Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. M_T_A Member

גם בשמירה שלי עם צ'לסי בן סהר היה סוס. בעונה הראשונה הוא היה מלך השערים בליגת המילואים, מלא בישולים וממוצע ציונים של איזה 7.9. הוא גם קיבל מקום קבוע מתחילת העונה ברכב של נבחרת ישראל הבוגרת והבקיע מול קרואטיה.
    ד"א באותה שמירה קניתי בעונה הראשונה את לוסיו, פיליפ לאם, ואנדן בורה, ריברי, דויד וייה והונטלאר.. פשוט כיף...
    מי שאוהב את הריגוש של קניית שחקנים חיב לאמן את צ'לסי כמה פעמים בכל מנג'ר

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/07
  2. The-Gunner Member

אני אוהב לקנות כוכבים (אחח ססק..), אבל צ'לסי זה לא כיף..

אגב, הבלאנס שלי ירד בגלל הרכישות האלה, וב-profit/loss היה לי מינוס 30 מיליון בערך, אבל בעזרת משחקי אימון, קיצוצים בשכר והכסף מהעלייה לשלב הבתים של הצ'מפיונס, אני עכשיו ברווח. ואגב, כשקורה שמורידים נקודות וכו', זה קורה כשהבאלנס במינוס? כי לזה עוד לא הגעתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

רק אני לא מבין מה הולך בארסנל, מכרו לי את ססק, מכרו את רובין לאינטר, ואם היה לי כסף הם היו מוכרים לי את רוזיצקי וטורה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

3. M_T_A Member

זה בסדר, כמו שאמרתי הודעה קודם גם באיירן בנו לי קבוצה בצ'לסי.. אחרי באלאק שכבר היה לי בהתחלה מן הסתם, מכרו לי גם את לאם ולוסיו

4. Andrea21 Member

תשמעו סיפור.
    הייתי אצל חבר ואמרתי לו יאללה בוא נפתח עונה במנג'ר - אני ליברפול הוא מנצ'סטר.
    קניתי את טרזגה ב46 מיליון.
    ואז הגעתי הביתה וחשבנו שנוכל לשחק דרך האינטרנט להמשיך את השמירה,טעינו,הוא עשה רטייר לליברפול ואני נכנסתי כמאמן חדש ומפה הכל התחיל להיות רע,אני לא מסוגל להבקיע יותר מ2 שערים למשחק.

אמרתי טוב נו נקנה חיזוק,קניתי את ריברי,הוא כזה בלוף אצלי,כלום הוא לא עושה,בנוסף טרזגה(היחיד שעוד כבש אצלי)נפצע ל-4 חודשים ואני תקוע עם גלמים כמו קראוץ' וקויט בהתקפה.

אני מקום 8 בליגה במחזור ה28,סיכוי קלוש להגיע למקום הרביעי עד תום העונה.
    ואני בשמינית גמר הצ'מפיונס נגד ריאל מדריד הפסדתי תמשחק הראשון 3-2 אחרי שהובלתי 2-0..עד דקה 80 הובלתי 2-0!!!ואז בא הגול שלהם ואז אתה כזה יודע שמעכשיו כל מצב שלהם נכנס,והיו שתי מצבים.

לפחות החתמתי את ריקלמה לעונה הבאה ב22 מיליון.
    ובינתיים חבר שלי רץ לאליפות עם צ'לסי ראש בראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/4/07
  5. Igi Member

קראוץ' ו..קואט(?!?!) גלמים במנג'ר? על איזה משחק מדובר? 2007? כי אצלי שניהם סקוררים אדירים, במיוחד קאוט. הוא היה מלך השערים בעונה הראשונה וכרגע במחזור ה-28 בערך הוא מלך השערים גם בעונה ה-2.. וקראוץ' במקום ה-2(רק שהוא משחק במנצ'סטר).
    אני בעיקרון הבאתי את הונטלאר מאיאקס לצד קאוט אז לא יודע, אולי ביחד קראוץ' וקאוט לא מסתדרים.

6. Andrea21 Member

אצלי הם גלמים!
    היה לי את טרזגה שנפצע!מכונת שערים הוא היה :[
    לא נורא עונה הבאה אני מביא חלוץ סטאר..

