Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://img527.imageshack.us/img527/8933/untitledkm8.Xxx

הנה סוף סוף אחרי 25 מחזורים הגעתי למחוז חפצי... אין לי ספק שאני ישאר שם והפער מכאן רק יגדל. הלאה שנה הבאה אליפות.

2. Diego Member

גם אני התחלתי עם יובנטוס היום, בינתיים אני מחזור שלישי, 3 ניצחונות. בגביע עברתי שלושה סיבובים ועכשיו יש לי משחק מול קייבו. זה קל מידי. לא ספגתי חוץ מגול בגביע מול לצ'ה. התחלה מושלמת וחלומית.
    אני אמשיך לספר על ההתפתחויות בהמשך. בינתיים קניתי את לאקורט. (קשר צרפתי אחורי מלאנס) ואת יאקווינטה מאודינזה. הראשון ב-8 מיליון והשני ב-14.

מלך השערים

הציפייה כמובן לעלות ליגה, לבנות סגל חזק שיהיה מוכן לשנה הבאה ולזכות בכל התארים האפשריים.

3. Barcelona Member

הדבר הזה:

"לבנות סגל חזק שיהיה מוכן לשנה הבאה ולזכות בכל התארים האפשריים"

וזה:

"יאקווינטה מאודינזה"

קצת סותרים זה את זה...

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הניצחון הגדול ביותר שלי במנג'ר הנוכחי:
    http://img524.imageshack.us/img524/9440/1dw0.Xxx

יאללה שמינית גמר.

5. Barcelona Member

ראול פצוע, או שהוא בכלל לא בסגל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

היה פצוע אם אני לא טועה... ועדיין, זה לא גורע מההישג הזה של אייאקס אמסטרדם הקטנה והצנועה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. Belluschi #8 Member

איך אני פותח קובץ עם סיומת mdf , אני לא מצליח לפתוח עם הדיימון טולס.....
    עזרה בבקשה.

8. spurs229 Member

אתה צריך למצוא קובץ MDS עם שם זהה, לשים אותם באותה תיקייה ולפתוח אותו (את הMDS) עם הדיימון טולס או אלקוהול.

9. idans Member

התחלתי עונה עם אינטר, וכל משחק מישהו אחר נפצע לי ולא תגידו לשבוע שבועיים כל אחד ל3-4 חודשים (גרוסו, זאנטי, וירה, רקובה, זלאטאן, קרוז, פיגו, סטאנקוביץ, וסמואל) כל אלה פצועים לי...אין לי עם מי לשחק חצי הרכב שלי זה נוער, לא נגעתי באימונים לא כלום
    מה אני עושה?

10. Robin Member

מתחיל משחק חדש.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/06
  11. ora Member

טוב, אז אולי אני ממש, אבל ממש בפיגור, אבל מישהו יכול לשלוח לי לפרטי לינקים להורדה של המשחק..תודה:|

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/06
  12. l.messi Member

נראה לי שיש למשחק קצת באגים
    זה לא הגיוני שבכל משחק יוצא לי אדום או 2... זה מוגזם
    אני לא סכנין.. כולה מארסיי
    בגלל במצב התחלתי עונה חדשה עם ליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. משוגע בירוק Member

המשחק קצת קל מדי....

התחלתי עונה עם אתלטיקו מדריד, בלי הרבה שינויים... היתי צריך בעיקר מחליף לפטרוב למקרה שהוא ייפצע ולכן הבאתי את יאן סימאק הצ'כי ב-400 אלף יורו... אחרי פתיחה מצויינת בליגה ורצץ נצחונות ענק שכולל רביעיות וכושר אדיר של אגוארו וטורס הפסדתי לראשונה לסביליה בחוץ....

