Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. Barcelona Member

לכל מי שמתלונן על העמדות - כנס לאדיטור ותשנה. מה הבעיה?

2. Igi Member

כן לירן.

ברצלונה - לא הבנת את הפואנטה? אני טוען שהם עשו עבודת חקירה מחופפת מדי. אתה חושב שזה בעיה בשבילי לשפר את ואן דר סאר,הרגריבס וקטן באדיטור ולהזיז את רפאלוב שמאלה, כמו במשחק הקודם? ממש לא.. מה שמעצבן זה שהם לא חשבו על זה מהתחלה.

דרך אגב, למישהו יש חבילות רקעים ותמונות שחקנים להביא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/10/06
  3. גיא_פ Member

ולא חסר שחקנים , היוצרים עשו את זה ככה במודע !
    זה יצא מסריח רצח , התחלתי משחק עם 9 ארצות , ודאטה לארג' , וחוץ מהקבוצות בליגות שבחרתי , כמעט כל שאר הקבוצות בעולם בנויות ברובן משחקנים אפורים !
    לא רק שהורידו את האפשרות לעשות דאטה huge , גם ה large הרבה יותר קטן ממה שיה במשחק הקודם .

4. Igi Member

אכן לא מעט דברים מוזרים הם עשו ביציאת המשחק.

הם יצטרכו בקרוב מאד להוציא פאטץ'!

5. orend84 Member

המלצה שלי עונה עם בוקרשט...

6. SeRgInHo Member

וגם בכל קבוצות הבת(חוץ מכאלה שברמה של ספורטינג)כל השחקנים אפורים... והקטע המצחיק שיש לך את האופציה הראשונה לקנות מהם שחקנים. פטתי. משהו באמת מסריח פה... אני משחק במדיום, אך הבנתי שגם בלארג' יש את הבעיה הזאת.

7. ReL Member

שטויות אחי , החקירה בליגה הישראלית השתפרה משנה משנה , אבל רק השנה היא ממש התרסקה .
    פשוט מאוד בחרו את האנשים הלא נכונים . לפי הפורום במנג'רסנט אני שם לב שיש המון אנשים שמוכנים לחקור את הקבוצות ועוד מסננים אותם , אז איך יכול להיות שקיים מחסור בכח אדם?
    אני חושב שבמקום לדבר על דברים מסביב , הם פשוט צריכים להודות בטעויות שלהם . אני בכלל לא מדבר על יכולות של שחקנים אני מדבר על טעויות של דברים בסיסיים , זה נראה כאילו לאנשים האלו אין מושג בכדורגל ישראלי .

הישראלים גנבים בדיוק כמו שהאירופאים גנבים , לא חושב שאי פעם ישלמו לחוקרים ישראליים ולא משנה כמה יקנו את המשחק שלהם . באמת צריכים להגיד תודה ששמים את הליגה שלנו במשחק אז עוד לשלם לחוקרים.

8. KARIM BENZEMA Member

משהו לגביי הארצות לא הבנתי ממש ,ז''א אם אני יבחר 5 ליגות (במצב PLAYBALE) אני יוכל לקבל משם הצעות לאמן קבוצות במהלך השנים? (מהליגות האחרות יעני,)

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן... בדיוק כמו בכל מנג'ר שהיה

10. SeRgInHo Member

משהו מוזר קורה לי... אחרי שהלך חלק עם מניו בדמו עם דארן בנט הנכה כרכישה יחידה, במשחק המלא פשוט לא הולך לי. חמישה הפסדים מול חמישה ניצחונות בליגה. אולי בגלל המכירה של פרדיננד לצ'לסי.
    הרכישות שלי היו: דוד וייה תמורת 46 מיליון יורו, קריסטוף מצלדר הבלם הנהדר תמורת 25 ומרסלו הברזילאי הצעיר תמורת 9.
    אוי כמה קשה זה הולך.... אני כבר 10 נק' פיגור מצ'לסי. בליגת האלופות גם לא מי יודע מה חלק. הפסד בחוץ לפורטו, ניצחון על קייבו בבית ותיקו בחוץ מול ברמן. אף אחד בינתיים לא משכנע...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי כבר אני יתחיל לספר את הוויות שלי מהמנג'ר החדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עדיין לא עובד הראל??.??

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשעה טובה ומוצלחת אפשר לברך על המוגמר.

עוד פעם זילזלו בהפועל ב"ש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    *שמעון סיבוני במציאות הוא מגן/קשר שמאלי ובמשחק השאירו אותו בלם עוד מהמנג'ר של לפני שנתיים. ונעזוב את זה שהוא משחק בערד בכלל...
    *איפרגן מגן שמאלי , ועשו אותו בלם.
    *אבו בילבאל עבר למכבי ב"ש
    *תמיר פור עזב לרמה"ש אם אני לא טועה (לא לתפוס אותי במילה ,אבל ביקור קטן בדיון שפתח המשתמש אחי נצרת בפורום כדורגל ישראלי לא היה מזיק לחוקרי המנג'ר להעזר בו)
    *אלעזר לביא גם בערד
    *

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חחחח מה אתה מצפה שישימו על באר שבע...לא מעניין אף אחד.
    התחלתי עונה עם צ'לסי, תענוג. איזה רוטציה רחבה איזה שחקנים רעבים.... 5-2 על ליברפול בצדקה... 7-0 על גלאטסראי בבית באלופות... כיף. רק ארסנל הבני זונות הובלתי עליהם בחוץ 2-0 בסוף נגמר 2-2...

מעצבן אותי רק הקטע שאתה בועט לשער החוצה ואז מישהו מחזיר לשוער את הכדור והכדור מתקדם יור מדי קדימה והשוער הולך אחריו.... למה אני צריך לראות את זה?!

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה אני מתחיל עם בארסה כמיטב המסורת במשחק חדש.... וכמו בדמו אני מביא את גוארדיולה . אי אפשר להשאיר את השחקן הזה בלי קבוצה