7. Bensh Member

תגיד לי, אתה בסדר? קנייה בתשלומים זה המצאה של המנג'ר? מה קרה לך?
    העניין פשוט מאוד - אם הוא לא יוכל לכסות בעתיד את מחיר השחקנים שהוא קנה, הוא יפשוט רגל וכנראה שיתחילו לקנוס אותו בנקודות כמו שאמרו פה (נניח שעד התשלום האחרון על ססק הוא כבר יהיה מרושש, ולא יוכל לשלם - המועדון יפשוט רגל, בדיוק כמו שקרה ללידס, פארמה וכו')
    והחבוב שאחראי על כל העניין עם ולנסיה - אני במקומך הייתי נזהר, ונמנע מלשפוך סכומים רציניים עד שמסיים את התשלומים

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/4/07
  8. Spanish Weapon Member

בדיוק, חלק מהעניין של המנג'ר הוא לא רק ניהול הקבוצה אלא גם ניסיון לשמור על איזון ברמה התקציבית של הקבוצה.
    נורא קל לפזר את הכספים כאילו אין מחר אבל בסוף זה פוגע גם בפן המקצועי כמו שנאמר פה עם הנקודות.

9. The-Gunner Member

יש לי בעיה. רציתי להוסיף לטבז תפקיד נוסף (קשר ימני), ובחרתי באופציה הזאת באימונים שלו (עשיתי לו אישי). הבעיה התחילה כשהנתונים שלו החלו לרדת, ורק אז גיליתי שהייתי צריך לקבוע לו את רמת האימונים (התקפה, בעיטות, טקטיקה וכו'), ולא שמתי לב לזה בהתחלה (משום מה חשבתי שהתפקיד החדש יתווסף לתוכנית האימונים הרגילה - General). אז בקיצור שמתי לב לטעות, אז השאלה שלי איך להחזיר לו את היכולת? לעשות לו תכנית אימונים מיוחדת (אם כן, איפה לשים את הדגש), או להחזיר אותו לג'נרל?

כי בד"כ אני עושה תוכנית אימונים מיוחדת רק לצעירים מוכשרים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/07
  10. Bensh Member

אני חושב שטבעי שהיכולות שלו ירדו כשהוא לומד תפקיד חדש, אז כנראה שהן גם יחזרו ברגע שהוא יתרגל

11. The-Gunner Member

כן, אבל להשאיר אותו בתכנית האימונים המיוחדת? ואיך לחלק אותה (איפה High, איפה Intensive וכו')? כי אימונים מיוחדים אני עושה רק לצעירים מוכשרים, או סתם שחקנים שלא משחקים הרבה אצלי, כי אם משהו ידפק אצלם אז לא נורא. ועל טבז.. חבל.

12. orend84 Member

קויט וקרוץ אצלי דוקא לא גרועים .

http://img90.imageshack.us/img90/6504/21951996mt8.Xxx
    http://img90.imageshack.us/img90/6659/82645782yq6.Xxx

http://img293.imageshack.us/img293/2308/10957751bm1.Xxx
    http://img68.imageshack.us/img68/3054/70057510mw7.Xxx

13. Andrea21 Member

אצלי הם חלשים בטירוף מכרתי את שתיהם,איזה גרסא יש לך של המשחק?כאילו איזה פאצ'?
    הבאתי את הונטלאר וטרזגה נקווה לטוב.
    הבאתי גם את ריקלמה וואן דר וארט
    ורפיניה
    ומקסס
    ואני עכשיו מתחיל את העונה השנייה.

14. orend84 Member

העידכון האחרון 7.2 אם אני לא טועה .
    הבאתי את קלוסה בחינם ! ואת מנסיני בחינם . ומכרתי את אלונסו וריינה = 40 מליון לירות + קניתי את ארגריבס ב-15 מליון ומכרתי ב-30 .
    קניתי בכול השלוש שנים שאני בקבוצה רק את דניאל אלבס(25) וחבר שלו אדריאנו(11) .

עריכה : גם את אואן(20) .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/5/07
  15. Andrea21 Member

גם אני מכרתי את אלונסו.
    ואת קויט,את קראוץ',את בלאמי,את גארסיה.

ההרכב שלי הולך ככה
    ריינה
    ראפיניה קראגר אגר ריסה
    ג'רארד(קשר ימני) מסצ'רנו/סיסוקו(קשר אחורי)ריברי(צד שמאל)
    ריקלמה וואן דר וארט קשרים התקפיים
    יאן קלאס הונטלאר חלוץ.