Football Manager 2010

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י שגיא, ‏16/10/09.

1. SeRgInHo Member

שני החבר'ה שמעל נסטה, אתם מוזמנים ליצור איתיקשר במסנג'ר

sergei.strelbitski@gmail.com

2. zoharco Member

חוץ מהבעיה בעלויות רכש שהייתה גם במנג'ר הקודם, השנה אין בכלל סיכוי להתמקח עם שחקן על החוזה שלו, מה שה"סוכן" שלו מבקש זה מה שיהיה ואי אפשר להוריד אפילו אגורה, זה ממש מתסכל. גם הבקשות של שחקנים צעירים מופרכות לחלוטין, רציתי להחתים שחקן צעיר ומבטיח בסטטוס של HOT PROSPECT והוא ביקש שכר של 70000 ד', הזוי לחלוטין.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

המחירים חסרי פרופורציה. על בוקטי וקייאר מבקשים ממני יותר מ-15 מיליון, על דה סילבסטרי מבקשים יותר מ-30.

ביזבתי מספיק על דזקו ואקינפייב אבל יש לי הגנה לשפץ אבל עם המחירים הנוכחים זה כמעט בלתי אפשרי.

4. 亚历山大帕托 Member

ככה זה כשאתה מוציא את כל הכסף על שחקנים הכי מיותרים בעמדות הכי מכוסות בסגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

5. zoharco Member

אני מניח שאתה משחק עם מילאן, מאיפה לעזאזל היה לך תקציב לדז'קו ואקינפייב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אגב, אם אתה משחק באותו מערך של לאונרדו כשדז'קו מחליף את בוריילו, הייתי מציע לך למכור את רינו, צ'לסי שילמו עליו 35 מיל' ד' במשחק שאני משחק כרגע ואתה לא צריך יותר מדי שחקנים לעמדת הקשר האחורי

6. zoharco Member

אני מניח שאתה משחק עם מילאן, מאיפה לעזאזל היה לך תקציב לדז'קו ואקינפייב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אגב, אם אתה משחק באותו מערך של לאונרדו כשדז'קו מחליף את בוריילו, הייתי מציע לך למכור את רינו, צ'לסי שילמו עליו 35 מיל' ד' במשחק שאני משחק כרגע ואתה לא צריך יותר מדי שחקנים לעמדת הקשר האחורי

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בעונה השנייה אתה מקבל תקציב כמעט בלתי נגמר.

בוריילו עצבני על כך שמכרתי את הונטלאר אז הוא ברשימת ההעברות עד שיירגע, אקינפייב הובא כי הוא מתאים וכי להביא את לוריס היה קשה רצח.

8. SeRgInHo Member

סעאמק איזה עצבים עם המשחק הזה... לא יודע כבר אם זה באג או לא. אני משחק עם צ'לסי והיו לי שני משחקים בבית (נגד האל וסטוק!) בהם היו לי 60 בעיטות לשער (30 בכל משחק) קורות, משקופים, ואיכשהו הפסדתי 1-0.

9. riquelme1 Member

איזה מערך אתה משחק? ותביא את ההרכב שלך.

10. SeRgInHo Member

אני משחק 4-3-1-2
    ההרכב (לא השתנה בעונה השניה עקב עונש השעיה מחלון ההעברות): צ'ך, בוסינגווה, קרבלאליו, טרי, קול, אסיין, למפארד, דקו/באלאק, ואן דר ואארט, רוסי/אנלקה/ואן ניסטלרוי, דרוגבה.

בעונה הראשונה זכיתי באליפות וגביע הליגה. הפסדתי בגמר הגביע 1-0 לוילה וברבע גמר אלופות לבורדו

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/09
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק צריך להבטיח לו Key Player בקבוצה כמו מילאן, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. חיים משרקי Member

אם אפשר עזרה בבקשה. התקנתי את המנג'ר והכל היה סבבה. אח"כ בטעות שיניתי את המקום של הקובץ שפתחתי עם הדיימון טולס ואז הוא לא זיהה אותו יותר. מה שעשיתי ברוב טיפשותי הוא שבמקום להסיר את המשחק ולהתקין מחדש, מחקתי את כל הקבצים של Sport Interactive שיש לי במחשב. גם מהפרוגרם פיילס וגם מהמסמכים. עכשיו אני מנסה לפתוח את הקובץ שוב עם דיימון טולס אבל הוא פשוט פותח לי כונן וירטואלי של המנג'ר מבלי להתקין אותו. למרות שאין לי שום קבצי מנג'ר במחשב.

מה עושים??? תודה רבה לעוזרים

13. yonmu Member

סיימתי עונה ראשונה עם מילאן, אליפות, גמר גביע, ושמינית גמר ליגת האלופות.
    המערך שלי:
    --------פאטו----בוריילו(הונטלאר)
    ------------קסאנו-------------------
    גאטוזו (הגנתי)--------רונאלדיניו (התקפי)
    --------------פלאמיני--------------
    סרנה----נסטה----טיאגו סילבה---אנטוניני (זמברוטה)
    ---------------אבייאטי---------------

בליגה הייתי מאחורי פיורנטינה בשתי נקודות 2 מחזורים לסיום, הם הפסידו ואני ניצחתי ככה שעליתי למקום הראשון, ובמשחק האחרון היה לי משחק נגדם וניצחתי 2-0.
    בליגת האלופות עפתי בפנדלים מול ריאל מדריד אחרי 5-5 בשני המפגשים.
    בגביע הגעתי עד לגמר, בו הפסדתי 3-2 ללאציו שכבשו שער לא ספורטיבי (סילבה פצוע והם ממשיכים לשחק).

פאטו עם 39 שערים ו14 בישולים, אולי השחקן הכי טוב במשחק. גם קסאנו ובוריילו נהדרים. כבשתי הכי הרבה בליגה בפער עצום אבל גם ספגתי המון, אז אם למישהו יש הצעות לבלמים אני אשמח.

14. zoharco Member

איך לא קנית מגן שמאלי?

אני עם פאלרמו- עונה ראשונה אחרי שנמאס לי לשחק עם הגדולות (אני לא מצליח להביא את עצמי אפילו לסיים עונה עם קבוצה גדולה)
    המערך אותו מערך שציין הבחור שמעליי כשואן דר וארט (מושאל מריאל ופשוט מצויין) משחק מאחורי קבאני ומיקולי כשפאסטורה מחליף שלו.
    אני מחפש קשר אחורי ברמה אבל אף אחד לא רוצה לבוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    הבאתי מגן שמאלי מחליף כייון שלא היה אף אחד בקבוצה את אנטונס ממילואי רומא
    קניתי את אוטמנדי שהוא בלם שמתפתח להיות ממש טוב במשחק הזה ועוד בלם צעיר ממטלאורג האוקריאנית, גם את פוסאטי הבאתי- בינתיים הוא עם ה U20
    מכרתי את בובו- רומא הציעה 15 מיל' ולא יכולתי לסרב לזה...

בינתיים הולך מצויין, מקום חמישי עם פער 6 נק' מהמובילה (פיורנטינה) אחרי 14 מח', 8 ניצחונות, 3 תיקו ו 3 הפסדים

15. Cup of Tea Liverpool, UK

אני לא משחק כבר במנג'ר שנתיים, אבל תנסה להביא את מוסא סיסוקו מטולוז. קשר אחורי שלדעתי עוד יהיה במשפט אחד עם שחקן כמו אסיין.