גם אחרי המשחק הזה לא הפסקתי לנצח והגעתי למשחקים נגד ברצלונה וריאל מדריד (אחד אחרי השני) מהמקום הראשון... לברצלונה הפסדתי 2-1 בקאמפ נואו בדקה ה-90... את ריאל ניצחתי במשחק ענק בויסנטה קלדרון שכולל שערים של אגוארו וטורס צמד... פטרוב ומקסי היו פשוט ענקיים בכל הסיבוב הראשון אותו סיימתי בפער 5 מברצלונה השנייה... בגלל פציעות של מקסי ולאו פרנקו קצת נחלשתי אבל שמרתי על פער 2 נק' מברצלונה בעיקר בגלל מרטין פטרוב הענק... ניצחתי קבוצות כמו ולנסיה, סביליה, סראגוסה וויאריאל בחוץ...

הגיע משחק העונה נגד ברצלונה בויסנטה קלדרון כשהם שתי נקודות מתחתיי... ואלדז עם ציון 10, אני עם פול החמצות של טורס ומיסטה, אטו כובש בדקה ה-70 ואני יורד למקום השני... במשחק לאחר מכן בברנבאו ניצחתי בדקה ה-90 2-1 משערים של איך לא: טורס ואגוארו... ברצלונה הפסידה ללבנטה ועשתה תיקו עם ויאריאל שתי מחזורים לסיום... אני ניצחתי את בטיס וכך יצא שלפני המחזור האחרון אני בפער 2 נק' מברצלונה, כשאני יודע שבמחזור האחרון יש לי משחק בבית נגד חימנסטיק...

ואכן הגיע המחזור האחרון ובארסה מובילה 2-0 נגד חטאפה, אני בתיקו 0-0 במחצית ויודע שבמצב העניינים הזה ברצלונה אלופה... בדקה ה-69 פרננדו טורס מקפיץ את היציעים של הויסנטה קלדרון, אך כעבור שתי דקות חימנסטיק משווה ואני בבעיה קשה.. שיניתי מערך, הכנסתי כמעט כל שחקן שיכול לעזור לי, אין לי מה להפסיד זה משחק על האליפות... לחצתי ולחצתי וזה לא עוזר... בדקה ה-89 התקפה של חימנסטיק לאו פרנקו יוצא כמעט עד החצי כדי לבלום ובועט כמה שיותר רחוק... הכדור מגיע לפטרוב שנוגח אחורה למיסטה שנכנס לרחבה מרים לקצה השני של הרחבה ומקסי רודריגז בוולה ענק לחיבורים מביא לי אליפות בדקה ה-90....הקהל פורץ למגרש אליפות ראשונה של אתלטיקו אחרי 11 שנה...

אני זכיתי בתואר מאמן השנה, פטרוב שחקן השנה, טורס מלך השערים והבישולים, אגוארו השחקן הצעיר של השנה ויש לי 8 שחקנים בנבחרת העונה... מה שכן סיימתי את העונה במינוס 16 מיליון (!!!!!!) ואין לי מושג למה... בגלל המצב הזה החתמתי שלוש שחקנים בהעברות חופשיות: בלם מסוסיאדד, חטאם בן ערפה המצויין מליון ורוברטו סולדאדו אקס ריאל מדריד...

במשחק הראשון של העונה החדשה שיחקתי נגד ברצלונה בקאמפ נואו במסגרת הסופר קאפ הספרדי... אותה ברצלונה שהפסדתי לה פעמיים בעונה הקודמת קיבלה 4-1 בקאמפ נואו... שלושער של טורס ושער של פרניה בפנדל... 0-0 בגומלין ואני מחזיק גם בתואר הסופר קאפ...

סך הכל הולך לי די בקלות הכל תלוטי בטקטיקה ובהוראות הטקטיות הנכונות... מקווה לכוון חזק לליגת האלופות ושיהיה לי כיף כמו בעונה הקודמת...

14. desc Member

מישהו יכול הביא לי תמונות של המשחק

15. George Best Member

זכיתי בדאבל עם מכבי בעונה השנייה, באופ"א עפתי בסיבוב שאחרי הבתים אחרי 2-2 ביתי מול ספורטינג ו1-1 בחוץ.
    הבאתי את דקל קיינן במקום אבי יחיאל שמשום מה רצה לעזוב, החתמתי חלוץ בולגרי ושימו לב טוב לעוד רכש:
    אולה גונאר סולשיאר :aaa8:

חח אני מתכנן לתת לו פה ושם דקות, הוא כבר בן 35.