהו סיפר לי על משהו כזה, אבל לא ממש הבנתי מה הוא רוצה. עכשיו זה נהיה לי ברור, כי אחרי שאני מחתים שחקן אחר שחקן, אני רואה שיורד לי מהתקציב רק הסכום המיידי. אבל שוב, זה עובד רק בתקופה שאין חלון העברות. כי אם זה היה חלון העברות, בקושי הייתי מצליח את קלוסה וקומפאני, שלא לדבר על השאר.

ואין לי מושג מי משלם את היתר, אולי זה כסף שלא נמצא בבאלנס, אולי כן, אין לי מושג.

9. George Best Member

אוקיי,
    אז יש כאן באג, וזה לא מתאים למשחק המחשב הגדול בהסטוריה.
    ומן הסתם הכסף צריך לרדת מאיפשהו, אז אולי אתה בדרך לפשיטת רגל עוד שנתיים, לך תדע.

10. The-Gunner Member

אני לא חושב שיש כאן באג, כי זה קרה גם לאחרים. כמו שרשמתי לך בדף הקודם, תעשה לעשות את זה בעצמך ותראה מה קורה. אני באופן אישי לא ידעתי שאפשר לעשות את זה, רק עכשיו גיליתי.

ואל תדאג, לא תהיה פשיטת רגל.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הבלאנס של הקבוצה רק בעלייה (אני כבר ברווח של 80 מיליון בערך).

11. לויטה Member

במקרה והמינוסים גדולים מדי יכול לקרות מצב שיורידו לך נקודות.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לי הורידו פעמיים שהייתי עם צ'לסי 9 נקודות. הייתי בחובות.

13. The-Gunner Member

נקודות של ליגה? מה הקשר בין זה לבין הכסף שלי?

וההנהלה קבעה לי שהתקציב שלי יהיה 53M דולר, אבל תוך יומיים זה הפך ל-0, בגלל שזה הלך לתשלומים. ירד לי גם מהבאלנס, אבל לא באופן מאוד משמעותי (אם מסתכלים על הצורה שבה התחלתי את המשחק, אני ברווח של כמה עשרות מיליונים).

14. A. Arshavin Member

משנה...תבין, ברגע שהמצב הפיננסי שלך לא טוב עד כדי כך שאתה בסכנה לפשוט רגל, אז ההתאחדות לרוב קונסת אותך...לפעמים זה גם עולה לך בנקודות ליגה(במקרה הכי גרוע)

15. Spanish Weapon Member

סייב עם מילאן ,עד עכשיו העניינים זורמים.

מתחיל עונה רביעית : 2 אליפויות , 2 גביע איטלקי , 3 פעמים גמר צ'מפיונס (כבר אמרתי שאני לוזר בצ'מפיונס במנג'ר?)

בתחילת דרכי קניתי את כריסטיאנו רונאלדו באקסג'יינג' של אמברוסיני ועוד 45 מיליון דולר (ברלוסקוני פינק אותי) , בעונה השנייה הבאתי את רוביניו לסן סירו ובכך בניתי התקפה :

קאקא , כריסטיאנו רונאלדו , רוביניו , הונטלאר , ג'ילארדינו

עוד נקודה שרציתי להעלות : בן סהר
    עשו אותו פשוט חיה רעה במנג'ר
    הבאתי אותו למילאן ב4.5 מיליון יורו (היה בטרנספר ליסט של צ'לסי ) והוא בנתיים חוגג במחלקת הנוער ובמשחקים שנתתי לו בבוגרת
    ואני לא מדבר עליו רק על סמך הסייב הנוכחי שלי אלא בגלל לגבי הסייבים שהיו לי באירופה לאורך תקופה